Προς το περιεχόμενο

Inputs από το 5.1 της creative

Milt45

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ τη παρέα και ζητάω τα φώτα σας.

Το θέμα μου έχει ως εξής. Το ηχοσύστημα 5.1 που έχω της Creative, έχει 3 καλώδια input τα οποία μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα σε υπολογιστή με κάρτα ήχου που μπορούσε να δεχτεί. Τώρα, όμως, θέλω να το χρησιμοποιήσω σε κινητό, οπότε χρησιμοποιώ το ένα από τα τρία καλώδια με αποτέλεσμα να μην παίζουν όλα τα ηχεία εκτός των βασικών. Προτείνετε μου μια φθηνή λύση παρακαλώ, γιατί η επιλογή του να πάρω μιχτη δε παίζει προς το παρόν, εκτός και αν υπάρχει κάτι πολύ φθηνό. Μπορώ να κάνω δουλειά με ένα aux port;

τα καλώδια input είναι ενσωματωμένα στο sub και η αρσενική πλευρά είναι τύπου jack.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 ώρες πριν, Milt45 είπε

Χαιρετώ τη παρέα και ζητάω τα φώτα σας.

Το θέμα μου έχει ως εξής. Το ηχοσύστημα 5.1 που έχω της Creative, έχει 3 καλώδια input τα οποία μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα σε υπολογιστή με κάρτα ήχου που μπορούσε να δεχτεί. Τώρα, όμως, θέλω να το χρησιμοποιήσω σε κινητό, οπότε χρησιμοποιώ το ένα από τα τρία καλώδια με αποτέλεσμα να μην παίζουν όλα τα ηχεία εκτός των βασικών. Προτείνετε μου μια φθηνή λύση παρακαλώ, γιατί η επιλογή του να πάρω μιχτη δε παίζει προς το παρόν, εκτός και αν υπάρχει κάτι πολύ φθηνό. Μπορώ να κάνω δουλειά με ένα aux port;

τα καλώδια input είναι ενσωματωμένα στο sub και η αρσενική πλευρά είναι τύπου jack.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Μην το κάνεις έτσι έκαψα τον ενισχυτή και το πανελ απο τα τα z5500 μου :( 

Αν θες να παίζεις απο κινητό πάρε ένα BT receiver που να βγάζει σε οπτική και σύνδεσε την οπτική στο πάνελ και στέλνε την μουσική μέσω BT απο το κινητό στο receiver. 

Πχ https://www.aliexpress.com/item/4000545889493.html

Αν είναι αυτό το creative που ειδα σε άλλο ποστ, τότε έχει δυο υποδοχές Left Right όποτε με ένα καλωδιο καρφί 3.5 mm jack  σε βύσμα στέρεο RCA νομίζω θα κανείς δουλειά.

https://www.skroutz.gr/s/7140559/Powertech-Audio-Cable-3-5mm-male-2x-RCA-male-1-5m-CAB-R007.html?from=catspan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...