Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/4/2022 στις 7:40 ΠΜ, tilaverboy είπε

Ποιο ακριβώς είναι το παραμύθι;

Όλο αυτό με τα πιστοποιητικά. Τι θα γίνει δηλαδή για την υπόλοιπη ζωή μας θα δείχνουμε συνέχεια ένα πιστοποιητικό για να κινούμαστε? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Όλο αυτό με τα πιστοποιητικά. Τι θα γίνει δηλαδή για την υπόλοιπη ζωή μας θα δείχνουμε συνέχεια ένα πιστοποιητικό για να κινούμαστε? 

και που εισαι ακομη

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/4/2022 στις 9:42 ΜΜ, Doubt είπε

Να την κάνεις για την υγεία σου πρώτα, το πιστοποιητικό είναι γραφειοκρατία. Ο ιός δεν σκανάρει τίποτα.

Δυστυχώς πλέον το κανεις για να μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου και όχι τόσο για την υγεία. Με την όμικρον αν δεν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα, ο κίνδυνος να πάθεις κάτι σοβαρό είναι μηδαμινός. 

Εγω μόλις μου έληξε το 7μηνο το πήρα απόφαση ότι θα συνεχίσω με ραπιντ. Έχω να πω ότι τα πονούσα τα 5ευρα που έδινα σε ραπιντ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Δυστυχώς πλέον το κανεις για να μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου και όχι τόσο για την υγεία. Με την όμικρον αν δεν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα, ο κίνδυνος να πάθεις κάτι σοβαρό είναι μηδαμινός. 

Εγω μόλις μου έληξε το 7μηνο το πήρα απόφαση ότι θα συνεχίσω με ραπιντ. Έχω να πω ότι τα πονούσα τα 5ευρα που έδινα σε ραπιντ. 

Έχεις "κράνος", σου δίνουν "αλεξίσφαιρο" δωρεάν και δεν το παίρνεις. Η ευθύνη δικιά σου.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έχεις "κράνος", σου δίνουν "αλεξίσφαιρο" δωρεάν και δεν το παίρνεις. Η ευθύνη δικιά σου.

Το αντίστοιχο παράδειγμα είναι να με βαράνε με Nerf και να μου δίνεις αλεξίσφαιρο. Για να πάρω όμως το αλεξίσφαιρο πρέπει ήδη να δεχτώ κάποιες λίγες σφαίρες Nerf (παρενέργειες εμβολίου).

Και για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, δεν είναι μόνο τα δέκατα και ο πόνος, πράγματα που δεν υποτιμώ αλλά πάει στον διάολο. Δέκα μέρες μετά την πρώτη δόση, είχα ταχυκαρδίες και ένιωθα ότι δε μου φτάνει ο αέρας. Δεν ξέρω αν σχετιζόταν. Πιθανοτατα όχι. Δεν το ρισκάρω όμως να πάω για Τρίτη δόση.

• Like 2
Δημοσ.

Μίσησα ιανουαριο (χωρίς εμβολιο) και πριν από 1 μήνα έκανα 1τη δόση εμβολίου. Τη δεύτερη την ακυρωσα. Θα μπορώ να κάνω την επαναληπτική κανονικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, txcellas είπε

Μίσησα ιανουαριο (χωρίς εμβολιο) και πριν από 1 μήνα έκανα 1τη δόση εμβολίου. Τη δεύτερη την ακυρωσα. Θα μπορώ να κάνω την επαναληπτική κανονικα;

Νομιζω πως οχι. Πρεπει να εχεις ολοκληρωσει τις 2 πρωτες. Με ενα τηλ στον ΕΟΔΥ θα σε κατευθυνουν

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Υποθέτω "νόσησες".

Μπήκες στο emvolio.gov.gr?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Υποθέτω "νόσησες".

Μπήκες στο emvolio.gov.gr?

Χάχα χάχα ναι νόσησα εννοούσα. Στο emvolio.gov.gr απλά έχει τη μια δόση που έκανα και τη 2ρη που ακύρωσα. Η τρίτη δε φαίνεται 

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Νομιζω πως οχι. Πρεπει να εχεις ολοκληρωσει τις 2 πρωτες. Με ενα τηλ στον ΕΟΔΥ θα σε κατευθυνουν

Από τη σελίδα του εοδυ είδα ότι αν νοσησες δεν χρειάζεται 2ρη δόση, μόνο 3τη. Σε εικονίτσες τα έχουν πολύ ενημερωτικά. Απλά δε γράφει για 3τη δόση κάτι 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, txcellas είπε

Χάχα χάχα ναι νόσησα εννοούσα. Στο emvolio.gov.gr απλά έχει τη μια δόση που έκανα και τη 2ρη που ακύρωσα. Η τρίτη δε φαίνεται 

Κάνε τη δόση εσύ και βλέπεις μετά τι θα γίνει.

Τι σε πειράζει αν λέγεται 2η ή 3η;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Κάνε τη δόση εσύ και βλέπεις μετά τι θα γίνει.

Τι σε πειράζει αν λέγεται 2η ή 3η;

Μα ο ίδιος ο εοδυ δε λέει για 2ρη δόση μετά από νοσηση.  

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω λιγο το θεμα.... Εχω κανει 2 δοσεις που ξεκινησαν να μετρουν απο 1η Δεκεμβριου. Απο 1/09 αλλαζω δουλεια και μου ειπαν οτι αν δεν εισαι εμβολιασμενος θελουν rapid. Σκαναρα το πιστοποιητικο μου και το βγαζει ακυρο. 

Τι ισχυει με τα προστιμα κλπ ξερει κανεις; Εξακολουθει να ισχυει το προστιμο για εργαζομενους και η υποχρεωση rapid;

Στην τωρινη εργασια , κι επειδη πριν λιγο καιρο πρεπει να εληξε το πιστοποιητικο, δεν ειχα ασχοληθει ουτε μου ειπαν και τιποτα. Συνεχιζουν να μπαινουν αυτοματα προστιμα ή εχει μπει το ολο συστημα στον παγο λογω καλοκαιριου; Κι αν εξακολουθουν να ισχυουν τα ιδια πως και δεν εχω φαει προστιμο ακομα 😕

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, sheik είπε

Ξεθαβω λιγο το θεμα.... Εχω κανει 2 δοσεις που ξεκινησαν να μετρουν απο 1η Δεκεμβριου. Απο 1/09 αλλαζω δουλεια και μου ειπαν οτι αν δεν εισαι εμβολιασμενος θελουν rapid. Σκαναρα το πιστοποιητικο μου και το βγαζει ακυρο. 

Τι ισχυει με τα προστιμα κλπ ξερει κανεις; Εξακολουθει να ισχυει το προστιμο για εργαζομενους και η υποχρεωση rapid;

Στην τωρινη εργασια , κι επειδη πριν λιγο καιρο πρεπει να εληξε το πιστοποιητικο, δεν ειχα ασχοληθει ουτε μου ειπαν και τιποτα. Συνεχιζουν να μπαινουν αυτοματα προστιμα ή εχει μπει το ολο συστημα στον παγο λογω καλοκαιριου; Κι αν εξακολουθουν να ισχυουν τα ιδια πως και δεν εχω φαει προστιμο ακομα 😕

κανεις δεν ξερει. μαλλον ειναι στον παγο λογο καλοκαιριου κτλ κτλ

προστιμο δεν εχω ακουσει σε οσους ξερω που δεν κανουν εδω και 3-4 μήνες. λογικά επειδη λήγουν πολλα (σχεδον η μιση ελλαδα πλεον ληγμένο εχει) θα δωσουν οδηγιες το σεπτεβρη που θα αποφασίσουν και τι θα γινει με τους εμβολιασμους.

5ευρω εχει το ραπιντ πλεον και ειναι 1 την εβδομαδα. αν θες να εισαι οκ καντο. παντως προστιμο δεν βλεπω στον οριζοντα, απλα εβαλαν τις εταιριες να κυνηγανε εμας για να μπουσταρουν το εμβολιαστικο. τωρα εκλεισαν τα εμβολιαστικα οπότε δεν ασχολειτε κανενας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sheik είπε

Απο 1/09 αλλαζω δουλεια και μου ειπαν οτι αν δεν εισαι εμβολιασμενος θελουν rapid.

Για τι κλαδο εργασιας μιλαμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...