Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Annasp είπε

Που βλέπεις μέχρι πότε θα ισχύει; Δεν βλέπω να λέει ημερομηνία ληξης

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού έχει ισχύ 9 μήνες απο την ημερομηνία της 2ης δόσης, οπότε υπολογίζεις ημερολογιακά.

Το πιστοποιητικό νόσησης, το γράφει όταν το κατεβάζεις και φαίνεται και όταν το βάζεις στο Covid free Gr Wallet.

Πάντως εμένα το πιστοποιητικό νόσησης έχει ακόμα ισχύ για 3 μήνες, ενώ διαβάζω απο άλλους πως πήρε παράταση+ 3 μήνες.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού έχει ισχύ 7 μήνες απο την ημερομηνία της 2ης δόσης, οπότε υπολογίζεις ημερολογιακά.

Το πιστοποιητικό νόσησης, το γράφει όταν το κατεβάζεις και φαίνεται και όταν το βάζεις στο Covid free Gr Wallet.

Πάντως εμένα το πιστοποιητικό νόσησης έχει ακόμα ισχύ για 3 μήνες, ενώ διαβάζω απο άλλους πως πήρε παράταση+ 3 μήνες.

Αναφέρθηκε  ξανά και επειδή υπάρχουν πολλές απαντήσεις το ξαναναφέρω, όλα τα πιστοποιητικά πλέον είναι εναρμονισμένα με τα ευρωπαϊκά, έχουν το ίδιο χρονικό διάστημα ισχύος

πιστοποιητικό εμβολιασμού (2 δόσεις) 9 μήνες

πιστοποιητικό νόσησης 6 μήνες

Τέθηκαν από σήμερα το πρωί σε ισχύ με ΦΕΚ που εκδόθηκε το Σάββατο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβασα καινουργιο πιστοποιητικο νοσησης και πλεον πηγε στο 6μηνο γιατι αναγραφεται η διαρκεια στο covid wallet.

Για του εμβολιασμου ομως, που δεν αναγραφεται, πως βλεπουμε ποτε ληγει για να ειμαστε σιγουροι? Γιατι λογικα πρεπει να κατεβασουμε καινουργια. Τα θελω για τους γονεις μου.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Κάνε αναζήτηση για ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Το κατέβασα δεν το αναφέρει κάπου την ημερομηνία λήξης το ευρωπαϊκο πιστοποιητικου εμβολιασμού 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Αναφέρθηκε  ξανά και επειδή υπάρχουν πολλές απαντήσεις το ξαναναφέρω, όλα τα πιστοποιητικά πλέον είναι εναρμονισμένα με τα ευρωπαϊκά, έχουν το ίδιο χρονικό διάστημα ισχύος

πιστοποιητικό εμβολιασμού (2 δόσεις) 9 μήνες

πιστοποιητικό νόσησης 6 μήνες

Τέθηκαν από σήμερα το πρωί σε ισχύ με ΦΕΚ που εκδόθηκε το Σάββατο

Οπότε είναι θέμα ωρών να ενημερωθούν και να αλλάξει η ημερομηνία λήξης τους;

Και κάτι άλλο, δεν κάνω την 3η δόση εφόσον έχουν περάσει οι 9 μήνες και την κάνω κάπου στις αρχές Αυγούστου πρίν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης, θα ξεμπερδεψω, δηλαδή θα έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού που δεν λήγει;

Σκεφτόμουν να κάνω την 3η δόση πρίν τις 01/05/22 που έληγε το πιστοποιητικό νόσησης, αλλά εφόσον δίνεται παράταση για ακόμα 3 μήνες, να το καθυστερούσα.

1 λεπτό πριν, ardi21 είπε

Κατεβασα καινουργιο πιστοποιητικο νοσησης και πλεον πηγε στο 6μηνο γιατι αναγραφεται η διαρκεια στο covid wallet.

Για του εμβολιασμου ομως, που δεν αναγραφεται, πως βλεπουμε ποτε ληγει? Γιατι λογικα πρεπει να κατεβασουμε καινουργια. Το θελω για τους γονεις μου.

Α θέλει πάλι κατέβασμα;Μήπως έχουν αλλάξει το barcode;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Και κάτι άλλο, δεν κάνω την 3η δόση εφόσον έχουν περάσει οι 9 μήνες και την κάνω κάπου στις αρχές Αυγούστου πρίν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης, θα ξεμπερδεψω, δηλαδή θα έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού που δεν λήγει;

Σκεφτόμουν να κάνω την 3η δόση πρίν τις 01/05/22 που έληγε το πιστοποιητικό νόσησης, αλλά εφόσον δίνεται παράταση για ακόμα 3 μήνες, να το καθυστερούσα.

Α θέλει πάλι κατέβασμα;Μήπως έχουν αλλάξει το barcode;

Δεν το γνωριζω σιγουρα, απλα το υποθετω. Το παλιο μου νοσησης νομιζω πως ειχε αλλο barcode.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Το κατέβασα δεν το αναφέρει κάπου την ημερομηνία λήξης το ευρωπαϊκο πιστοποιητικου εμβολιασμού 

Ημερομηνία εμβολιασμού δεν αναφέρει; 

+ 9 μήνες για τις 2 δόσεις και χωρίς λήξη για τις 3 δόσεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Doubt είπε

Ημερομηνία εμβολιασμού δεν αναφέρει; 

+ 9 μήνες για τις 2 δόσεις και χωρίς λήξη για τις 3 δόσεις.

18/9/21 έχω κάνει μόνο τις δύο δόσεις πρέπει να κάνω μέχρι 18/4 την τρίτη?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Μάλλον, αναφέρθηκε κάτι τέτοιο από συμφορουμίτη που όπως ανέφερε επικοινώνησε με ΕΟΔΥ. ΤΟ ΦΕΚ είναι σε ισχύ, τα πιστοποιητικά έχουν αλλάξει σε χρονικό διάστημα ισχύος

2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να στο απαντήσω, καλύτερα να μιλήσεις με ΕΟΔΥ.

5 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

9 μήνες ισχύ και μετράει από την ημερομηνία λήψης της δεύτερης δόσης, αναγράφεται στο ΦΕΚ

Spoiler
Όσοι ενήλικοι έχουν εμβολιαστεί και έχει παρέλ-
θει χρονικό διάστημα τουλάχιστον εννέα (9) μηνών από
τη χορήγηση της δεύτερης δόσης ή, στην περίπτωση
μονοδοσικών εμβολίων, από τη χορήγηση της μοναδι-
κής δόσης

Δημοσ.

Εγώ κατέβασα ξανά το πιστοποιητικό νόσησης το οποίο έληγε βάση τριμήνου στις 26/4 αλλά δεν ανανεώθηκε για άλλους τρεις μήνες.

Δημοσ.

Το κατέβασα το δικό μου πιστοποιητικό νόσησης, έχει διαφορετικό κωδικό και έχει ισχύ για ακόμα 3 μήνες.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ.... σήμερα μετά το μεσημέρι μου επέτρεψε και κατέβασα για συγγενή μου νέο πιστοποιητικό με 6μηνη διάρκεια ενώ μέχρι σήμερα το πρωί  δεν το επέτρεπε   (υπέρβαση 90 ημερών).

Επίσης από μια δοκιμή που έκανα στο παλιό 3μηνο  το βγάζει άκυρο.

Και κάτι τελευταίο... στα εμβολιασμού χωρίς αναμνηστική δόση  επειδή  δεν γράφουν ημερομηνία λήξης η διάρκεια είναι 270 ημέρες  και όχι ακριβές 9μηνο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nickol-us είπε

Update

Βγήκε ΦΕΚ το Σάββατο με ισχύ από σήμερα.

Επίσημα πλέον:

Πιστοποιητικό με 2 δόσεις 9 μήνες ισχύ

Πιστοποιητικό νόσησης 180 μέρες (6 μήνες)

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-18959-2022.html

Capture.PNG.5ecbf9c79220472cce37ce1e648bb44e.PNG

Αναφορικά με τα μη εμβολιασμένα άτομα, εφόσον πραγματοποιηθεί επανα ληπτικός εργαστηριακός έλεγχος με τη μέθοδο PCR μετά από τις εκατόν ογδόντα (180) ημέρες ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης συν μία (1) ημέρα και είναι θετικός, δεν εκδίδεται εκ νέου πιστοποιητικό νόσησης, τηρουμένων πάντως των επιβαλλόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

image.png.bb24eb92c3cd5dc89dbbe5cd3fe668a4.png

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

18/9/21 έχω κάνει μόνο τις δύο δόσεις πρέπει να κάνω μέχρι 18/4 την τρίτη?

Να την κάνεις για την υγεία σου πρώτα, το πιστοποιητικό είναι γραφειοκρατία. Ο ιός δεν σκανάρει τίποτα.

7 λεπτά πριν, teot είπε

Και κάτι τελευταίο... στα εμβολιασμού χωρίς αναμνηστική δόση  επειδή  δεν γράφουν ημερομηνία λήξης η διάρκεια είναι 270 ημέρες  και όχι ακριβές 9μηνο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Αναφορικά με τα μη εμβολιασμένα άτομα, εφόσον πραγματοποιηθεί επανα ληπτικός εργαστηριακός έλεγχος με τη μέθοδο PCR μετά από τις εκατόν ογδόντα (180) ημέρες ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης συν μία (1) ημέρα και είναι θετικός, δεν εκδίδεται εκ νέου πιστοποιητικό νόσησης, τηρουμένων πάντως των επιβαλλόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

image.png.bb24eb92c3cd5dc89dbbe5cd3fe668a4.png

αυτο πάλι ειναι τελείως ακυρο. δηλαδη κολλας 2η φορά και σου λένε έλα να κάνεις και εμβόλιο? ποση ανοσία πχια?

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...