Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αυτά είναι καλά νέα.

Μόλις έκανα scan το πιστοποιητικό εμβολιασμού που είχε λήξει στις 15/03 στους 7 μήνες και το έβγαλε έγκυρο, θα έχει ισχύ μέχρι τις 14/05.

Επίσης έχω ήδη πιστοποιητικό νόσησης που έληγε στις 01/05, δηλαδή στους 3 μήνες.Οπότε λογικά και αυτό θα λήξει στους 6 μήνες.

Που βλέπεις μέχρι πότε θα ισχύει; Δεν βλέπω να λέει ημερομηνία ληξης

Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει εως τωρα,οσοι νοσησαν εως δεκεμβριο τους περναει κανονικα το συστημα.Απο δεκεμβριο και μετα οχι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι αρχές Ιανουαρίου με νόσηση ανεμβολίαστος. Θεωρώ ότι αφού έγινε σε προηγούμενους θα έρθει και η σειρά μας.

Πάντως για έκδοση νέου μου λέει ότι έχουν περάσει οι 90 ημέρες..

* Σε εσάς που ενεργοποιήθηκε το νόσησης, ήσασταν ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι;

Επεξ/σία από Hiddenite
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Annasp είπε

Που βλέπεις μέχρι πότε θα ισχύει; Δεν βλέπω να λέει ημερομηνία ληξης

Ξέρει κανείς αν φαίνεται κάπου η ημερομηνία λήξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού;

Δημοσ.
19 minutes ago, Neo4 said:

Ξέρει κανείς αν φαίνεται κάπου η ημερομηνία λήξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού;

Όσοι έχουν εμβολιαστεί με 3 δόσεις δεν έχουν ημ/νία λήξης.

Με 2 δόσεις έχει ισχύ 7 μήνες

Δεν αναγράφεται στο πιστοποιητικό.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω υποθέτω/καταλαβαίνω ότι προς το παρόν ....

Όσοι είχαν πιστοποιητικά νόσησης  με αρχική ημερομηνία λήξης 6μηνη  και περιορίστηκαν από  σχετικές μεταγενέστερες αποφάσεις σε 3μηνης διάρκειας... ξαναενεργοποιήθηκε η 6μηνη ισχύς τους

Για τους υπόλοιπους που είχαν 3μηνης διάρκειας αναμένουν την ενεργοποίηση της εξαγγελίας για εναρμόνιση 

Αυτό τουλάχιστον  καταλαβαίνω εγώ....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, teot είπε

Όσοι είχαν πιστοποιητικά νόσησης  με αρχική ημερομηνία λήξης 6μηνη  και περιορίστηκαν από  σχετικές μεταγενέστερες αποφάσεις σε 3μηνης διάρκειας... ξαναενεργοποιήθηκε η 6μηνη ισχύς τους

Το εξαμεηνο νοσησης πότε ισχυε; Αρχες 21 με μεσα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το εξαμεηνο νοσησης πότε ισχυε; Αρχες 21 με μεσα?

Αν θυμάμαι καλά στα πιστοποιητικά που εκδόθηκαν μεχρι τον Νοέμβρη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teot είπε

Αν θυμάμαι καλά στα πιστοποιητικά που εκδόθηκαν μεχρι τον Νοέμβρη

μεχρι και 31/12 εβγαζε 6μηνα πιστοποιητικα (τα οποια και λειτουργουν εκ νέου)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Hiddenite είπε

* Σε εσάς που ενεργοποιήθηκε το νόσησης, ήσασταν ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι;

Και των δύο συγγενών μου που ξέρω  ήταν εμβολιασμένοι ο ενας με το μονοδασικο και ο αλλος με τις δυο δόσεις....  δεν ειχαν κανει την αναμνηστική

10 λεπτά πριν, paylidis είπε

μεχρι και 31/12 εβγαζε 6μηνα πιστοποιητικα (τα οποια και λειτουργουν εκ νέου)

Οκ ... δεν θυμόμουνα καλό... είχα την εντύπωση ότι ήταν μέχρι τέλος Νοεμβρίου

Upd

Πρέπει να είναι πιο νωρίς γιατι 20/12/21 βγήκε ΚΥΑ  που μιλάει για πιστοποιητικα 3μηνης διαρκειας απο 1/11

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/pistopoiitika-nosisis-ti-ishyei-gia-ti-diarkeia-ishyos-toys-apo-simera

Επεξ/σία από teot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, teot είπε

Οκ ... δεν θυμόμουνα καλό... είχα την εντύπωση ότι ήταν μέχρι τέλος Νοεμβρίου

Καλα θυμοσουν, αλλα μεχρι και 31/12 δεν ειχαν αλλαξει το συστημα κ τα εβγαζε 6μηνα.

Απο 2/1 εβγαιναν τριμηνα - τα οποια και εληξαν και δεν βγαζει διορθωμενα 6μηνα το συστημα...

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλα θυμοσουν, αλλα μεχρι και 31/12 δεν ειχαν αλλαξει το συστημα κ τα εβγαζε 6μηνα.

Απο 2/1 εβγαιναν τριμηνα - τα οποια και εληξαν και δεν βγαζει διορθωμενα 6μηνα το συστημα...

Οκ ... Ισως εσεις δικαιο, δεν με ειχε απασχολησει και δεν το εψαξα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε

Νοσησα 30-12 και τώρα που μπήκα να δω το βγάζει εως 30-3

Στις αρχες γεναρη το εβγαζε εξαμηνο, αν μπεις τωρα δε θα επρεπε να σου βγαζει καν πιστοποιητικό θεωρητικά (σε συγγενεις μου νοσησαντες 30-31/12 αυτο κανει κ αναγραφει περασαν 90 μερες)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...