Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι . εγώ πλήρως εμβολιασμένος νόσησα και έκανα rapid . τωρα που παω να βγάλω πιστοποιητικό νόσησης μου βγάζει στην εφαρμογή ότι δεν έγινε το τεστ με pcr . τι μπορώ να κάνω;

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skiouraki28 είπε

Να ρωτήσω κάτι . εγώ πλήρως εμβολιασμένος νόσησα και έκανα rapid . τωρα που παω να βγάλω πιστοποιητικό νόσησης μου βγάζει στην εφαρμογή ότι δεν έγινε το τεστ με pcr . τι μπορώ να κάνω;

Εφόσον δικαιούσαι πιστοποιητικό, όταν πρόκειται για έκδοση μέσω rapid,  η έκδοση γινεται στην πλατφόρμα για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό

https://eudcc.gov.gr/start/

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Άντε να τελειώσει πια αυτό το παραμύθι να ησυχάσουμε επιτέλους 

Ποιο ακριβώς είναι το παραμύθι;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/4/2022 στις 2:23 ΠΜ, Everest είπε

Εναρμόνιση με ΕΕ από σήμερα, μετράει για 6μηνο το νόσησης και για 9μηνο το εμβολιασμού.

Αυτά είναι καλά νέα.

Μόλις έκανα scan το πιστοποιητικό εμβολιασμού που είχε λήξει στις 15/03 στους 7 μήνες και το έβγαλε έγκυρο, θα έχει ισχύ μέχρι τις 14/05.

Επίσης έχω ήδη πιστοποιητικό νόσησης που έληγε στις 01/05, δηλαδή στους 3 μήνες.Οπότε λογικά και αυτό θα λήξει στους 6 μήνες.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nickol-us είπε

Βασικά, επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Έκανε μια τοποθέτηση ο κος Πλέυρης επί του θέματος ωστόσο επίσημη αλλαγή ή φεκ δεν έχω δει. Το επίσημο για την ώρα είναι οτι ΘΑ εναρμονιστεί.

Το οτι έχει αλλάξει η εφαρμογή το λέω με βεβαιότητα, καθώς το έχω διασταυρώσει (σε προσφάτως ληγμένο πιστοποιητικό εμβολιασμού)

Πραγματική απορία... αν κάποιος έχει προσφάτως ληγμένο πιστοποιητικό που επανενεργοποιήθηκε, καλύπτεται από τον νόμο ή χρειάζεται rapid για να πάει στη δουλειά που ελέγχετε μέσω εργάνη;

Κάνεις τέστ να είσαι σίγουρος..Λογικά μεσα στην εβδομάδα θα το αλλάξουνε.

Δημοσ.

Έχει αλλάξει ήδη, μόλις το δοκίμασα και περνάει ενώ πριν είχε λήξει. Μιλάμε για μεγάλα γίδια οι τύποι, για φτύσιμο το λιγότερο

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα με τα πιστοποιητικά, τι απαιτείται στη δουλειά. Και εγώ με νοσηση και 1 εμβόλιο μέχρι τώρα βγαίνω σε όλα "πράσινος". Πάντως εμένα μου λένε μέχρι να βγει φεκ ότι ισχυε προγενέστερα ότι ισχύει.

Δημοσ.

Πρπει να περάσουν 14 μέρες αλλιος άκυρο είναι όντος.

Οσο για το άλλο με τρία κοβιδ(ένα και κάθε χρόνο το τσιμπούσα) και 3 δώσεις στα πόσα είμαι είπαμε 🤣

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, telis είπε

Έχει αλλάξει ήδη, μόλις το δοκίμασα και περνάει ενώ πριν είχε λήξει. Μιλάμε για μεγάλα γίδια οι τύποι, για φτύσιμο το λιγότερο

Έρχονται τουρίστες σιγά σιγά.Τον χρειαζόμαστε τον τουρίστα όσο τίποτα άλλο φέτος..😜

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, telis είπε

Νόσησης έχεις ή εμβολιασμού;

Πότε έληγε;

Κατέβασες καινούριο ή αυτό που είχες, το ληγμένο;

Το ΦΕΚ γράφει ξεκάθαρα ότι πλέον τα πιστοποιητικά ισχύουν για 180 ημέρες. Η λογική λέει για όλα.

Επεξ/σία από Hiddenite
Δημοσ.

Της μητέρας μου που νόσησε Νοέμβριο το πιστοποιητικό που έληγε με ημερομηνία 16-2 το βγάζει άκυρο,το pcr και το πιστοποιητικό που έληγε με ημερομηνία 15-5 πράσινο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Νόσησης έχεις ή εμβολιασμού;

Πότε έληγε;

Κατέβασες καινούριο ή αυτό που είχες, το ληγμένο;

Το ΦΕΚ γράφει ξεκάθαρα ότι πλέον τα πιστοποιητικά ισχύουν για 180 ημέρες. Η λογική λέει για όλα.

Νόσησης που είχε λήξει και τώρα το δείχνει ότι είναι έγκυρο

Δημοσ.
1 minute ago, telis said:

Νόσησης που είχε λήξει και τώρα το δείχνει ότι είναι έγκυρο

Προσπάθησε να το ξανατυπώσεις. έχει αλλάξει η ημερομηνία λήξης ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsino είπε

Προσπάθησε να το ξανατυπώσεις. έχει αλλάξει η ημερομηνία λήξης ?

Όχι. Όπως ήταν. Στο σκανάρισμα έβγαινε άκυρο και σήμερα έγκυρο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...