Annasp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, poulinos είπε καποια στιγμη θα χρειαστει να την κανεις αφου ληξει το πιστοποιητικο νοσησης Ναι αλλά γτ όσοι είχαν νόσηση μετά με μια δόση θεωρούνταν πλήρως εμβολιασμένοι και με δεύτερη θεωρούνταν σαν να έχουν κάνει την τρίτη; Δλδ δεν ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση μου;
_Biohazard_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Αν νοσήσει κάποιος μετά από τρεις δόσεις, άραγε τι ισχύει; Θα ακυρωθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού και θα έχει για 3 (?) μήνες το πιστοποιητικό νόσησης και μετά τι; Θα ενεργοποιηθεί ξανά εκείνο του εμβολιασμού; Σπαζοκεφαλια για δυνατούς λύτες η κατάσταση.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Αν νοσήσει κάποιος μετά από τρεις δόσεις, άραγε τι ισχύει; Θα ακυρωθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού και θα έχει για 3 (?) μήνες το πιστοποιητικό νόσησης και μετά τι; Θα ενεργοποιηθεί ξανά εκείνο του εμβολιασμού; Σπαζοκεφαλια για δυνατούς λύτες η κατάσταση. Λήγει το εμβολιασμού με τις τρεις δόσεις;
_Biohazard_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λήγει το εμβολιασμού με τις τρεις δόσεις; Δεν είπα ληγει. Αν βγεις θετικός ακυρώνεται το πιστοποιητικό από ότι έχω διαβάσει και λογικό...δεν μπορείς να είσαι θετικός και να κυκλοφορείς με το πιστοποιητικό λες και δεν τρέχει τίποτα. Το θέμα είναι για πόσο καιρό ακυρώνεται, τι έχεις στο μεσοδιάστημα και τι έχεις μετά από αυτό το μεσοδιάστημα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από _Biohazard_
Annasp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Δεν είπα ληγει. Αν βγεις θετικός ακυρώνεται το πιστοποιητικό από ότι έχω διαβάσει και λογικό...δεν μπορείς να είσαι θετικός και να κυκλοφορείς με το πιστοποιητικό λες και δεν τρέχει τίποτα. Το θέμα είναι για πόσο καιρό ακυρώνεται, τι έχεις στο μεσοδιάστημα και τι έχεις μετά από αυτό το μεσοδιάστημα. Εγώ που ήμουν σήμερα θετική πήγα έκανα rapid και είδα το αποτέλεσμα μέσω της πλατφόρμας και είχε κάτω έκδοση πιστοποιητικού και το έκανα και λέει ισχύει έως 13/6 αλλά δεν έχω περασει ακόμα τον covid δηλαδή ακόμα έχω μήπως έκανα βλακεία που πάτησα έκδοση από τώρα;
achilles_g_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 44 λεπτά πριν, Annasp είπε Εγώ που ήμουν σήμερα θετική πήγα έκανα rapid και είδα το αποτέλεσμα μέσω της πλατφόρμας και είχε κάτω έκδοση πιστοποιητικού και το έκανα και λέει ισχύει έως 13/6 αλλά δεν έχω περασει ακόμα τον covid δηλαδή ακόμα έχω μήπως έκανα βλακεία που πάτησα έκδοση από τώρα; Όποτε και αν κάνεις την έκδοση, θα πιαστεί η ημερομηνία που καταχωρήθηκε το rapid.
Annasp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Όποτε και αν κάνεις την έκδοση, θα πιαστεί η ημερομηνία που καταχωρήθηκε το rapid. Ααα εντάξει τότε
BritGreek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Δεν είπα ληγει. Αν βγεις θετικός ακυρώνεται το πιστοποιητικό από ότι έχω διαβάσει και λογικό...δεν μπορείς να είσαι θετικός και να κυκλοφορείς με το πιστοποιητικό λες και δεν τρέχει τίποτα. Υπάρχει κάποια πηγή γι' αυτό που λέτε για την ακύρωση του πιστοποιητικού; Οι εμβολιασμένοι με τρεις δόσεις που νοσούν, μπαίνουν καραντίνα για 5 μέρες και μετά επιστρέφουν κανονικά στα καθήκοντά τους (νομίζω με αρνητικό τεστ), ακόμα κι αν μέσα στις στενές επαφές τους (οικογένεια, κλπ) υπάρχει άτομο που νοσεί. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από BritGreek 1
Kostasspil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 12 hours ago, _Biohazard_ said: Δεν είπα ληγει. Αν βγεις θετικός ακυρώνεται το πιστοποιητικό από ότι έχω διαβάσει και λογικό...δεν μπορείς να είσαι θετικός και να κυκλοφορείς με το πιστοποιητικό λες και δεν τρέχει τίποτα. Το θέμα είναι για πόσο καιρό ακυρώνεται, τι έχεις στο μεσοδιάστημα και τι έχεις μετά από αυτό το μεσοδιάστημα. Δεν ακυρώνεται, κάθεσαι καραντίνα και μετά βγαίνεις και το χρησιμοποιείς κανονικά 2
cabdik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 εχει γινει πολυ μπαχαλο η κατασταση με τα πιστοποιητικα νοσησης, εμβολιασμου, Ραπιντ, κλπ....! Θα προτεινα αμεση καταργηση των ελεγχων πιστοποιητικων..... καθως πλεον..2 χρονια μετα την εναρξη της πανδημιας, δεν εχει κανενα νοημα να ζουμε με περιοριστικα μετρα, που σε πααρα πολλες περιπτωσεις, δεν τηρουνται καν...! εχει γινει εμβολιασμος σε μεγαλο ποσοστο. ενα εξ΄ισου μεγαλο ποσοστο εχει ηδη νοσησει. αρα τι νοημα εχει ...? Δεν το καταλαβαινω...! κι οσο για τις "δικαιολογιες" των μεταλλαξεων, δεν υπαρχει πια. ολοι οι ιοι που υπαρχουν στον πλανητη, ετσι κι αλλιως, συνεχως μεταλλασονται...! ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων..!! αυτοι εναρμονιζονται με το περιβαλλον, και ο ανθρωπινος οργανισμος πλεον εχει αντισωματα να τους αντιμετωπισει....! 6 1
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 On 15/03/2022 at 20:39, Annasp said: Ναι αλλά γτ όσοι είχαν νόσηση μετά με μια δόση θεωρούνταν πλήρως εμβολιασμένοι και με δεύτερη θεωρούνταν σαν να έχουν κάνει την τρίτη; Δλδ δεν ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση μου; δεν νομιζω οτι οσοι εχουν νοσησει μετα απο την πρωτη δοση οτι πλεον θεωρουνται εμβολιασμενοι.καποια στιγμη θα βγει και για booster shot.
agaviot Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου μπας και ξέρει κάποιος. Έχω κάνει μονοδοσικο και έχω νοσήσει. Το πιστοποιητικό μου έληξε πριν 10 μέρες και έβγαζε άκυρο κλασικά στον έλεγχο. Σήμερα που το τσέκαρα ξανά με αφορμή αυτό το ποστ μου το έβγαζε κανονικά πράσινο. Ξέρει κανείς τι παίζει??
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 τσεκαρες το ελληνικο ή το ευρωπαικο? γιατι εχουν ακουστει κατι διαφορες αναμεσα σε αυτα τα δυο. 8 minutes ago, agaviot said: Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου μπας και ξέρει κάποιος. Έχω κάνει μονοδοσικο και έχω νοσήσει. Το πιστοποιητικό μου έληξε πριν 10 μέρες και έβγαζε άκυρο κλασικά στον έλεγχο. Σήμερα που το τσέκαρα ξανά με αφορμή αυτό το ποστ μου το έβγαζε κανονικά πράσινο. Ξέρει κανείς τι παίζει??
agaviot Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Το ελληνικό φίλε κανονικά. Και το νοσησης επίσης ενεργοποιήθηκε και πάλι. Και επειδή μίλησα στο τηλ με μερικούς φίκους που είχαν μόνο νοσησης ισχύει και το δικό τους ξανά που είχε λήξει από τον Φλεβάρη.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 38 minutes ago, agaviot said: Το ελληνικό φίλε κανονικά. Και το νοσησης επίσης ενεργοποιήθηκε και πάλι. Και επειδή μίλησα στο τηλ με μερικούς φίκους που είχαν μόνο νοσησης ισχύει και το δικό τους ξανά που είχε λήξει από τον Φλεβάρη. σταματησε το κρατος να ασχολειται ?:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις