constantinos_rho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, chill είπε Βρέθηκα στην ίδια θέση με εσένα όταν έληγε το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Έπρεπε είτε να κάνω τρίτη δόση ενός εμβολίου που δεν προστατεύε από την μετάλλαξη του Ιανουαρίου ή να πετάω τα λεφτά μου στα rapid. Επέλεξα έναν τρίτο δρόμο, αυτόν της νόσησης. Και όταν εν συνεχεία έληγε αυτό επέλεξα να ξανανοσήσω 😛 Μάντεψε τι θα κάνω όταν λήξει και αυτό την νέα χρονιά!!! μα αν νοσησεις δευτερη και τριτη κτλ δεν σου ανανενωνουν το πιστοποιητικό απο οτι ξερω. αν ισχυει αυτο που λεω αν μπορει καποιος να μου το εξηγησει γιατι δεν ανανεωνεται και σε σπρωχουν στο εμβολιο?. δεν εχω νοσησει αλλα δεν θελω κιολας. θα παραμεινω στις 2 και rapid μεχρι το τελος. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από constantinos_rho 2
chill Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, constantinos_rho είπε μα αν νοσησεις δευτερη και τριτη κτλ δεν σου ανανενωνουν το πιστοποιητικό απο οτι ξερω. αυτο αν μπορει καποιος να μου το εξηγησει γιατι θα τρελαθουμε. δεν εχω νοσησει αλλα δεν θελω κιολας. θα παραμεινω στις 2 με rapid μεχρι το τελος. Αν έχεις κάνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - αυτόν ντε με τις δυο δόσεις - ανανεώνεις κανονικά το πιστοποιητικό σου. Εγώ είμαι στη 2η ανανέωση αυτή τη στιγμή και φυσικά αν απαιτηθεί θα πάω για 3η, 4η, 18η.... 1
constantinos_rho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οκ παραμενω rapid και αν μου τυχει να νοσησω καλως. σκεφτομαστε να νοσησουμε για να γλυτωσουμε απο αυτους. που φτασαμε ρε. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από constantinos_rho
Swimmer21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Εντωμεταξυ το ΕΡΓΑΝΗ είναι κλειστό για την καταχώρηση των rapid. Βάζουν ανθρώπους να κάνουν rapid, να δίνουν 20-25€ τον μήνα χωρίς να μπορούν καν να τα δηλώσουν και ενώ οι μισοί και παραπάνω Έλληνες θεωρούνται ανεμβολίαστοι ή έχουν νοσήσει. Χώρια του ότι έχουν μπει εκατομμύρια ξένοι στην χώρα χωρίς έλεγχο. Και μετά μου λέτε τα κριτήρια είναι υγείας και όχι πολιτικά ή τιμωρητικά. 5
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, constantinos_rho είπε μα αν νοσησεις δευτερη και τριτη κτλ δεν σου ανανενωνουν το πιστοποιητικό απο οτι ξερω. αν ισχυει αυτο που λεω αν μπορει καποιος να μου το εξηγησει γιατι δεν ανανεωνεται και σε σπρωχουν στο εμβολιοη?. δεν εχω νοσησει αλλα δεν θελω κιολας. θα παραμεινω στις 2 και rapid μεχρι το τελος. πλεον ξαναβγαινει πιστοποιητικό νοσησης ανεξαρτητως εμβολιασμου (με PCR)
raid_av Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε ναι πως... 😅 ντρεπεται και η ντροπη με τα μετρα τους... Α οκ οποτε πηγε για 9 Σεπτεμβριου και βλεπουμε εαν θα παρει παλι παραταση 52 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε Εντωμεταξυ το ΕΡΓΑΝΗ είναι κλειστό για την καταχώρηση των rapid. Βάζουν ανθρώπους να κάνουν rapid, να δίνουν 20-25€ τον μήνα χωρίς να μπορούν καν να τα δηλώσουν και ενώ οι μισοί και παραπάνω Έλληνες θεωρούνται ανεμβολίαστοι ή έχουν νοσήσει. Χώρια του ότι έχουν μπει εκατομμύρια ξένοι στην χώρα χωρίς έλεγχο. Και μετά μου λέτε τα κριτήρια είναι υγείας και όχι πολιτικά ή τιμωρητικά. Πηρα τηλ στο υπουργειο εργασιας και μου ειπαν οτι εχει κλεισει η πλατφορμα καταχωρησης και οτι εχει παγωσει προς το παρον το συστημα. Αυτοι βεβαια μπορει καποια στιγμη να το ανοιξουν και να ζητησουν να περαστουν αναδρομικα τα τεστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις