Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Νοσησα τον Φεβρουάριο του 21 από covid και μετά από 6 μήνες έκανα μια δόση pfizer βάση των νόμων που ίσχυαν τότε. Το πιστοποιητικο εμβολιασμού μου που εκδόθηκε τοτε, μετρουσε την νοσηση μου σαν πρωτη δόση εμβολίου και ήμουν καλυμμένη μέχρι που ηρθε η ώρα της αναμνηστικής που πραγματοποιησα 3 μέρες πριν.. Όταν την έκανα στο νοσοκομείο μου είπαν ότι την επομενη μερα εκδίδεται το καινούργιο πιστιποιητικο που έχει άμεση ισχύ! Κάτι το οποίο δεν συνέβη! Το πιστοποιητικό αν και αναγράφει νοσηση+2 δόσεις εμβολίου σκαναρεται άκυρο! Στα ΚΕΠ μου είπαν πιθανο να ισχυσει σε 14 μέρες χωρίς να είναι σίγουροι. Και βέβαια ο εοδυ δεν απαντά! Ουτε στα mail. Υπάρχει κάποια ανάλογη περιπτωση με την δική μου? Σε λίγες μέρες λήγει το προηγουμενο πιστοποιητικο μου και θα φαίνομαι ανεμβολιαστη παρολο που έχω ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες! 

ΥΓ Το ραντεβού που έκλεισα για την τελευταία δόση την ονόμαζε αναμνηστική! 

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε 3 κανονικες δοσεις πραγματι επομενη μερα περνουσε.τωρα αν ειναι καποιο bug επειδη βλεπει 2 δοσεις και θελει 14 ημερες δεν το ξερω..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

σε 3 κανονικες δοσεις πραγματι επομενη μερα περνουσε.τωρα αν ειναι καποιο bug επειδη βλεπει 2 δοσεις και θελει 14 ημερες δεν το ξερω..

Το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικο το σκανάρει έγκυρο παντως! 

Δημοσ.
2 minutes ago, fofi19851985 said:

εγω μονο το ευρωπαικο εχω μαζι μου παντα. ειτε παω ελλαδα ειτε εξω

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, fofi19851985 είπε

Ε χρησιμοποίησε το ευρωπαϊκό. Είσαι καλυμμένη για την χρήση του. Πολύ πιθανών το ελληνικό όντως να θέλει 14 μέρες ως bug. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ε χρησιμοποίησε το ευρωπαϊκό. Είσαι καλυμμένη για την χρήση του. Πολύ πιθανών το ελληνικό όντως να θέλει 14 μέρες ως bug. 

Στην εργασία μου θα φανώ ανεμβολιαστη για κάποιες ημέρες.. Θα χρειαστεί να κάνω rapid; ή αφου ισχύει το Ευρωπαϊκό να μην κανω τπτ;

Δημοσ.

Σε εμένα και το ελληνικό και το ευρωπαϊκό περνάνε κανονικά από την ημέρα που εκδόθηκαν (1 μέρα μετά τον εμβολιασμό).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aromeo είπε

Σε εμένα και το ελληνικό και το ευρωπαϊκό περνάνε κανονικά από την ημέρα που εκδόθηκαν (1 μέρα μετά τον εμβολιασμό).

Υπήρχε νοσηση πριν ξεκινήσεις τον εμβολιασμό σου? Αν όχι,είναι διαφορετική περιπτωση από την δική μου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fofi19851985 είπε

Στην εργασία μου θα φανώ ανεμβολιαστη για κάποιες ημέρες.. Θα χρειαστεί να κάνω rapid; ή αφου ισχύει το Ευρωπαϊκό να μην κανω τπτ;

Γιατι να φανεις ως ανεμβολιαστη, αφου το ευρωπαικο ηδη περναει ως θετικο? Απλως στειλε στο hr το ευρωπαικο να εχουν

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 09/02/2022 at 16:12, fofi19851985 said:

δειχνεις το ευρωπαικο οπως κανω και εγω και ολα μια χαρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Annasp είπε

Ξέρετε αν ενώ έχω κάνω δύο δόσεις και τώρα νόσησα αν χρειάζεται να κάνω και την τρίτη δόση;

Αν είναι η πρώτη φορά που νοσείς τότε βγάζεις πιστοποιητικό νόσησης για 3 μήνες και μετά θες 3η δόση για να εκδώσεις πιστοποιητικό

Αν είχες ξανα νοσήσει στο παρελθόν τότε χρειάζεσαι απευθείας 3η δόση για να εκδώσεις πιστοποιητικό

Δημοσ.
5 minutes ago, Annasp said:

Ξέρετε αν ενώ έχω κάνω δύο δόσεις και τώρα νόσησα αν χρειάζεται να κάνω και την τρίτη δόση;

καποια στιγμη θα χρειαστει να την κανεις αφου ληξει το πιστοποιητικο νοσησης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...