BASILISP Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά, θέλω να πάρω νέο κινητό στην γυναίκα μου, οπότε καλύτερα να μην είναι τεράστιο και βαρύ. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 ευρώ+-. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Σκρουτζομαγαζο λογικά, εκτός αν υπάρχει άλλη προσφορά. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιο. 5) Μέγεθος οθόνης; Όχι κάτι τεράστιο. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Αν υπάρχει κάτι είναι καλοδεχούμενο. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, είναι το βασικό κριτήριο. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Βέβαια. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. Αν παίρνει και gcam τέλεια. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά). Κλασσική χρήση, λίγο ίντερνετ, μικρά παιχνίδια και μπόλικες φωτογραφίες. Ειδικά η κύρια, όχι τόσο για selfies. Το προηγούμενο της κινητό είναι το Xiaomi redmi 7, έσπασε η οθόνη και δεν αξίζει η αλλαγή. Ψάχνοντας μου αρέσει πολύ το realme 8 6/18. Τι λέτε; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από BASILISP
GATE123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Και γω στην γυναίκα μου το Realme 8 έχω πάρει και αξίζει σε αυτά τα λεφτά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας κοβω παντως θαρραλεους και οτι εχετε σκισει την γατα. Εγω μια φορα πηγα να πασσαρω ενα <<παλιο>> (μερικων μηνων) κινητο στη συζυγο και στραβωσε. Αντε λεω κατσε να δουμε τι θες να παρεις. Τοτε εφαγα στην πλατη ενα iphone 7 plus και ησυχασα. Απο τοτε δεν ξαναλεω <<ελα να σου παρω ενα κινητο>>. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Bullrich
GATE123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Bullrich είπε Σας κοβω παντως θαρραλεους και οτι εχετε σκισει την γατα. Εγω μια φορα πηγα να πασσαρω ενα <<παλιο>> (μερικων μηνων) κινητο στη συζυγο και στραβωσε. Αντε λεω κατσε να δουμε τι θες να παρεις. Τοτε εφαγα στην πλατη ενα iphone 7 plus και ησυχασα. Απο τοτε δεν ξαναλεω <<ελα να σου παρω ενα κινητο>>. Η σύζυγος δεν ασχολείται και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις οπότε ακούει εμένα σαν πιο "ειδικό"..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα