Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ωραία. Έκανες μια ερώτηση και απάντησες μόνος σου. Το θέμα γιατί το άνοιξες? 

Το θέμα το άνοιξα για να επιβαιβαιωσω να συγκρίνω να διασταυρώσω να πάρω αντιπροσφορα η δεύτερη γνώμη και τριτη...η συζήτηση είναι ανοικτή.... Και όποιος θέλει γράφει τη γνώμη του αρκεί να μην προσβάλει.. 

Είναι επίκαιρο θέμα και ενδιαφέρει και άλλους....

• Like 2
Δημοσ.
41 minutes ago, enrique19 said:

μεχρι τον οκτωβριο κατι πρατικερ λερόυ εβγαζαν πλακακια προσφορα με 6 ευρω το τ.μ τωρα 10 πολλα μου φαινονται αλλα πλεον ολα ειναι επανω. για να το νοικιασεις το κανεις η για ιδιοκατοικηση.

Πολλά τα 10€/τμ; Ισως αν μιλάμε για φοιτητικό ενοικιαζόμενο, αλλά για ιδιοκατοίκηση το θεωρώ εξαιρετικά οικονομικό. Για μπάνιο πήραμε πλακάκι 14.5€/τμ και δεν ήταν καν στις ακριβές επιλογές. Συνολικό κόστος για τα πλακάκια 300€ για μπάνιο 3.5τμ, με χτιστή ντουζιέρα και περιλαμβάνοντας από ένα extra κουτί για κάθε ένα εκ των δύο ειδών πλακακίων. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, enrique19 είπε

μεχρι τον οκτωβριο κατι πρατικερ λερόυ εβγαζαν πλακακια προσφορα με 6 ευρω το τ.μ τωρα 10 πολλα μου φαινονται αλλα πλεον ολα ειναι επανω. για να το νοικιασεις το κανεις η για ιδιοκατοικηση.

Έχεις δίκιο.....και τώρα το πρακτικερ έχει από 5.5ευρω το πιο φτηνό και απλο πλακάκι. Εγώ πήρα το αμέσως επόμενο σε ποιότητα. Το πρακτικερ δεν στα φέρνει στη πόρτα σου στο 5ο όροφο.

Επίσης η εξοικονόμηση πόρων από τα πλακάκια μπάνιου για τέτοιας έκτασης τετραγωνικά είναι πολύ μικρή ..... Αφού τα πλακάκια αν τα αγοραζα από τέτοιο καταστήμα θα εξοικονομούσα από 20- 80€. Είναι το μικρότερο ποσό αναλογικά.με τα υπόλοιπα έξοδα.

Έχεις δίκιο όχι αμελητέα τιμή αλλά προτίμησα να τα δώσω με μικρό έμπορο που θα μου τα φέρει σπίτι 🏡

στην πόλη μου δεν έχει Praktiker ούτε Leroy

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Silenzio είπε

για τα ειδη υγιεινης ρωταω (έπιπλο, ντουζιερα, βρυση κλπ) είναι στη τιμή του υδραυλικού για τοποθέτηση ? δε ρώτησα σαν υλικο, σαν υλικά ξέρω οτι δεν είναι μέσα.

Ναι στην τιμή μέσα και θα τα βάλει όλα αυτός

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν απο 3 χρονια εδωσα 600 υδραυλικο + 600 πλακα για μπανιο (Αθηνα). 

Πλακακια και ειδη υγιεινης τα αγορασα και τους τα πηγα εγω. 

Οι τιμες αφορουσαν ως εξτρα χτιστη ντουζιερα και καινουριο παραθυρο αλουμινιου και κοψιμο της πορτας στο κατω μερος απο τον πλακα.

Αν θελετε αλλα εξτρα π.χ. εντοιχισμενα καζανακια, κρεμαστες λεκανες, χτιστο νιπτηρα κοκ η ταριφα ανεβαινει

Εννοειται οτι αν εχετε καποιον που ξερετε οτι κανει καλη δουλεια με λιγα παραπανω μη λυπηθειτε να τα δωσετε.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/2/2022 στις 10:07 ΠΜ, gpapadakis είπε

Πριν απο 3 χρονια εδωσα 600 υδραυλικο + 600 πλακα για μπανιο (Αθηνα). 

Πλακακια και ειδη υγιεινης τα αγορασα και τους τα πηγα εγω. 

Οι τιμες αφορουσαν ως εξτρα χτιστη ντουζιερα και καινουριο παραθυρο αλουμινιου και κοψιμο της πορτας στο κατω μερος απο τον πλακα.

Αν θελετε αλλα εξτρα π.χ. εντοιχισμενα καζανακια, κρεμαστες λεκανες, χτιστο νιπτηρα κοκ η ταριφα ανεβαινει

Εννοειται οτι αν εχετε καποιον που ξερετε οτι κανει καλη δουλεια με λιγα παραπανω μη λυπηθειτε να τα δωσετε.

600€ είναι καλή τιμή για όλα τα υδραυλικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...