PedroG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 10 τ.μ. Μπανιου Ποσο θεωρειται μια τιμια αμοιβη η οποια θα κρατησει 2 ημερες το πολυ για ξηλωμα ολων των Υλικων (μπανιερες κλπ πλακακια κλπ κλπ ) ωστε να ερθει το συνεργειο να τοποθετησει τα ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ? Η ερωτηση μου ειναι μονο για Ξηλωμα και τα Υδραυλικα και οχι Τοποθετηση (πλακακια) Βρισκομαι Επαρχια και ειναι Διαμερισμα 25 ετιας! (οχι πανω απο 10 -12 τμ)
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 450-700€ αναλογως υλικου που θα επιλεξεις (χαλκος ή πολυστρωματική κοκ). Επισης αυτο το ποσο στεκει μονο για εργασιες εντος σπιτιού, εαν θελεις να τραβηξεις νεα γραμμη απο ρολοι ή να αντικαταστησεις αποχετευσεις το χιλιαρικο δε το γλυτωνεις... 1
DhZou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Σε 5 τμ μπάνιο για ξήλωμα τα πάντα, αλλαγή υδραυλικών και αποχετεύσεων και τοποθέτηση των αξεσουάρ μετά τον πλακά, 900€ με τα υλικά δικά του. 1 1
PedroG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1200€ αποκόλληση υλικών και επανασύνδεση νέων υδραυλικών για δύο μέρες εργασίας. 400€ ζήτησε ο επί της πλακόστρωσης (πλακατζης) άλλες δύο μέρες εργασίας. 600€ μου στοίχισαν τα υλικά στα 2400€ οι αμοιβές δύο συνεργείων. (Ζήτησα να τραβήξει γραμμή εξωτερικά σύνδεσης της υδροσιας από το ρολόι ισόγειο της οικοδομής στον 5ο όροφο) Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από PedroG 1
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, PedroG είπε 1200€ αποκόλληση υλικών και επανασύνδεση νέων υδραυλικών για δύο μέρες εργασίας. 400€ ζήτησε ο επί της πλακόστρωσης (πλακατζης) άλλες δύο μέρες εργασίας. 600€ μου στοίχισαν τα υλικά στα 2400€ οι αμοιβές δύο συνεργείων. (Ζήτησα να τραβήξει γραμμή εξωτερικά σύνδεσης της υδροσιας από το ρολόι ισόγειο της οικοδομής στον 5ο όροφο) ΑΟΥΤΣ!
pano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, PedroG είπε 1200€ αποκόλληση υλικών και επανασύνδεση νέων υδραυλικών για δύο μέρες εργασίας. 400€ ζήτησε ο επί της πλακόστρωσης (πλακατζης) άλλες δύο μέρες εργασίας. 600€ μου στοίχισαν τα υλικά στα 2400€ οι αμοιβές δύο συνεργείων. (Ζήτησα να τραβήξει γραμμή εξωτερικά σύνδεσης της υδροσιας από το ρολόι ισόγειο της οικοδομής στον 5ο όροφο) Mε συγχωρείς για να καταλάβω πλήρωσες 4500 περίπου ,εκ των οποίων μόνο τα 600 ήταν τα υλικά;
PedroG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά σας ρώτησα συγκεκριμένα την άμοιβη του υδραυλικού ούτε ανέφερα τα ποσά που λέτε ούτε είπα κατι παραπάνω ποσό είναι αμοιβη του υδραυλικού που θα ξηλώσει και θα συνδέσει ένα μπάνιο 10 τμ. 1200 υδραυλικος δύο άτομα, αποσύνδεση και σύνδεση 400 πλακάκια πέρασμα δύο άτομα 600€ όλα τα υλικά 200€ νέα γραμμή από ισόγειο στον πέμπτο όροφο μόνο υδροδοσια Σύνολο : τέσσερεις μέρες εργασίας 4 άτομα 2400€ Νομίζω ότι οι εταιρείες υγιεινής το πιο φτηνό πακέτο για αντίστοιχο πακέτο προ 10 ετιας που είχα ρωτήσει το κοστολογουσαν 1700-1900€. Μιλάω και ρωταω για επαρχία
Silenzio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DhZou είπε Σε 5 τμ μπάνιο για ξήλωμα τα πάντα, αλλαγή υδραυλικών και αποχετεύσεων και τοποθέτηση των αξεσουάρ μετά τον πλακά, 900€ με τα υλικά δικά του. νομίζω είναι καλή η αμοιβή αυτή σωστά ? είναι χωρίς την αμοιβή του πλακά, το υλικό το πλακάκι και τα είδη υγιεινής ? επειδή ψάχνομαι για παρομοιων διαστάσεων μπάνιο, μπορείς να μας πεις και αμοιβή του πλακά ? (όταν λες αξεσουάρ, βάζεις μέσα όλα τα ειδη υγιεινης όπως λεκάνη, έπιπλο μπανιου με νεροχύτη, ντουζιέρα κλπ ?) ο υδραυλικός που ρώτησα ήθελε 1500€ για 4,5 τ.μ. μπάνιο, χωρις τον πλακα εννοείται, για αποξήλωση και τοποθετηση νεας υδραυλικης εγκαταστασης..αν ο δικός σου θέλει 900, είναι τεράστια διαφορά..μερικοι ζητάνε όσα τους λείπουν.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Silenzio
DhZou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Silenzio είπε νομίζω είναι καλή η αμοιβή αυτή σωστά ? είναι χωρίς την αμοιβή του πλακά, το υλικό το πλακάκι και τα είδη υγιεινής ? επειδή ψάχνομαι για παρομοιων διαστάσεων μπάνιο, μπορείς να μας πεις και αμοιβή του πλακά ? (όταν λες αξεσουάρ, βάζεις μέσα όλα τα ειδη υγιεινης όπως λεκάνη, έπιπλο μπανιου με νεροχύτη, ντουζιέρα κλπ ?) ο υδραυλικός που ρώτησα ήθελε 1500€ για 4,5 τ.μ. μπάνιο, χωρις τον πλακα εννοείται, για αποξήλωση και τοποθετηση νεας υδραυλικης εγκαταστασης..αν ο δικός σου θέλει 900, είναι τεράστια διαφορά..μερικοι ζητάνε όσα τους λείπουν.. Ο πλακάς 650 μόνο η αμοιβή του με τα υλικά δικά μου. Πλακάκια, έπιπλο και είδη υγιεινής είναι επιπλέον εννοείται. 1
Silenzio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, DhZou είπε Ο πλακάς 650 μόνο η αμοιβή του με τα υλικά δικά μου. Πλακάκια, έπιπλο και είδη υγιεινής είναι επιπλέον εννοείται. για τα ειδη υγιεινης ρωταω (έπιπλο, ντουζιερα, βρυση κλπ) είναι στη τιμή του υδραυλικού για τοποθέτηση ? δε ρώτησα σαν υλικο, σαν υλικά ξέρω οτι δεν είναι μέσα.
kage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μην συγκρίνεται τιμές!!! Πόσο μάλλον μόνο για γκρέμισμα που δεν έχει απαιτήσεις!!! Για τα άλλα όμως? Ppr? χαλκοσωλήνα?αλλαγή διαρρύθμισης? Χτιστη έτοιμη ντουζιέρα?με κλίση για κανάλι ντουζιέρας ή σιφώνι ?αποχέτευση πλ.ρουχων ξεχωριστή ή στο κεντρικό σιφώνι?πατοσιφωνο θα ναι βαρέως τύπου με βαλβίδα/κοφτρα+ παγίδα σαπουναδας?θα κρατάει κάποιο νερό ή όχι κτλ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από kage 2
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Τα τετραγωνικά στο μπάνιο για τον υδραυλικό δεν έχουν και μεγάλη σημασία, πλακακια θα ξηλώσει μονο εκει που θα περάσει τις σωλήνες, δεν θα ξηλωσει ολο το μπάνιο, δεν ειναι η δουλειά του, το 600αρι στην καλύτερη δεν το γλυτώνεις. 1
PedroG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Ξήλωμα όλου του μπάνιου..... πάτωμα πλαϊνά παντού έχω αγοράσει τα πάντα σε υλικά μπάνιου.....συνολικά 20 τ.μ. πλακάκια μπάνιου Ισπανίας με 10 ευρώ το τ.κ. λεκάνη, ideal, καθρέφτη, έπιπλο καθρέπτη και μπαταρία ντουζιέρας. Το ντους θα γίνει κτιστό..... αλλαγή από μπανιέρα 25ετιας ......αμοιβή με τη σύνδεση του υδραυλικού (2 άτομα) 1200 ευρώ Ο πλάκας για να περάσει τα παραπάνω είναι 350 θα του δώσω και άλλα 50€!!! Ο υδραυλικός εκτός από την σύνδεση Κάι τα 1200 για να συνδέσει τα πάντα..... Μου τράβηξε γραμμή μέχρι τον 5ο όροφο εξωτερικά με ειδικό σωλήνα ώστε να έχω νέα γραμμή μόνο για υδροδότηση... Μου ζήτησε αλλά 200€ για τα υλικά και περαστικά σύνολο αμοιβής 1200+200€ Ο πλάκας αύριο θα μου πάρει 350€ για να περάσει σε όλο το μπάνιο τα ισπανικά πλακάκια Τα υλικά τα αγορασα από το πιο φτηνό καταστήμα της επαρχίας της πόλης μου με 600€ Συνολικά προβλέπω ολο το κόστος να αγγίξει τα 2400€ ... Για ίδιας εργασίας με το παραπάνω και τοποθέτηση σε φίλο μηχανικό που ζει στην Ιταλία μου έκανε.... εκτίμηση 3500-4000€ με μέτριας ποιότητας υλικά! Ελπίζω να σας βοήθησα. Θεωρώ ότι η τιμή είναι σούπερ..... Εκτίμηση μου είναι ότι λόγω ελλείψεως ρευστότητας και δουλειας οι τιμές ειναι καλές για οποιοδήποτε θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο. Όλα εξαρτώνται από τον ανταγωνισμό και υπολογισμό άλλων παραμέτρων όπως μεταφορικά τοποθεσία κλπ.... 1
Nabuko Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, PedroG είπε Ποσο θεωρειται μια τιμια αμοιβη η οποια θα κρατησει 2 ημερες το πολυ για ξηλωμα ολων των Υλικων (μπανιερες κλπ πλακακια κλπ κλπ ) ωστε να ερθει το συνεργειο να τοποθετησει τα ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ? 19 λεπτά πριν, PedroG είπε Ελπίζω να σας βοήθησα. Θεωρώ ότι η τιμή είναι σούπερ..... Εκτίμηση μου είναι ότι λόγω ελλείψεως ρευστότητας και δουλειας οι τιμές ειναι καλές για οποιοδήποτε θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο. Ωραία. Έκανες μια ερώτηση και απάντησες μόνος σου. Το θέμα γιατί το άνοιξες? 2
enrique19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 μεχρι τον οκτωβριο κατι πρατικερ λερόυ εβγαζαν πλακακια προσφορα με 6 ευρω το τ.μ τωρα 10 πολλα μου φαινονται αλλα πλεον ολα ειναι επανω. για να το νοικιασεις το κανεις η για ιδιοκατοικηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα