Hamurabi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Η υπηρεσία καταργήθηκε κ μουμεινε η συσκευή. Εχει καποια αλλη χρησιμότητα; μπορω να κανω με αυτή κάτι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 On 09/02/2022 at 14:43, Hamurabi said: Παιδιά καλησπέρα. Η υπηρεσία καταργήθηκε κ μουμεινε η συσκευή. Εχει καποια αλλη χρησιμότητα; μπορω να κανω με αυτή κάτι αλλο; μια συσκευη ειναι που ειναι 3g .δεν βρισκω καποια αλλη χρησιμοτητα.και4g να ηταν παλι δεν βλεπω χρησιμοτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 και εγω την εχω. την εχω στο κουτι της στην αποθηκη. δεν νομιζω να γινεται τιποτα με αυτην . θα την κρατησω για 3-4 χρονια ακομη. εαν δεν την ζητησει ο οτε θα την πεταξω καποια στιγμη. μεχρι τοτε θα εχει ερθει το 6G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 9 hours ago, xsterg said: και εγω την εχω. την εχω στο κουτι της στην αποθηκη. δεν νομιζω να γινεται τιποτα με αυτην . θα την κρατησω για 3-4 χρονια ακομη. εαν δεν την ζητησει ο οτε θα την πεταξω καποια στιγμη. μεχρι τοτε θα εχει ερθει το 6G. δεν παιζει να την ζητησουν πισω.ειναι 3g οσο θυμαμαι που καταργειται.μπορεις να τους στειλεις ενα email οτι εχω αυτην την συσκευη.θα την παρετε πισω;για να την εχεις και γραπτα την απαντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα