truman2193 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, εχω παραγγειλει απ'τις 31/1 καποια συμπληρωματα απο GymBeam(εν αγνοια απο το υποκαταστημα της Ρουμανιας). Τα προιοντα εφτασαν στην Ελλαδα στις 3/2 απο DPD και παραδοθηκαν στην ACS. Eκτοτε εχουν κολλησει στη Θεσσαλονικη(ειμαι Αθηνα). Τελος παντων, σημερα μιλησα με την αντιπροσωπεια της GymBeam στην Ελλαδα και τους ενημερωσα οτι εαν η παραγγελια μου δεν εχει φτασει μεχρι τη Παρασκευη 11/2 δεν θα την παραλαβω. Μου ειπαν οτι μιλησαν με την ACS και θα στειλουν την παραγγελια αμεσα και εαν δεν εχει ερθει μεχρι 11/2 μπορω να κανω αρνηση παραλαβης. Οταν κανω αρνηση παραλαβης(γιατι αποκλειεται να καταφερει η γνωστη σε ολους μας ACS να φερει δεμα απ'την Θεσσαλονικη στην Αθηνα σε 2 μερες και να το παραδωσει κιολας), πληρωνω καποιο προστιμο η εχω καποια αλλη κυρωση, η ειμαι κομπλε και δεν θα υπαρξει θεμα με την μεταφορικη; Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ Τα προιοντα ηταν αμεσα διαθεσιμα και επρεπε να ειχαν ερθει εντος 1-3 εργασιμων ημερων. Εχουν περασει 9. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από truman2193
SilentVoice Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Κανένα πρόστιμο δεν έχεις. Απλά αν κάνεις άρνηση παραλαβής, θα περιμένουν απο την ACS να τους ενημερώσουν πως όντως το δεμα πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Αλλά μέχρι να το καταλάβουν απο την ACS πως έχεις κάνει άρνηση παραλαβής, μπορεί να στο στείλουν σπίτι. Αν το παραλάβεις, τότε η άρνηση παραλαβής γίνεται αυτόματα αποδοχή παραλαβής. Αν το αρνηθείς και το δώσεις πίσω, μετά απο λίγο θα ενημερωθεί το κατάστημα πως το δέμα θα επιστραφεί, και τότε θα ξεκινήσουν την επιστροφή χρημάτων.
raxanas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Είναι γενική η φάση πάντως και έμενα έτσι ειναι 2 παραλαβές κολλημένες... Αθάνατη ACS
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, truman2193 said: Καλησπερα παιδια, εχω παραγγειλει απ'τις 31/1 καποια συμπληρωματα απο GymBeam(εν αγνοια απο το υποκαταστημα της Ρουμανιας). Τα προιοντα εφτασαν στην Ελλαδα στις 3/2 απο DPD και παραδοθηκαν στην ACS. Eκτοτε εχουν κολλησει στη Θεσσαλονικη(ειμαι Αθηνα). Τελος παντων, σημερα μιλησα με την αντιπροσωπεια της GymBeam στην Ελλαδα και τους ενημερωσα οτι εαν η παραγγελια μου δεν εχει φτασει μεχρι τη Παρασκευη 11/2 δεν θα την παραλαβω. Μου ειπαν οτι μιλησαν με την ACS και θα στειλουν την παραγγελια αμεσα και εαν δεν εχει ερθει μεχρι 11/2 μπορω να κανω αρνηση παραλαβης. Οταν κανω αρνηση παραλαβης(γιατι αποκλειεται να καταφερει η γνωστη σε ολους μας ACS να φερει δεμα απ'την Θεσσαλονικη στην Αθηνα σε 2 μερες και να το παραδωσει κιολας), πληρωνω καποιο προστιμο η εχω καποια αλλη κυρωση, η ειμαι κομπλε και δεν θα υπαρξει θεμα με την μεταφορικη; Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ Τα προιοντα ηταν αμεσα διαθεσιμα και επρεπε να ειχαν ερθει εντος 1-3 εργασιμων ημερων. Εχουν περασει 9. καταλαβαινω το σπασιμο απο την αλλη και να το ακυρωσεις τι θα αλλαξει;δεν τα θες τα πραγματα;εκτος αν ηταν επειγον και τα βιαζοσουν.δηλαδη οκ 10 μερες ειναι.αν ειχες ζητησει express και πληρωσες για αυτο τοτε απλα θα τα εβρισκα με την εταιρεια πχ καποια εκπτωση next time αφου δεν ηρθαν ως express για παραδειγμα 1
Haldol Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Είναι με τα κέφια τους. Πριν κάνα μήνα, ό,τι και αν έπαιρνα με ACS, από οπουδήποτε (εσωτερικό πάντα), την επόμενη ήταν σπίτι μου. Αυτές τις μέρες έχω "κολλημένες" αποστολές και παραδίδονται μετά από 2-3 ημέρες. Άβυσσος. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Haldol είπε Πριν κάνα μήνα, ό,τι και αν έπαιρνα με ACS, από οπουδήποτε (εσωτερικό πάντα), την επόμενη ήταν σπίτι μου. Κι εμένα! Spoiler Τα ΕΛΤΑ από την άλλη από τη περασμένη Δευτέρα έχουν το πακέτο μου από το εξωτερικό. Θα πάω την Παρασκευή μπας και το παραλάβω μόνος μου (τον περασμένο μήνα ήταν κρούσματα του ιού οι ταχυδρόμοι της περιοχής μας, οπότε...). Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α.
tigergreg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Υπαρχουν και χειροτερα... ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΘΗΝΑΣ... 20 ΜΕΡΕΣ..... 1
gianniz_k Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, tigergreg είπε Υπαρχουν και χειροτερα... ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΘΗΝΑΣ... 20 ΜΕΡΕΣ..... Καλά οι χειρότεροι στο Αμπελοκήπων. Ποτέ δεν μου έχουν παραδόσει δέμα, πάντα sms ότι και καλά ήρθαν και δεν με βρήκαν. Φίλε ts πάντως να ξέρεις πως κάποιες φορές ακόμα και στην άρνηση παραλαβής κρατάνε το δέμα κάνα πενθήμερο πριν το στείλουν πίσω, οπότε ίσως χαθούν αρκετές μέρες μέχρι να τους πάει πίσω το δέμα και να γίνει η επιστροφή χρημάτων. Οπότε ίσως είναι καλύτερα να κάνεις λίγες μερουλες υπομονή ακόμα και να παραλάβεις. Εκτός φυσικά αν δεν το χρειάζεσαι πλέον ή αν βρήκες αλλού 1 1
tigergreg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Καλά οι χειρότεροι στο Αμπελοκήπων. Ποτέ δεν μου έχουν παραδόσει δέμα, πάντα sms ότι και καλά ήρθαν και δεν με βρήκαν. Φίλε ts πάντως να ξέρεις πως κάποιες φορές ακόμα και στην άρνηση παραλαβής κρατάνε το δέμα κάνα πενθήμερο πριν το στείλουν πίσω, οπότε ίσως χαθούν αρκετές μέρες μέχρι να τους πάει πίσω το δέμα και να γίνει η επιστροφή χρημάτων. Οπότε ίσως είναι καλύτερα να κάνεις λίγες μερουλες υπομονή ακόμα και να παραλάβεις. Εκτός φυσικά αν δεν το χρειάζεσαι πλέον ή αν βρήκες αλλού Ειναι τοσο γελοιοι που σε σπρωχνουν να πας εσυ εκει για να το παρεις. Ετσι μου εκαναν το καλοκαιρι. Επειδη γνωριζα τους περιμενα στην εισοδο και μου ηρθε μηνυμα "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ" γιατι βρηκαν "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ" σε πολυκατοικια χωρις καμμια εταιρεια. Τοσο αλητηριοι και ψευτες.... Δεν εχουν προσωπικο ουτε αυτοκινητα. Μονο ενα σουργελο που μενει συνεχεια.... Μολις τους κοινοποιηθηκε η καταγγελια μου στην ΕΕΤΤ το ελαβα την αλλη μερα και μαλιστα απο πεισμα τον περιμενα στην εισοδο 3 ωρες! Ο τυπος που ηρθε με ειδε φουντωμενο και με προλαβε λεγοντας μου... "Ωπα φιλε μου τρεις μερες ειναι που επιασα δουλεια εδω"... Το τηλεφωνικο τους κεντρο βγαζει συνεχεια μηνυμα "ΘΥΡΙΔΑ ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΤΕ ΑΥΡΙΟ". Τα 15 μαιλ δεν απαντηθηκαν ποτε. Απορω γιατι δεν τους παιρνουν την αδεια να τελειωνουμε με τους παπαντζηδες..... Απο δικαιολογιες αλλο τιποτα... 1.Το καλοκαιρι πολλες ζεστες... 2.Τωρα πολλα χιονια και κρυα... 3.Λογω κοβιντ....πιασαρικο μπαλαντερ που παει παντου.... 4.Εκλασε η γυφτισσα και εσταξε η ουρα του γαιδαρου.... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, truman2193 είπε Καλησπερα παιδια, εχω παραγγειλει απ'τις 31/1 καποια συμπληρωματα απο GymBeam(εν αγνοια απο το υποκαταστημα της Ρουμανιας). Τα προιοντα εφτασαν στην Ελλαδα στις 3/2 απο DPD και παραδοθηκαν στην ACS. Eκτοτε εχουν κολλησει στη Θεσσαλονικη(ειμαι Αθηνα). Τελος παντων, σημερα μιλησα με την αντιπροσωπεια της GymBeam στην Ελλαδα και τους ενημερωσα οτι εαν η παραγγελια μου δεν εχει φτασει μεχρι τη Παρασκευη 11/2 δεν θα την παραλαβω. Μου ειπαν οτι μιλησαν με την ACS και θα στειλουν την παραγγελια αμεσα και εαν δεν εχει ερθει μεχρι 11/2 μπορω να κανω αρνηση παραλαβης. Οταν κανω αρνηση παραλαβης(γιατι αποκλειεται να καταφερει η γνωστη σε ολους μας ACS να φερει δεμα απ'την Θεσσαλονικη στην Αθηνα σε 2 μερες και να το παραδωσει κιολας), πληρωνω καποιο προστιμο η εχω καποια αλλη κυρωση, η ειμαι κομπλε και δεν θα υπαρξει θεμα με την μεταφορικη; Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ Τα προιοντα ηταν αμεσα διαθεσιμα και επρεπε να ειχαν ερθει εντος 1-3 εργασιμων ημερων. Εχουν περασει 9. Δεν έχεις κανένα πρόστιμο σαν καταναλωτής έχεις το δικαίωμα (αρκεί να μην ανοίξεις την συσκευασία ή χαλάσεις το προϊόν με κάποιο τρόπο ) να επιστρέψεις αχρεωστι το προϊόν μέσα σε 14 μέρες-απο την παραλαβή του- ή προτού το παραλάβεις καν να ακυρώσεις την παραγγελία και να μην το παραλάβεις, χωρίς δικαιολογία πχ απλά άλλαξες γνώμη. Αλλά ο πωλητής μπορεί να σου επιστρέψει αν θέλει μόνο το κόστος του προϊόντας και να κρατήσει τα όποια μεταφορικά σου χρέωσε. Δεν σημαίνει πως αναγκαστικά έτσι θα πράξει (επικοινώνησε μαζί του και πες πως θες ακύρωση της αγοράς και πως δεν θα παραλάβεις το προϊόν αν θες του λες επειδή άργησε αρκετά) αλλά ειναι στην ευχέρεια του πωλητή αν σου παρακρατήσει τα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα