Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Με κάλεσαν για προσφορά έπειτα από αίτημα μου, το δέχτηκα προφορικώς (με ηχογραφησαν), μου στείλανε sms με ένα url στο οποίο ζητούσε να αποδεχτώ (είχε και το συμβόλαιο επισυναπτόμενο) δεν το έκανα επειδή άλλαξα γνώμη. Με πήραν σήμερα κι μου είπανε ότι έχω αποδεχτεί ήδη αλλά η βονταφον που τη ρώτησα μου είπαν ότι για να αποδεχτώ πρέπει να πατήσω και στο url την αποδοχή. Τι ισχύει εν τελεί ξέρουμε; Εν τω μεταξύ υπάρχει και αναντιστοιχία, το συμβόλαιο που στείλανε γράφει 24μηνη διάρκεια ενώ προφορικά ειπαμε για 18 μήνες. 

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.

Θα τους καλεσεις ξανα, που ηχογραφειται η κληση, και θα τους πεις ξεκαθαρα οτι δεν αποδεχεσαι την προσφορα, δεν πατησες το λινκ, και οτι το συμβολαιο ελεγε αλλα απ'οσα σου ειπαν στο τηλεφωνο, οποτε να ληξει το θεμα εκει. Αν σου πουν μα μου σου του, θα πας σε ενα καταστημα να κανεις αιτημα να σου στειλουν τις ηχογραφησεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Θα το κάνω γιατί σίγουρα θα με καλέσουν και θέλω να τους ζορίσω λίγο για χαβαλέ επειδή το αξίζουν. Πάντως σίγουρα δεν ανησυχώ γιατί ρώτησα στη vf και μου είπαν ότι είμαι καλυμμένος αφού δεν πάτησα αποδοχή. Το γράφω for future reference για όποιον έχει αντίστοιχο θέμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...