Nik1239 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, doom26 είπε Το έκανες μέσω diskpart ή μέσω της εφαρμογής; Μέσω cmd έγινε , το έχω κάνει με επιτυχία σε δύο pc χωρίς να παίρνω όρκο ότι θα δουλέψει και σε εσένα.
doom26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Μέσω cmd έγινε , το έχω κάνει με επιτυχία σε δύο pc χωρίς να παίρνω όρκο ότι θα δουλέψει και σε εσένα. Αν καταλαβαίνω καλά μέσω command prompt.με ποια εντολή;
Nik1239 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, doom26 είπε Αν καταλαβαίνω καλά μέσω command prompt.με ποια εντολή; https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.diskpart.com/windows-10/mbr2gpt-tool-windows-10-4125.amp.html&ved=2ahUKEwir6LzVnfP1AhVJi1wKHQcwC1oQFnoECCwQAQ&usg=AOvVaw2A2WkzPhPIxbb92vU3ohQm Από τις οδηγίες εδώ το έκανα 1
doom26 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 κατι τετοιο κανει για δευτερολεπτα οταν πατω το task manager μου το δειχνει κανονικα χωρις να αναβοσβηνει ενω πισω η οθονη ναι. https://www.youtube.com/watch?v=IczUL_kSa7Y
doom26 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 20 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Τόσο το καλύτερο. Ελέγχεται εύκολα. Δεν το λέω με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι φταίει η κάρτα, αλλά αν το δοκιμάσεις, θα μας φύγει η απορία και των δύο. Κάποια προβλήματα καρτών γραφικών εμφανίζονται μόλις μπαίνεις επιφάνεια εργασίας. Έχεις και ενσωματωμένα απ' ότι βλέπω η δοκιμή είναι πάρα πολύ απλή. Σβήνεις, με προσοχή αφαιρείς εξάπινα/οχτάπινα τροφοδοσίας, ξεβιδώνεις τις βίδες που την συγκρατούν στο κουτί και απασφαλίζεις την κάρτα από το pci-express. Ανάβεις και βλέπεις αν κάνει το ίδιο. Ούτε άλλες αλλαγές driver ούτε τίποτα. Αφαίρεσα gpu άνοιξε με τα ενσωματωμένα και κάνει το ίδιο άρα δεν φτάει η ,gpu 1
doom26 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, doom26 είπε Αφαίρεσα gpu άνοιξε με τα ενσωματωμένα και κάνει το ίδιο άρα δεν φτάει η ,gpu Τελικά βρέθηκε η αιτία!πάνω στο σύστημα υπάρχουν 2 ssd που ο ένας έχει το λειτουργικό και ο άλλος είχε το λειτουργικό πιο παλιά και 2 hdd.Αφαιρεσα τον ssd που είχε πιο παλιά το os αλλά είναι διαμορφωμένος κι το pc άνοιξε κανονικά.ολες οι συμβουλές ήταν πολύτιμες και σας ευχαριστώ.μια τελευταία ερώτηση τον ssd πως μπορώ να το διορθώσω γιατί μόλις τον κουμπωνω το ξανακάνει.τον έβλεπε κανονικά το σύστημα χωρίς θέμα. Χρειάζεται erase; 1 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, doom26 είπε μια τελευταία ερώτηση τον ssd πως μπορώ να το διορθώσω γιατί μόλις τον κουμπωνω το ξανακάνει.τον έβλεπε κανονικά το σύστημα χωρίς θέμα. Χρειάζεται erase; Ναι, χρειάζεται πλήρης διαγραφή όλων των τόμων (φανερών και κρυφών) αυτό επιτυγχάνεται με χρήση της εντολής clean μέσω cmd (ως administrator)->diskpart, πολύ μεγάλη προσοχή να επιλεχθεί ο σωστός δίσκος (και αφού έχουμε πάρει τα δεδομένα που περιέχει): Type: DISKPART then press the Enter Key At the DISKPART prompt, type: LIST DISK then press the Enter Key (If system only has one hard drive, then disk 0 is the drive you are wanting to work on. If there are multiple disks, then determine the number of the drive you are re-partitioning.) At the DISKPART prompt, type: SELECT DISK (disknumber) (for example, Select Disk=1 for Drive 1) then press the Enter Key At the DISKPART prompt, type: CLEAN then press the Enter Key (This command removes all partitions/volumes on the selected disk) Type: EXIT then press the Enter Key Προσωπικά, θα τον έκανα και full format μετά τα παραπάνω. 1 1
doom26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Ναι, χρειάζεται πλήρης διαγραφή όλων των τόμων (φανερών και κρυφών) αυτό επιτυγχάνεται με χρήση της εντολής clean μέσω cmd (ως administrator)->diskpart, πολύ μεγάλη προσοχή να επιλεχθεί ο σωστός δίσκος (και αφού έχουμε πάρει τα δεδομένα που περιέχει): Type: DISKPART then press the Enter Key At the DISKPART prompt, type: LIST DISK then press the Enter Key (If system only has one hard drive, then disk 0 is the drive you are wanting to work on. If there are multiple disks, then determine the number of the drive you are re-partitioning.) At the DISKPART prompt, type: SELECT DISK (disknumber) (for example, Select Disk=1 for Drive 1) then press the Enter Key At the DISKPART prompt, type: CLEAN then press the Enter Key (This command removes all partitions/volumes on the selected disk) Type: EXIT then press the Enter Key Προσωπικά, θα τον έκανα και full format μετά τα παραπάνω. Τον ειχα δοκιμασει αυτον τον τροπο αλλα τιποτα.Ειτε σε αυτο το συστημα ειτε σε αλλο μου τον εμφανιζει κανονικα αλλα δημιουργοθσε το θεμα που ειπαμε.O ssd ειναι ενας 240gb της crucial ο οποιος αγοραστηκε πριν ενα χρονο.Με το sentinel μου δειχνει 80% αποδοση και 85% υγεια.απενεργοποιημενο το trim και δεν ενεργοποιητε προσπαθησα μεσω cmd.Εχω ηδη στειλει στην crucial για αντικατασταση και ευτυχως θα στειλουν αλλον δωρεαν.ειναι ο τριτος ssd που μου δημιουργει προβλημα οι αλλοι δυο kingston αλλα παλι εγιναν αντικατασταση.Για να τους αλλαζουν τοσο ευκολα μαλλον γινεται συχνα. 1
RTW4ever Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 10:23 ΜΜ, doom26 είπε Τον ειχα δοκιμασει αυτον τον τροπο αλλα τιποτα.Ειτε σε αυτο το συστημα ειτε σε αλλο μου τον εμφανιζει κανονικα αλλα δημιουργοθσε το θεμα που ειπαμε.O ssd ειναι ενας 240gb της crucial ο οποιος αγοραστηκε πριν ενα χρονο.Με το sentinel μου δειχνει 80% αποδοση και 85% υγεια.απενεργοποιημενο το trim και δεν ενεργοποιητε προσπαθησα μεσω cmd.Εχω ηδη στειλει στην crucial για αντικατασταση και ευτυχως θα στειλουν αλλον δωρεαν.ειναι ο τριτος ssd που μου δημιουργει προβλημα οι αλλοι δυο kingston αλλα παλι εγιναν αντικατασταση.Για να τους αλλαζουν τοσο ευκολα μαλλον γινεται συχνα. Πρόβλημα σε 3 SSD διαδοχικά; Μάλλον το τροφοδοτικό σου τους αλλάζει τα φώτα.
doom26 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, RTW4ever είπε Πρόβλημα σε 3 SSD διαδοχικά; Μάλλον το τροφοδοτικό σου τους αλλάζει τα φώτα. Οι δύο πρώτοι βγήκαν off όντως μπορεί λόγω psu αλλά αλλάχτηκε σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/20318246/Seasonic-Focus-GX-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html.μετα βγήκε ο τελευταίος αφού δούλεψε για αρκετό καιρο.τωρ που τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό δουλεύει άψογα όταν κουμπώσει δημιουργεί θέμα.ελεγξα εννοείται θύρα και καλώδιο sata 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα