Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Μετα απο πολλα χρονια σαν συνδρομητης wind αλλαξα δικτυο και σημερα μου εστειλαν 70 ευρω χρεωση μαλλον για το συμβολαιο που ειχα μαζι τους και δεν ειχε ληξη. Επειδη ειμαι στην ιδια εταιρια απο το 2008 το θεωρω κοροιδια να μου ζητανε αυτο το ποσο.

Ξερει καποιος τι γινεται αν δεν το πληρωσω?

Δημοσ.

To χρέος είναι νομίμως απαιτητό και δεν διαγράφεται ποτέ. Συνήθως αναλαμβάνει κάποια εισπρακτική εταιρεία την επικοινωνία μαζί σου και μπορεί να γίνει αρκετά φορτική. Κάποιες φορές μπορεί έρχεται εξώδικο και σε λίγες περιπτώσεις έχουν καταφύγει δικαστικά.

Τις περισσότερες περιπτώσεις που δεν αποπληρωθεί, δεν το κυνηγάνε μέχρι τέλους αν το ποσό είναι μικρό, αλλά αν ποτέ χρειαστεί να κάνεις σύνδεση με τον ίδιο πάροχο, τότε θα πρέπει να καταβληθεί στο ακέραιο για να προχωρήσει η σύνδεση.

Το πως θα το διαχειρισθείς, είναι καθαρά δική σου απόφαση. Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους για διακανονισμό ή να πληρώνεις με κάποιο μικρό ποσό κάθε μήνα, έως την εξόφλησή του.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jkoukos είπε

To χρέος είναι νομίμως απαιτητό και δεν διαγράφεται ποτέ. Συνήθως αναλαμβάνει κάποια εισπρακτική εταιρεία την επικοινωνία μαζί σου και μπορεί να γίνει αρκετά φορτική. Κάποιες φορές μπορεί έρχεται εξώδικο και σε λίγες περιπτώσεις έχουν καταφύγει δικαστικά.

Τις περισσότερες περιπτώσεις που δεν αποπληρωθεί, δεν το κυνηγάνε μέχρι τέλους αν το ποσό είναι μικρό, αλλά αν ποτέ χρειαστεί να κάνεις σύνδεση με τον ίδιο πάροχο, τότε θα πρέπει να καταβληθεί στο ακέραιο για να προχωρήσει η σύνδεση.

Το πως θα το διαχειρισθείς, είναι καθαρά δική σου απόφαση. Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους για διακανονισμό ή να πληρώνεις με κάποιο μικρό ποσό κάθε μήνα, έως την εξόφλησή του.

Σε ευχαριστω για την αψογη απαντηση σου. Ξερεις αν αυτο το χρεος αυξανεται?

Δηλαδη σε 5 χρονια θα ειναι το ιδιο η θ αεχει γινει 700 ευρω απο 70?

Δημοσ.

Αν και έχουν δικαίωμα, ωστόσο παραμένει το ίδιο μέχρι σήμερα, εκτός αν πάνε δικαστικά όπου εκεί θα υπάρχουν επιπλέον τα έξοδα του δικαστηρίου και αν το ζητήσουν και το αποφασίσει η έδρα, οι νόμοι τόκοι.

Δημοσ.

ΟΚ καταλαβα. Για 70 ευρω δεν πας δικαστικα γιατι δεν συμφέρει κανεναν.

Μαλλον δεν θα δωσω τιποτα και βλεπουμε 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manos790 είπε

Ωραια λογικη 👍

Ενημερωτικα, αυτοι εχουν ηδη πληρωμενη νομικη υποστηριξη, δεν πληρωνουν με την υποθεση. Οποτε θα ειναι και θεμα χρονου

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, manos790 είπε

Η εταιρεία πληρώνει μόνιμα το δικηγορικό γραφείο, εχει υπογράψει σύμβαση για καποια χρόνια.

Δεν την ενδιαφέρει λοιπόν αν το ποσον ειναι 10€ ή 1000 τα στελνει στο γραφειο το γραφείο τα κάνει ομαδική δικογραφία και τα στέλνει στα δικαστήρια.  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, manos790 είπε

μαλλον για το συμβολαιο που ειχα μαζι τους και δεν ειχε ληξη. Επειδη ειμαι στην ιδια εταιρια απο το 2008

Καλά κι εσύ 15 χρόνια συνδρομητής, δεν μπορούσες να περιμένεις λίγο καιρό να λήξει το συμβόλαιο και να φύγεις? 

Δημοσ.
18 hours ago, manos790 said:

-1 και οχι +1

Δημοσ.
On 09/02/2022 at 13:28, manos790 said:

Οι εταιρίες έχουν νομικό τμήμα στο δυναμικό τους, που ως υπάλληλοι πληρώνονται κάθε μήνα έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν θα τους κοστίσει τίποτα είτε να κυνηγήσουν τα 20 ευρώ είτε τα 2000 ευρώ. Δεν το κυνηγάνε πάντα αλλά έχω δει αρκετές περιπτώσεις να κυνηγάνε ακόμη και τα 40-50 ευρώ. Εάν το προχωρήσουν , όπως σου ανέφεραν και άλλοι, το ποσό που θα κληθείς να πληρώσεις θα είναι αυξημένο. Επίσης, ο ΑΦΜ εμφανίζεται με μειωμένη πιστοληπτική ικανότητα (κοινώς "κακοπληρωτής") με ότι σημαίνει αυτό.

Δημοσ.

Σε ποια εταιρία πήγες ? Ζήτα το από την καινούργια σου εταιρία. Εγω οταν έφυγα από Vodafone πληρωσα 60 ευρώ και μου τα αφαιρεσε η INALAN από επόμενους λογαριασμούς. Το ίδιο ίσχυε και για την HCN . Αυτά τα προγράμματα δεν τα ανακοινώνουν στους καταναλωτές πρέπει να τα ψάξεις.

Δεν θα σου κάνουν τίποτα διοτι τα ποσά είναι πολύ μικρά και σε 5 χρόνια παραγράφονται. Μόνο δικαστικά και δεν τους συμφερει απλώς ισως σε πρήξει κάποια εισπρακτική εταιρία με τηλεφωνα.

Δημοσ.
Στις 9/2/2022 στις 2:07 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Η εταιρεία πληρώνει μόνιμα το δικηγορικό γραφείο, εχει υπογράψει σύμβαση για καποια χρόνια.

Δεν την ενδιαφέρει λοιπόν αν το ποσον ειναι 10€ ή 1000 τα στελνει στο γραφειο το γραφείο τα κάνει ομαδική δικογραφία και τα στέλνει στα δικαστήρια.  

Και εγώ που έκανα φορητότητα απο cosmote vodafone, επειδή είχα τον ηλεκτρονικό λογαριασμό αλλά όταν γίνεται καταγγελία σύμβασης στον στέλνουν με το ταχυδρομείο (στην δική μου περίπτωση χάθηκε; πάντως δεν το παρέλαβα και ήρθε μια χαρά χαρτί από εισπρακτική για 5ευρώ τα οποία τα πλήρωσα) 

Θεώρησα πώς δεν πληρώνω τίποτα γιατί η φορητότητα έγινε την ημέρα που άλλαζε η μήνας παροχών μου 

Δημοσ.
Στις 9/2/2022 στις 10:56 ΠΜ, manos790 είπε

Καλησπερα σε ολους

Μετα απο πολλα χρονια σαν συνδρομητης wind αλλαξα δικτυο και σημερα μου εστειλαν 70 ευρω χρεωση μαλλον για το συμβολαιο που ειχα μαζι τους και δεν ειχε ληξη. Επειδη ειμαι στην ιδια εταιρια απο το 2008 το θεωρω κοροιδια να μου ζητανε αυτο το ποσο.

Ξερει καποιος τι γινεται αν δεν το πληρωσω?

Τι ωραία δικαιολογία που έχεις.Είσαι χρόνια στην εταιρία και έπρεπε να στα χαρίσουν.

Οκ

Εχε υπόψη σου και το http://www.telegnous.gr/

Δημοσ.
20 ώρες πριν, geo9419 είπε

Σε ποια εταιρία πήγες ? Ζήτα το από την καινούργια σου εταιρία. Εγω οταν έφυγα από Vodafone πληρωσα 60 ευρώ και μου τα αφαιρεσε η INALAN από επόμενους λογαριασμούς. Το ίδιο ίσχυε και για την HCN . Αυτά τα προγράμματα δεν τα ανακοινώνουν στους καταναλωτές πρέπει να τα ψάξεις.

Δεν ισχύει αυτό στις 4 παραδοσιακές εταιρείες. Μόνο στις 2 μικρές που αναφέρεις και νομίζω ότι τουλάχιστον στην Inalan σήμερα δεν ισχύει. Το έκαναν για να προσελκύσουν πελάτες και να μεγαλώσει η βάση τους.

20 ώρες πριν, geo9419 είπε

Δεν θα σου κάνουν τίποτα διοτι τα ποσά είναι πολύ μικρά και σε 5 χρόνια παραγράφονται. Μόνο δικαστικά και δεν τους συμφερει απλώς ισως σε πρήξει κάποια εισπρακτική εταιρία με τηλεφωνα.

Μην υποστηρίζεις τέτοια πράγματα και πάρεις στο λαιμό σου άδικα κάποιους. Ισχύουν ότι έχουμε αναφέρει πριν. Μπορεί να μην το κυνηγήσουν αλλά μπορεί και να βρεθεί με αρκετά μεγαλύτερο χρέος με δικαστική συνδρομή και τότε δεν παραγράφεται ποτέ το χρέος.

20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εχε υπόψη σου και το http://www.telegnous.gr/

Προς το παρόν ισχύει μόνο για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...