Προς το περιεχόμενο

Reacher - Prime Video

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, gsarig said:

Δεν έχω ξεκινήσει τη σεζόν, αλλά κρίνοντας από την προηγούμενη, σε καταλαβαίνω. Για μένα το Reacher είναι κάτι σαν Banshee από τα Λιντλ - είναι από τις σειρές που θα δεις γιατί θες να δεις ανθρώπους να πλακώνονται στο ξύλο. Αλλά σε αντίθεση με το Banshee που ήταν απολαυστικό, το Reacher είναι μέτριο σε ένταση, με χειρότερους ηθοποιούς και μέτρια πλοκή. Πάντα περιμένω να ολοκληρωθούν οι σεζόν για να δω τα επεισόδια μαζεμένα. Αν έχω κάτι άλλο να δω θα το προτιμήσω, αλλά αν έχω ξεμείνει εκείνη την εποχή και θέλω να καλύψω τον χρόνο, είναι μια αποδεκτή επιλογή. 

το banshee γιατι το ανεφερες τωρα , για να μελαγχολησουμε ? δεν φτιαχνονται τετοιες σειρες τωρα πια

• Like 2
Δημοσ.
11 hours ago, Πέτρος said:

Από τη μέση του πρώτου επεισοδίου, εννοώ, δεν έβαλα το 2ο, πήγα για ύπνο.

Μα ούτε καν αυτό (για το οποίο όλοι το βλέπουμε, πιστεύω) δεν είχε ουσιαστικά!

Εντάξει, βλέπονται τα 3 πρώτα. Έδειρε και τους μπούλις. :D

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, stelioz78 είπε

το banshee γιατι το ανεφερες τωρα , για να μελαγχολησουμε ? δεν φτιαχνονται τετοιες σειρες τωρα πια

Banshee black sails τι σειραρες οντως δεν φτιαχνονται τετοιες σειρες πια. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kirileman είπε

Εντάξει, βλέπονται τα 3 πρώτα. Έδειρε και τους μπούλις. :D

Ότι βλέονται, βλέπονται. Μέχρι εκεί.

Συνεχίζεται το ρεσιτάλ χαζομάρας, περνάει η ώρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Πέτρος said:

Ότι βλέονται, βλέπονται. Μέχρι εκεί.

Συνεχίζεται το ρεσιτάλ χαζομάρας, περνάει η ώρα.

Οι περισσότεροι εδώ έχουμε πρόσβαση σε οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω, νόμιμα ή λιγότερο νόμιμα. Αλλά στον πεπερασμένο ελεύθερο χρόνο μας δεν επιλέγουμε να δούμε τις καλύτερες σειρές, το top 10 ας πούμε, και παίρνω ως δεδομένο ότι συμφωνούμε λίγο-πολύ στο top 10. Ο καθένας έχει και τη δική του ένοχη απόλαυση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Οι περισσότεροι εδώ έχουμε πρόσβαση σε οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω, νόμιμα ή λιγότερο νόμιμα. Αλλά στον πεπερασμένο ελεύθερο χρόνο μας δεν επιλέγουμε να δούμε τις καλύτερες σειρές, το top 10 ας πούμε, και παίρνω ως δεδομένο ότι συμφωνούμε λίγο-πολύ στο top 10. Ο καθένας έχει και τη δική του ένοχη απόλαυση.

Μπρε δεν συζητάμε για τα γούστα/βίτισα του άλλου εννοείται, αυστηρά για τα δικά μας και μόνο.

Σε κάθε περίπτωση (από άλλη κουβέντα αυτό), αυτός που συμφώνησε με εκείνον που έβαλε στο "The Shawshank Redemption" 1.5 αστέρι θέλει ξύλο αλύπητο.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...