Προς το περιεχόμενο

Reacher - Prime Video

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελειωνω τον καταπληκτικο πιγκουινο και λεω να ξεκινησω η reacher η δευτερη σεζον yellowjackets η να πιασω το anime το invincible. Τι προτεινετε?  

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τελειωνω τον καταπληκτικο πιγκουινο και λεω να ξεκινησω η reacher η δευτερη σεζον yellowjackets η να πιασω το anime το invincible. Τι προτεινετε?  

Tι ορεξη εχεις? Το ανιμ εγω δε θα το δω.

Εχει βγει και ο μοντε κριστο που φαινεται ενδιαφερον.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Tι ορεξη εχεις? Το ανιμ εγω δε θα το δω.

Εχει βγει και ο μοντε κριστο που φαινεται ενδιαφερον.

Κάτι πιο χαλαρό νομίζω μετά το penguin. Θα δω και το anime όμως λένε τα καλύτερα. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, kirileman είπε

Δυνατό το 1ο.

Εμένα γιατί μου έκανε ακριβώς την αντίθετη εντύπωση?

Φτηνιάρικο, φουλ του κλισέ, χαζό (πάρα πολύ χαζό, βασικά) και με άθλιους ηθοποιούς (σε σημείο που οι δύο μόσχαροι να φαίνονται μετριοκαλοί).

Δημοσ.
27 minutes ago, Πέτρος said:

Εμένα γιατί μου έκανε ακριβώς την αντίθετη εντύπωση?

Φτηνιάρικο, φουλ του κλισέ, χαζό (πάρα πολύ χαζό, βασικά) και με άθλιους ηθοποιούς (σε σημείο που οι δύο μόσχαροι να φαίνονται μετριοκαλοί).

Δεν διαφέρει σε κάτι από τις προηγούμενες 2 σεζόν. Αν το βλέπεις έτσι, το ίδιο θα σου φαίνονται και τα προηγούμενα επεισόδια, άρα γιατί το βλέπεις; Προς επίρρωση αυτού που λέω, ρίξε μια ματιά στις βαθμολογίες του imdb, 8+, στα ίδια επίπεδα με τα καλά επεισόδια των προηγούμενων σεζόν, αν και νωρίς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kirileman είπε

Δεν διαφέρει σε κάτι από τις προηγούμενες 2 σεζόν. Αν το βλέπεις έτσι, το ίδιο θα σου φαίνονται και τα προηγούμενα επεισόδια, άρα γιατί το βλέπεις; Προς επίρρωση αυτού που λέω, ρίξε μια ματιά στις βαθμολογίες του imdb, 8+, στα ίδια επίπεδα με τα καλά επεισόδια των προηγούμενων σεζόν, αν και νωρίς.

Δεν ξέρω τί να σου πω...το έβαλα χτες με σκοπό να δω τουλάχιστον τα δύο πρώτα (το βασικό concept φάνηκε νωρίς-νωρίς, οπότε ήθελα να δω πώς θα το προχωρήσουν) και από τη μέση του ήδη έλεγα "Πόσο έχει ακόμα γμτ?".

Οι βαθμολογίες οποιουδήποτε, οπουδήποτε, δεν μου λένε το παραμικρό. Με δικά μου κριτήρια αποφασίζω κάθε φορά.

Τέτοια χαζομάρα και τέτοια κενά (βάραθρα, βασικά) στην "ιστορία", δεν νομίζω πως είχαν οι προηγούμενες σεζόν, πάντως.

Δημοσ.
Just now, Πέτρος said:

Δεν ξέρω τί να σου πω...το έβαλα χτες με σκοπό να δω τουλάχιστον τα δύο πρώτα (το βασικό concept φάνηκε νωρίς-νωρίς, οπότε ήθελα να δω πώς θα το προχωρήσουν) και από τη μέση του ήδη έλεγα "Πόσο έχει ακόμα γμτ?".

Οι βαθμολογίες οποιουδήποτε, οπουδήποτε, δεν μου λένε το παραμικρό. Με δικά μου κριτήρια αποφασίζω κάθε φορά.

Τέτοια χαζομάρα και τέτοια κενά (βάραθρα, βασικά) στην "ιστορία", δεν νομίζω πως είχαν οι προηγούμενες σεζόν, πάντως.

Μόνο το 1ο έχω δει. Ο μοναδικός λόγος που το παρακολουθώ είναι για να βλέπω τον Ρίτσερ να κάνει μπούλινγκ σε μπούλις! 😁

• Haha 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kirileman είπε

Μόνο το 1ο έχω δει. Ο μοναδικός λόγος που το παρακολουθώ είναι για να βλέπω τον Ρίτσερ να κάνει μπούλινγκ σε μπούλις! 😁

Από τη μέση του πρώτου επεισοδίου, εννοώ, δεν έβαλα το 2ο, πήγα για ύπνο.

Μα ούτε καν αυτό (για το οποίο όλοι το βλέπουμε, πιστεύω) δεν είχε ουσιαστικά!

• Members
Δημοσ.

Δεν έχω ξεκινήσει τη σεζόν, αλλά κρίνοντας από την προηγούμενη, σε καταλαβαίνω. Για μένα το Reacher είναι κάτι σαν Banshee από τα Λιντλ - είναι από τις σειρές που θα δεις γιατί θες να δεις ανθρώπους να πλακώνονται στο ξύλο. Αλλά σε αντίθεση με το Banshee που ήταν απολαυστικό, το Reacher είναι μέτριο σε ένταση, με χειρότερους ηθοποιούς και μέτρια πλοκή. Πάντα περιμένω να ολοκληρωθούν οι σεζόν για να δω τα επεισόδια μαζεμένα. Αν έχω κάτι άλλο να δω θα το προτιμήσω, αλλά αν έχω ξεμείνει εκείνη την εποχή και θέλω να καλύψω τον χρόνο, είναι μια αποδεκτή επιλογή. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...