spyroskonst Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Στις 18/12/2023 στις 11:08 ΜΜ, Musclemar είπε Έχει πει εδώ οτι είναι σε θεραπεία με ορμονική αποκατάσταση τεστοστερόνης, πράγμα που είναι πολύ διαδεδομένο πλέον για τον ανδρικό πληθυσμό. Καμία σχέση με "steroids" όπως μεταφράζονται στον αθλητισμό για αυξημένες επιδόσεις. Εντάξει, μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν γίνεσαι έτσι απο TRT. Ήταν ήδη κτήνος στους Titans, αλλά εδώ έγινε Χουλκ.
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Παντως εχει και ωραιο χιουμορ η σειρα. Ειδικα καθε φορα που ετοιμαζεται να φαει κατι, ξερεις οτι θα πεταξει τη μαλακια και θα γελασεις. 1
bardull01 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Γενικά η σειρά είναι ευχάριστη, με χιούμορ, περιπέτεια, υπερβολή κάποιες φορές αλλά την βλέπεις ευχαριστα 1
adi32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Μονο εμενα μου φανηκε βαρετο το 1ο? Πολυ κουβεντολοι
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 On 19/12/2023 at 01:08, Musclemar said: Έχει πει εδώ οτι είναι σε θεραπεία με ορμονική αποκατάσταση τεστοστερόνης, πράγμα που είναι πολύ διαδεδομένο πλέον για τον ανδρικό πληθυσμό. Καμία σχέση με "steroids" όπως μεταφράζονται στον αθλητισμό για αυξημένες επιδόσεις. TRT= Steroids. Μια χαρά τα πάει η σειρά. 2
Musclemar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 14 minutes ago, Dakonblackblade said: TRT= Steroids. 100%
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Όχι ρε, μπορείς να γίνεις 100 κιλά με 5% λίπος μόνο με κοτόπουλο και μπρόκολο..Χαχαχα, απορώ με μερικούς που τα πιστεύουν αυτά.. 4
7nisiotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, Psycho_Warhead said: Όχι ρε, μπορείς να γίνεις 100 κιλά με 5% λίπος μόνο με κοτόπουλο και μπρόκολο..Χαχαχα, απορώ με μερικούς που τα πιστεύουν αυτά.. Είναι το σύνθημα
Πέτρος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Έχουν κάτι brainfarts τα επεισόδια είτε ως plot armor είτε ως "εξέλιξη" που σε χαλάνε αρκετά. 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Στις 29/12/2023 στις 11:43 ΜΜ, Πέτρος είπε Έχουν κάτι brainfarts τα επεισόδια είτε ως plot armor είτε ως "εξέλιξη" που σε χαλάνε αρκετά. Οπως εκει που Spoiler σκανε οι μηχανοβιοι με πιστολι και δεν τους καθαριζουν για να κανουν ησυχια αλλα καθονται και τις τρωνε? 1
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Οπως εκει που Απόκρυψη περιεχομένων σκανε οι μηχανοβιοι με πιστολι και δεν τους καθαριζουν για να κανουν ησυχια αλλα καθονται και τις τρωνε? Kι εκεί, βεβαίως βεβαίως (άσε που η ιδια "δικαιολογία" ήδη χρησιμοποιήθηκε άλλη μια φορά) αλλά είχε και το τελευταίο (το πλέον αδιάφορο/βαρετό) μπόλικες. Η πιο χοντρή, κάνει μπαμ μόλις τη δεις, δεν στέκει (από) πουθενά.
geomrk Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Υπάρχει άλλη σειρά με στοιχεία παρόμοιου Alpha male(δεν εχω δει ακόμα την 2η σεζόν) αλλά να έχει και γυμναστική μέσα;,ξέρει κανείς;
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 46 λεπτά πριν, geomrk είπε Υπάρχει άλλη σειρά με στοιχεία παρόμοιου Alpha male(δεν εχω δει ακόμα την 2η σεζόν) αλλά να έχει και γυμναστική μέσα;,ξέρει κανείς; Τι εννοεις γυμναστικη? κατι σαν αυτό; αλλιως για ταινια εχω να σου προτεινω αυτην 1
geomrk Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι εννοεις γυμναστικη? κατι σαν αυτό; αλλιως για ταινια εχω να σου προτεινω αυτην οχι σαν ντοκυμαντερ, η ταινια οπως το no pain no gain ή ολες οι never back down ειναι απτις αγαπημενες μου. τετοιου ειδους απλα σε σειρα,οχι ταινια https://www.imdb.com/title/tt3673794/ να ειναι καλα το chatgpt 😁😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα