Bitbit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μακάρι να αποζημειωθειτε αλλά ελπίζω όμως μη τα πληρώσουμε εμείς στο τέλος. Δηλαδή το κράτος. Να ζητάνε λεφτά για διαφυγόντα κέρδη ξέρουν, ε ας πληρώσουν τώρα 2
pontez2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Morosana είπε Πίστεψε με αν ήταν ανα επιβάτη θα υπήρχαν μόνο τέτοιοι. Eυκολα η Αττική οδός μπορει να καταλάβει αν κάποιοι λένε ψέμματα ή οχι. Κάμερες υπάρχουν παντού. Και ναι πρεπει να υπάρξουν ανα επιβάτη αποζημίωση. Ούτε ο οδηγός, ούτε το παιδί του φταιει. Ούτε ο πατέρας που κουβαλαγε τη κορη του επειδη κάποιοι θέλουν μονο να εισπράτουν.
TuXaKoS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Φυσικά και θα πας νομικά, όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Μην περιμένεις κάποιο τεράστιο ποσό εκτός και αν είσαι σε θέση να αποδείξεις διαφυγόντα κέρδη ή πραγματικά προβλήματα υγείας.
dbrillis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Morosana είπε 2 ώρες πριν, Morosana είπε Πίστεψε με αν ήταν ανα επιβάτη θα υπήρχαν μόνο τέτοιοι. Μια χαρα βλεπω εφευρετικοτητα απο την πλευρά της Αττικής Οδου. Καλα θα κάνουν λοιπον και οι πολίτες να ειναι εφευρετικοι απο την πλευρά τους. Για αυτο υπάρχει το δικαστηριο για να αποδειξει ο καθενας τους ισχυρισμούς του. Δεν λύνονται ολα σε Twitter και φορουμ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από dbrillis 4 3
G.TH. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2000 ευρώ δεν είναι και λίγα. Τροχαίο με διακομιδή σε νοσοκομείο και ένα κάρο αποδείξεις για εξετάσεις μετά βίας ξεπέρασε τα 3000 η αποζημίωση. Εδώ είναι ειδική περίπτωση, η πιο απλή λύση είναι καταγγελία σε πρωινή εκπομπή για να γίνει γνωστό και να κινηθεί το κρατικό γρανάζι. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από G.TH. 4 1 2
basilis_k6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 επίσης δεν αποζημειώνουν οσους ηταν μεσα στην αττικη οδο πριν τις 10 το πρωι. γιατι έτσι...
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Η νομική διεκδίκηση για αποζημίωση ανά άτομο μπορεί να είναι επιτυχης κατά την γνώμη μου μόνο εφόσον μπορεί να αποδειχτεί η ύπαρξη των ατόμων στα αυτοκίνητα, εάν έχει υπάρξει κάποια διαδικασία πχ καταγραφής των επιβαινοντων με τις ταυτότητες τους ανά αμάξι. Διαφορετικά μόνο ανά αυτοκίνητο που σίγουρα έχουν καταγραφεί οι πινακίδες τους. Η αποζημίωση μπορεί να είναι μεγαλύτερη από αυτή που θεσπίστηκε καθώς οι οποιες ενέργειες της εταιρείας έγιναν με την πίεση του κράτους, οπότε δεν λαμβάνεται ως καλή θέληση της εταιρείας να δώσει ένα ποσόν εκ μέρους της. Υπήρχε και πίεση της εταιρίας προς το κράτος ώστε να περάσει όρος για όσους πάρουν την αποζημίωση των 2k να μην μπορούν να διεκδικήσουν άλλη δικαστικά, αλλά τελικά δεν πέρασε τέτοιος όρος.
tounion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Κάθε εμπόδιο σε καλό φίλε μου, θα δεις θα πάρεις περισσότερα. μην το αφήσεις. Πήγαινε δικαστικώς 2 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Φυσικά και θα πας νομικά, όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Μην περιμένεις κάποιο τεράστιο ποσό εκτός και αν είσαι σε θέση να αποδείξεις διαφυγόντα κέρδη ή πραγματικά προβλήματα υγείας. Το ότι υπήρχαν άνθρωποι που επικοινωνούσαν με τους υπεύθυνους και δεν ερχόταν κάνεις ότι ήταν νηστικοί και χωρίς νερό για πόσες ώρες, εκτεθειμένοι σε κίνδυνο για την ζωή τους και το ότι έκαναν την ανάγκη τους χύμα στο χιονι μαζί με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους θα δούμε ποσο τα κοστολογεί αυτά η ελληνική δικαιοσύνη 11
TuXaKoS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, tounion είπε Κάθε εμπόδιο σε καλό φίλε μου, θα δεις θα πάρεις περισσότερα. μην το αφήσεις. Πήγαινε δικαστικώς Το ότι υπήρχαν άνθρωποι που επικοινωνούσαν με τους υπεύθυνους και δεν ερχόταν κάνεις ότι ήταν νηστικοί και χωρίς νερό για πόσες ώρες, εκτεθειμένοι σε κίνδυνο για την ζωή τους και το ότι έκαναν την ανάγκη τους χύμα στο χιονι μαζί με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους θα δούμε ποσο τα κοστολογεί αυτά η ελληνική δικαιοσύνη Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις παραπάνω. Σε τροχαία, με τραυματισμούς, με νοσηλεία, με μη δυνατότητα εργασίας για αρκετές μέρες/εβδομάδες, η αποζημίωση φτάνει με το ζόρι τα 3000 ευρώ. Άρα, όπως είπα και παραπάνω, αν κάποιος δεν μπορεί να αποδείξει ότι είχε διαφυγόντα κέρδη ή πραγματικές συνέπειες και μόνιμες για την υγεία του, δύσκολα θα πάρει παραπάνω (με τις αμοιβές των δικηγόρων σίγουρα θα πάρει παρακάτω). Αλλά οκ, θέμα στο Insomnia είναι. Καθένας λέει ότι θέλει 3 1 2
Dinos1973 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 46 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Η νομική διεκδίκηση για αποζημίωση ανά άτομο μπορεί να είναι επιτυχης κατά την γνώμη μου μόνο εφόσον μπορεί να αποδειχτεί η ύπαρξη των ατόμων στα αυτοκίνητα, εάν έχει υπάρξει κάποια διαδικασία πχ καταγραφής των επιβαινοντων με τις ταυτότητες τους ανά αμάξι. Διαφορετικά μόνο ανά αυτοκίνητο που σίγουρα έχουν καταγραφεί οι πινακίδες τους. Η αποζημίωση μπορεί να είναι μεγαλύτερη από αυτή που θεσπίστηκε καθώς οι οποιες ενέργειες της εταιρείας έγιναν με την πίεση του κράτους, οπότε δεν λαμβάνεται ως καλή θέληση της εταιρείας να δώσει ένα ποσόν εκ μέρους της. Υπήρχε και πίεση της εταιρίας προς το κράτος ώστε να περάσει όρος για όσους πάρουν την αποζημίωση των 2k να μην μπορούν να διεκδικήσουν άλλη δικαστικά, αλλά τελικά δεν πέρασε τέτοιος όρος. υπαρχουν τα κινητα τηλεφωνα που δίνουν το στιγμα που ησουν και ποτε! 59 λεπτά πριν, G.TH. είπε 2000 ευρώ δεν είναι και λίγα. Τροχαίο με διακομιδή σε νοσοκομείο και ένα κάρο αποδείξεις για εξετάσεις μετά βίας ξεπέρασε τα 3000 η αποζημίωση. Εδώ είναι ειδική περίπτωση, η πιο απλή λύση είναι καταγγελία σε πρωινή εκπομπή για να γίνει γνωστό και να κινηθεί το κρατικό γρανάζι. με χασοδικη δικηγορο, καλα να λες που δεν πληρωσες και απο πανω.......
whiteman7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 το θεμα δεν ειναι αν ειναι λιγα τα 2000 ή πολλά Προσπαθω να καταλάβω την λογική γιατι ένα μισθωμένο όχημα σε κάνει λιγότερο ευάλωτο σε ότι έχεις τραβήξει Σου δίνετε η εντύπωση ότι τόσο το κράτος (κυβέρνηση) όσο και ο ιδιώτης (αττική οδός) σε αγνοούν με τον πιο αυθάδη τρόπο, σε μειώνουν Είμαι πολύ ενοχλημένος 9
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Προσπαθω να καταλάβω την λογική γιατι εκεί το χάνεις 5 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Σου δίνετε η εντύπωση ότι τόσο το κράτος (κυβέρνηση) και στο οτι νομίζεις οτι υπάρχει κράτος 38 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε με χασοδικη δικηγορο, καλα να λες που δεν πληρωσες και απο πανω....... έλιωσααααα 😂 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από korakios 1
tomtsir Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά , εγώ είχα μπει αττική οδό στις 9 το πρωί 24/1 δεν υπήρχε πρόβλημα τότε και μετά στον γυρισμό μπήκα στις 3 παρά και βγήκα από έξοδο 3.30... Ήμουν τυχερός γιατί προτίμησα να μην μπω στην Αττική Οδό από την είσοδο που μπαίνω συνήθως και πήγα παρακάτω και γλύτωσα το μποτιλιάρισμα. Να μπω στην διαδικασία να κάνω και εγώ αίτηση;
tomtsir Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Εντάξει θα κρατήσω τους ηθικούς μου φραγμούς , μην χρεώσω την αγαπημένη Αττική μας Οδό 🤪
Προτεινόμενες αναρτήσεις