Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.
Ψάχνω πρόγραμμα που θα ψάχνει ανάμεσα σε κάτι χιλιάδες φώτο που έχω στους δίσκους του παλιού πισι, back up στα backup, φωτογραφικές, κινητά, διπλοεγγραφές και ένα χάλι μαύρο γενικά, να βρω με κάποιο αυτόματο τρόπο ποιες έχουν μέσα πρόσωπο και όχι κάποιο τοπίο, ζώο κλπ. Για να μειώσω λίγο τον χρόνο αναζήτησης με το μάτι... Ψάχνω μέρες για ένα πρόσωπο και είναι σαν να ψάχνω συνολικά το πολύ 10 φώτος ανάμεσα σε κάτι χιλιάδες των χιλιάδων της τελευταίας 20ετίας. Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[TROLL MODE ON] Στείλτες στον Ζούκερμπεργκ. Θα στα ξεχωρίσει ακόμα και με το όνομα του καθενός και την σχέση του με άλλους. :D [TROL MODE OFF]

Πέρα από το τρόλιγκ, δυστυχώς δεν ξέρω κάτι τέτοιο να υπάρχει.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το... αειμνηστο picasa θυμαμαι οτι ειχε face detection, αλλα δεν ξερω αν θα σου κανει για τη δουλεια που λες.

Επεξ/σία από jim_p
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οπότε θα δοκιμάσω με Picasa αν ακόμα είναι διαθέσιμο. το θυμάμαι σαν πρόγραμμα αλλά δεν το είχα δουλέψει ποτέ.

53 λεπτά πριν, cumulus είπε

Λιγο απιθανο ,αλλα μηπως εχεις qnap server;

όχι δεν έχω κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.

Προσεξε απο που θα κατεβασεις το picasa. Η google το εχει αποσυρει απο το 2016 και σημερα μονο η πλεμπα τυπου softonic, uptodown κλπ το εχιε "διαθεσιμο", σετ με καποιο malware.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τo Windows Photos από ότι διαβάζω έχει ενσωματωμένη τέτοια λειτουργία:

https://support.microsoft.com/en-us/windows/group-photos-by-faces-1ab09703-f0a6-5835-d27b-58672b23fdd2

Και για Mac, το ίδιο έχει και το built-in Photos app:

https://support.apple.com/guide/photos/view-photos-by-whos-in-them-phtad9d981ab/mac

Επεξ/σία από SpectralQ
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...