Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Meanwhile, οι ντιλιβεραδες που έρχονται σπίτι σου δέχονται πληρωμές με κάρτα στο Android κινητό που έχουν μαζί τους...

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Το συγκεκριμενο υπαρχει καιρο τωρα στην αγορα, μολις απο τον Σεπτεμβρη του 2021 😆

Αν είχες μπει και στον κόπο να το ψάξεις πριν το γράψεις αυτό, θα έβλεπες πως η εφαρμογή της mPoS της mobeewave (την οποία εξαγόρασε η Apple για να κάνει την δικιά της υλοποίηση) υπάρχει στα android από το 2019. Το παράδειγμα μου ήταν τυχαίο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή η κίνηση της Apple, όλοι οι μικροί επιχειρηματίες θα νομίζουν ότι είναι ο πιο απλός τρόπος να δέχονται κάρτες. 

Παρακάλαγα το αφεντικό μου να μην πετάξει τα λεφτά του σε POS, αφού το 99,9% των πελατών πληρώνουν με έμβασμα, και αντί αυτού για τον έναν πελάτη και για την κάλυψη της υποχρέωσης από τον νόμο, να του βρω καμία online υπηρεσία και να το κάνουμε μέσω email με link κτλ. Πήγε και πέταξε 300 ευρώ να αγοράσει έγχρωμο POS. 

Δημοσ.

Η είδηση αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν από Αμερική και για πληρωμές από iphone - apple watch. Μέχρι λοιπόν να έρθει Ελλάδα και για πληρωμές από φυσικές κάρτες / android έχουμε δρόμο. 

• Like 1
Δημοσ.

πάντως σε χώρα εκτός Ευρώπης το 2016 είχα πληρώσει με ανέπαφη συναλλαγή στο iphone της κυριας που με εξυπηρέτησε. τώρα, πως το είχε κάνει, δεν έχω ιδέα.....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Hetfield είπε

Το συγκεκριμενο υπαρχει καιρο τωρα στην αγορα, μολις απο τον Σεπτεμβρη του 2021 😆

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κυκλοφόρησαν αρκετά νωρίτερα. 

Δημοσ.

Μερικοί αν δεν έχετε γράψετε κάτι ουσιαστικό, μη γράφετε τίποτα. Ούτε καν κατανοείτε τι ακριβώς διαβάζετε. Πίσω στο δημοτικό.

"ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΝ ΕΝΑ POS"

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikosgalis είπε

Αλλά στην ουσία η Apple δεν εισπράττει χρήματα, όπως δεν εισπράττει όταν πληρώνεις με Apple Pay.

Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Παλιότερα, στην Αμερική, είχα διαβάσει πως είναι 0,15% προμήθεια (που την εισπράττει από τις τράπεζες, όχι από τους εμπόρους)
Το τι deal έγινε με την κάθε τράπεζα δεν το ξέρουμε ακριβώς.

Δεν αποκλείεται να έχει μια πολύ μικρή προμήθεια και από την ανάποδη διαδικασία.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πως κάποιοι υποστηρίζουν την πληρωμή με κάρτες και όλα αυτά τα συναφή που βγάζουν για τις πληρωμές

Ποιός ο λόγος να βάζουν οι τράπεζες χέρι στο κέρδος κάθε καταστήματος  

Όσες διευκολύνσεις  και να βγάλουν το αποτέλεσμα είναι ίδιο,θα παίρνουν λεφτά  από μια επιχείρηση κάνοντας τίποτε

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeaLion είπε

Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Παλιότερα, στην Αμερική, είχα διαβάσει πως είναι 0,15% προμήθεια (που την εισπράττει από τις τράπεζες, όχι από τους εμπόρους)
Το τι deal έγινε με την κάθε τράπεζα δεν το ξέρουμε ακριβώς.

Δεν αποκλείεται να έχει μια πολύ μικρή προμήθεια και από την ανάποδη διαδικασία.

Ναι ακριβώς έτσι είναι. 
Αυτό που εννοούσα είναι ότι τα λεφτά πχ του φούρναρη στον οποίο πληρώνεις με Apple Pay δεν καταλήγουν σε κάποια τράπεζα της Apple από την οποία τα παίρνει ο φούρναρης αλλά κατευθείαν στον λογαριασμό του φούρναρη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...