Sibyl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, vasioula1 είπε σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας ναι δεν έχω σκοπό να τελειώσω μια σχολή για να αλλάξω επάγγελμα. είναι αυτό που είπε ο/η sibyl θέλω να ασχοληθώ με κάτι αντί να λιώνω στο netflix βλέποντας σειρές να κάνω κάτι επικοδομητικό απλά θέλω να μπορώ να τελειώσω αυτό που θα πιάσω δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που θα μου άρεσε. ή μάλλον και αν υπάρχει πιο σημαντικό είναι για μένα να είναι βατή η σχολή παρά ενδιαφέρουσα και βατή σημαίνει να μπορώ να την τελειώσω χωρίς να πηγαίνω σε μαθήματα δηλαδή ΟΚ θα παίρνω άδειες να δώσω μαθήματα, αλλά αν έχω και 2-3 εργαστήρια τη βδομαδα, δε μου φτάνουν οι άδειές μου ας πούμε γεωπονία θα με ενδιέφερε αλλά αν είναι να έχω πολλα εργαστήρια δε θα μπορώ να παίρνω άδειες για να τα παρακολουθώ όταν τελείωσα εγώ τη σχολή μου θυμάμαι πως στα περισσότερα ΑΕΙ δεν είχε υποχρεωτικές παρουσίες (σε αντίθεση με τα ΤΕΙ που είχαν εργαστήρια) έχει αλλάξει κάτι; Λοιπόν κοίτα τι θα κάνεις. Εδώ είναι το περσινό μηχανογραφικό https://aeitei.gr/pdf/mixanografiko-2021-gel.pdf Πάρε τις σχολές μία-μία και όποιες σου κάνουν κλικ, πληκτρολόγησέ τις και διάβασε τους οδηγούς σπουδών τους. Εκεί θα δεις και την περιγραφή του αντικειμένου σπουδών τους και τα προσφερόμενα μαθήματα και τις απαιτήσεις που έχουν και θα μπορέσεις ν΄αποφασίσεις εκ του ασφαλούς. 1 1
Gingerbread Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Αν θες απλά γνώσεις και χωρίς εργαστήρια πήγαινε φιλοσοφική μέσω κατατακτηρίων η κάποια κοινωνιολογία.
pcmasterrace123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, vasioula1 είπε Καλημέρα έχω πτυχίο ΤΕΙ έχω και πρωινή δουλειά τα τελευταία χρόνια μου ήρθε η επιθυμία για έξτρα γνώση ξεκίνησα να πάω γενικό εσπερινό λύκειο αλλά μετά το μήνα ανακάλυψαν πως όσοι τελειώσαμε τεχνικό λύκειο απαγορεύεται να πάμε σε εσπερινό γενικό, μόνο σε τεχνικό σε άλλη ειδικότητα οπότε μου είπαν ότι δε γίνεται να συνεχίσω έφαγα ένα σοκ γιατί τις μέρες που πήγα μου άρεσε. είναι διαφορετικά να μην είσαι κανονική μαθήτρια με το άγχος των βαθμών, τι θα πουν οι γονείς κλπ τέλος πάντων, εφόσον δεν έχουμε εσπερινό τεχνικό λύκειο στην περιοχή μου, σκέφτηκα να δώσω κατατακτήριες σε κάποιο αει επειδή όμως και στα αει τα μαθήματα είναι πρωινά και το πρωί δουλεύω, ψάχνω για αει που δεν έχει υποχρεωτικές παρουσίες και να είναι και σχετικά βατό για να μπορέσω με διάβασμα να το τελειώσω και να μην το παρατήσω δηλαδή δεν είμαι σε φάση να τελειώσω μια νομική 😁 είμαι θετικης κατεύθυνσης αλλά δε θα έλεγα όχι και σε κάτι θεωρητικής υπάρχει κάτι τέτοιο; ευχαριστώωωωω Δεν υπάρχουν παρουσίες αν εξαιρέσεις τα εργαστήρια ,ακόμη και σε αυτά μπορείς να επιλέξεις ώρες συνήθως. 1
Sibyl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν υπάρχουν παρουσίες αν εξαιρέσεις τα εργαστήρια ,ακόμη και σε αυτά μπορείς να επιλέξεις ώρες συνήθως. Δεν ξέρω σε ποιες σχολές αναφέρεσαι που μπορείς να επιλέξεις ώρες εργαστηρίων (που και πάλι μπορεί να μην την εξυπηρετούν). Εγώ επειδή η @vasioula1 δήλωσε ότι θα την ενδιέφερε μια σχολή γεωπονικής, σκέφτηκα να της προτείνω την Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, κοίτα εδώ να δεις τι γίνεται από εργαστήρια και μάλιστα σε απολύτως συγκεκριμένες ώρες. https://www2.aua.gr/sites/default/files/contentpage_attachedfiles/etda_orologio_programma_monon_examinon_2021-22_0.pdf 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα