Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, czarjuly είπε Εχω ενα φορητο cd player/κασσετοφωνο και ενω ακουγα cd μου ηρθε η φαεινη ιδεα να βαλω τα ακουστικα,αντι να τα βαλω ομως στο phones τα εβαλα στο aux in και εκτοτε σταματησε να παιζει το cd ,το ραδιοφωνο δουλευει κανονικα ....τα φωτα σας καταφερα και το εκαψα; Δοκίμασε να βάλεις όντως aux in να παίξει. /yolo
czarjuly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, lastchance88 είπε επανενώθηκαν οι No doubt και θα παίξεις σε βιντεοκλιπ; (ωραίο πάντως) Ωραίο και που να το έβλεπες και σε ασημί χρώμα αλλά πήγαινε 300-350 ευρώ (θα το ακούσει ο @cthulhucarbide και θα πάθει αναφυλαξια)
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Ακούς ακόμα μουσική από κασέτες; Η σε ενδιαφέρει να τις μεταφέρεις σε cd? Έχω κάτι παλιές δικές μου αλλά έχει φθαρεί η ταινία.
czarjuly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ακούς ακόμα μουσική από κασέτες; Η σε ενδιαφέρει να τις μεταφέρεις σε cd? Έχω κάτι παλιές δικές μου αλλά έχει φθαρεί η ταινία. Ναι έχω κασσέτες γραμμένες κι έχω αγοράσει και μερικές άγραφες από το εξωτερικό που θέλω να τις γράψω γενικα με ελκουν οι παλιές πηγές ακούω βινύλια κτλ
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Ναι έχω κασσέτες γραμμένες κι έχω αγοράσει και μερικές άγραφες από το εξωτερικό που θέλω να τις γράψω γενικα με ελκουν οι παλιές πηγές ακούω βινύλια κτλ Οκ. Εγώ θέλω να φτιάξω κάτι παλιά βίντεο που έχω συλλεκτικά για να δω κάτι βιντεοκασέτες που έχουμε. Τα συνδέω από το scart με adaptor αλλά μόνο ήχος ακούγεται με εικόνα μαύρη.
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) και γιατί να μην πάρεις απλά ένα ασύρματο ηχείο και να στέλνεις ήχο απο το κινητό σου σε αυτό ή απο τον υπολογιστή σου ή απο το internet (πολλά έχουν βασικά alexa ή google assistant και παίζουν μόνα τους χωρίς την ανάγκη κινητού) ... και καλύτερης ποιότητας ηχεία (για τα λεφτά που έδωσες για το κασετόφωνο) και καλύτερης ποιότητας μουσική και αρκετά περισσότερες ώρες μουσικής απο μπαταρία (χωρίς καλωδιομάνι) + επαναφορτιζόμενη μπαταρία (οπότε δεν χρειάζεται να αγοράζεις και να βάζεις όταν τελειώσουν οι μπαταρίες όπως γίνεται στα κασετόφωνα.. ) +Πολλα είναι αδιάβροχα και δεν βρομίζουν/χαλανε πχ με άμμο στην παραλία και μπορείς να τα πλένεις με νερό αν εξωτερικά λεκιάσουν απο κάτι πχ έπεσε παγωτό επάνω τους... Γνώμη μου ειναι να το γυρίσεις πίσω αν προλαβαίνεις και δεν το άνοιξες (έχεις 14 μέρες καιρό) και να αγοράσεις ένα τέτοιο BT speaker Όσο για την "ζημιά" αυτό που νομίζω πως έγινε είναι ότι το τρόπος που έμαθες να παίζεις CD δεν ειναι ο σωστός και δούλευε μόνο όταν το κασετόφωνο νόμιζε σαν πηγή το CD όταν άλλαξες σε AUX με τα ίδια πλήκτρα που πατάς τώρα προσπαθεί να παίξει απο το AUX με άλλα λόγια θα υπάρχει κουμπάκι(ή συνδυασμός κουμπιών) που να βγάζει το AUX σαν κύρια πηγή και στην θέση του να παίζει τα CD Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από Dr_Pepper 1
filip123go Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε και γιατί να μην πάρεις απλά ένα ασύρματο ηχείο και να στέλνεις ήχο απο το κινητό σου σε αυτό ή απο τον υπολογιστή σου ή απο το internet Το λέει πιο πάνω.. έχει συλλογή από κασέτες και θέλει να τις ακούει...
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, filip123go είπε Το λέει πιο πάνω.. έχει συλλογή από κασέτες και θέλει να τις ακούει... Ναι το πρόβλημα δεν βλέπω που ειναι θέλω να πω πως η ποιότητα στις κασέτες ειναι χάλια ειδικά αν μιλάμε για players του σήμερα που ειναι ότι πιο φθηνό υπάρχει για να κάνει ίσα ίσα την δουλεία (+ ότι παίζει ρόλο και η ποιότητα της ίδιας της κασέτας καθώς και του τρόπου που ηχογραφήθηκε) Νομίζω ότι αν μιλάμε για τραγούδια υπάρχουν όλα διαθέσιμα online σε πολύ καλύτερη ποιότητα εκτός αν μιλάμε για "Homebrew" κομμάτια πχ ο TS στα νιάτα του να είχε ένα μικρό συγκρότημα και να ηχογράφησε τα κομμάτια τους σε κασέτα. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να ψηφιοποιήσει τις κασέτες του Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από Dr_Pepper
filip123go Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ναι το πρόβλημα δεν βλέπω που ειναι θέλω να πω πως η ποιότητα στις κασέτες ειναι χάλια ειδικά αν μιλάμε για players του σήμερα που ειναι ότι πιο φθηνό υπάρχει για να κάνει ίσα ίσα την δουλεία (+ ότι παίζει ρόλο και η ποιότητα της ίδιας της κασέτας καθώς και του τρόπου που ηχογραφήθηκε) Νομίζω ότι αν μιλάμε για τραγούδια υπάρχουν όλα διαθέσιμα online σε πολύ καλύτερη ποιότητα εκτός αν μιλάμε για "Homebrew" κομμάτια πχ ο TS στα νιάτα του να είχε ένα μικρό συγκρότημα και να ηχογράφησε τα κομμάτια τους σε κασέτα. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να ψηφιοποιήσει τις κασέτες του Spoiler 1
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, filip123go είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ναι I dont ειδικά απο την στιγμή που "χάλασε" (αν και δεν πιστεύω) μόνο το CD όσο αφορά τον λόγο που παρέθεσε σαν αγορά την κινεζιά των 100 ευρώ. (+η κεφαλή στο κασετόφωνο κατα 99% θα ειναι mono)
czarjuly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε ναι I dont ειδικά απο την στιγμή που "χάλασε" (αν και δεν πιστεύω) μόνο το CD όσο αφορά τον λόγο που παρέθεσε σαν αγορά την κινεζιά των 100 ευρώ. (+η κεφαλή στο κασετόφωνο κατα 99% θα ειναι mono) δεν ξερω αν ειναι κινεζικο αλλα αφηνω αυτο εδω απο το site τους https://catalog.lenco.com by the way ενα ιντερνετικο ραδιοφωνο που εχω παρει απο την lenco μια χαρα στερεοφωνικο ειναι Searching for an innovative product? Or a product with a nostalgic touch? Lenco offers all ingredients for your personal music experience. Our products are not only known for their usability, but mostly because of their attractive price to quality ratio. Lenco has been synonymous with Swiss engineering precision in the Hi-Fi and consumer electronics field for more than 70 years. So we know how to make our customers happy. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από czarjuly
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, czarjuly είπε by the way ενα ιντερνετικο ραδιοφωνο που εχω παρει απο την lenco μια χαρα στερεοφωνικο ειναι Άλλο το ραδιόφωνο άλλο η κεφαλή για τις κασέτες. Αν ήδη το έχεις μπροστά σου και το άνοιξες μπορείς να το δεις μόνος σου Αν η κεφαλή ειναι έτσι Τότε είναι mono Αν είναι έτσι (πρόσεξε τα 2 "ορθογώνια" στο κέντρο γύρο απο το "μαύρο πλαίσιο " αντί για 1πιο πάνω) Τότε ειναι στέρεο 18 λεπτά πριν, czarjuly είπε δεν ξερω αν ειναι κινεζικο αλλα αφηνω αυτο εδω απο το site τους https://catalog.lenco.com Ναι είναι made in china απλά αγοράσανε κάποιο όνομα εταιρίας που χρεοκόπησε και δεν ειναι κινέζικο γνωστή πρακτική marketing, το όνομα καθώς και το ελλιπές site επίσης το προδίδουν αυτό αλλά πιο συγκεκριμένα: https://catalog.lenco.com/products/lenco-scd-120si#specifications Country of origin China Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από Dr_Pepper 1
filip123go Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Spoiler Βρε, αφήστε τον άνθρωπο, τον φάγατε. Από την τσέπη σας τα πήρε τα χρήματα; 2
czarjuly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Άλλο το ραδιόφωνο άλλο η κεφαλή για τις κασέτες. Αν ήδη το έχεις μπροστά σου και το άνοιξες μπορείς να το δεις μόνος σου Αν η κεφαλή ειναι έτσι Τότε είναι mono Αν είναι έτσι (πρόσεξε τα 2 "ορθογώνια" στο κέντρο γύρο απο το "μαύρο πλαίσιο " αντί για 1πιο πάνω) Τότε ειναι στέρεο Ναι είναι made in china απλά αγοράσανε κάποιο όνομα εταιρίας που χρεοκόπησε και δεν ειναι κινέζικο γνωστή πρακτική marketing, το όνομα καθώς και το ελλιπές site επίσης το προδίδουν αυτό αλλά πιο συγκεκριμένα: https://catalog.lenco.com/products/lenco-scd-120si#specifications Country of origin China Κοιταγα και σε sony αλλά δεν έβρισκα κάποια υλοποίηση με τα χαρακτηριστικά που ήθελα και μιας κι έχω όπως προανέφερα ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο της lenco και έχω μείνει ευχαριστημένος και από την απόδοση του και από την ποιότητα κατασκευής τσίμπησα το παραπάνω ,δεν το έχω παραλάβει ακόμη μόλις παραλάβω θα δω για την κεφαλή του κασσετοφωνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις