czarjuly Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Εχω ενα φορητο cd player/κασσετοφωνο και ενω ακουγα cd μου ηρθε η φαεινη ιδεα να βαλω τα ακουστικα,αντι να τα βαλω ομως στο phones τα εβαλα στο aux in και εκτοτε σταματησε να παιζει το cd ,το ραδιοφωνο δουλευει κανονικα ....τα φωτα σας καταφερα και το εκαψα;
Stefanos683 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) οχι.αμα το σκαλισεις πρεπει να φτιαξει. πιθανως κολλησαν 2 επαφες μαζι στο βισμα.κουνα τα με το καρφι μεσα εξω καλα μηπως ξεκολλησουν. βαρα του κ κανα δυο ελαφρια τρανταγματα μηπως καπου αλλου κολλησε. κ αμα δεν..δουλεψεις ψαχνεις για σερβις σε κανα φιλο πιο εμπειρο Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Stefanos683 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Αποκλείεται να κάηκε. Τι πιθανότερο ειναι αυτο που σου ειπε ο στεφανος Αν εχεις ριξε λιγο σπρέι επαφων και παίξε λίγο με το φισακι μέσα εξω, μπορεί να στρώσει 1
sphinxgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δεν υπαρχει περίπτωση να κάηκε. Το περίεργο ειναι οτι παιζει το ράδιο και οχι το CD. Ίσως είναι κάποιο κουμπί που αλλάζει ποια συσκευη να παιξει 1
czarjuly Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) δοκιμασα παλι με το φισακι των ακουστικων οταν το βαζω μεσα σβηνει τελειως η οθονη οταν το βγαζω φωτιζεται αλλα χωρις ενδειξεις και δεν δουλευει καθολου το cd ....μαλλον εκανε καποιο βραχυκυκλωμα την ωρα που το εβαζα κι επαθε κοκομπλοκο κριμα κι ηταν αχρησιμοποιητο τελος παντων νευριασα πολυ και παραγγειλα αυτο.....https://www.skroutz.gr/s/27344643/Lenco-Φορητό-Ηχοσύστημα-SCD-120-με-CD-USB-Κασετόφωνο-Ραδιόφωνο-σε-Ασημί-Χρώμα.html?from=catspan Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από czarjuly 1 1
thanasisxask Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, czarjuly είπε Εχω ενα φορητο cd player/κασσετοφωνο και ενω ακουγα cd μου ηρθε η φαεινη ιδεα να βαλω τα ακουστικα,αντι να τα βαλω ομως στο phones τα εβαλα στο aux in και εκτοτε σταματησε να παιζει το cd ,το ραδιοφωνο δουλευει κανονικα ....τα φωτα σας καταφερα και το εκαψα; Υπάρχουν ακόμα αυτά; 2
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, czarjuly είπε δοκιμασα παλι με το φισακι των ακουστικων οταν το βαζω μεσα σβηνει τελειως η οθονη οταν το βγαζω φωτιζεται αλλα χωρις ενδειξεις και δεν δουλευει καθολου το cd ....μαλλον εκανε καποιο βραχυκυκλωμα την ωρα που το εβαζα κι επαθε κοκομπλοκο κριμα κι ηταν αχρησιμοποιητο τελος παντων νευριασα πολυ και παραγγειλα αυτο.....https://www.skroutz.gr/s/27344643/Lenco-Φορητό-Ηχοσύστημα-SCD-120-με-CD-USB-Κασετόφωνο-Ραδιόφωνο-σε-Ασημί-Χρώμα.html?from=catspan Καλά έδωσες 120€ για ραδιόφωνο? 3
Nabuko Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Καλά έδωσες 120€ για ραδιόφωνο? Τα 120ε που τα είδες? Επίσης έχει cd και κασετόφωνο 😄
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Nabuko είπε Επίσης έχει cd και κασετόφωνο 😄 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από DrLo
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τα 120ε που τα είδες? Επίσης έχει cd και κασετόφωνο 😄 Στο πρώτο κατάστημα που το έχει διαθέσιμο τόσο κάνει 2
czarjuly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Καλά έδωσες 120€ για ραδιόφωνο? Έχω σκάσει και περισσότερα για ραδιοφωνο...(ιντερνετικό υβριδικό)
lastchance88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Καλά έδωσες 120€ για ραδιόφωνο? ή ψήνει πανσετάκια σε ταράτσα τις Κυριακές με τα σόγια ή ήθελε να το παίξει ράπερ 1
czarjuly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, lastchance88 είπε ή ψήνει πανσετάκια σε ταράτσα τις Κυριακές με τα σόγια ή ήθελε να το παίξει ράπερ Τωρα μου ξύπνησες άλλο ένα σκοτεινό αντικείμενο του πόθου....https://www.skroutz.gr/s/18392052/GPO-Retro-Brooklyn-Boombox-Black.html 2
lastchance88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 επανενώθηκαν οι No doubt και θα παίξεις σε βιντεοκλιπ; (ωραίο πάντως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις