Προς το περιεχόμενο

NAT Ip σε Wind Vdsl?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, διάβασα πως η Wind δινει τυχαια Nat Ip σε χρηστες με αποτελεσμα να εχουν θεματα με τη γραμμη τους. 

(προσωπικά εχω μεγαλο θεμα σε streaming) 

σε αλλο site διαβασσα οτι:

A special range 100.64.0.0 to 100.127.255.255 with a 255.192.0.0 or /10 network mask; this subnet is recommended according to rfc6598 for use as an address pool for CGN (Carrier-Grade NAT) 

οπως βλεπετε η ip μου ανήκει στην κατηγορα. 

τι να κανω για να μου δωσουν public Ip. 

διαβασα πως αν τους πω οτι εχω καμερες στο σπιτι θα μουτην αλλαξουν, εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? 

IMG_20220209_013924.jpg.51d5f3bdbc1f293df0c25bdb3d0e779c.jpg

Δημοσ.

Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς να σε βγάλουν από το ΝΑΤ, αναφέροντας ότι τρέχεις δικές σου υπηρεσίες στις οποίες δεν έχεις πρόσβαση απ'έξω, ώστε να πάρεις κανονική δημόσια ΙΡ.

Δημοσ.

Γυρνας σε ολα τα φορουμς και ρωτας κατι που ακουσες, που δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα σου, οπως σου ειπαν και στο αλλο φορουμ. Και εσυ επιμενεις........ gjgghfez.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Γυρνας σε ολα τα φορουμς και ρωτας κατι που ακουσες, που δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα σου, οπως σου ειπαν και στο αλλο φορουμ. Και εσυ επιμενεις........ gjgghfez.

Οτι τι δηλαδή θα σε ρωτήσουμε τι θα γράψουμε κ σε ποιο φορουμ?

Δημοσ.

Εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο για  αλλαγη και το εκαναν αμεσως.
Τη δευτερη φορα μου τα μασαγαν καπως και τους ειπα οτι εχω προβλημα με καμερες και καταγραφικο.  Το αλλαξαν παλι.

Να ξερεις οτι σε καποια φαση ακομα και να σου αλλαξουν, θα ξανα τυχει. Οποτε εχε το νου σου που και που να το κοιτας.

Δημοσ.

Μπορείς να ζητήσεις τηλεφωνικά να σου το αλλάξουν επειδή θα τους πεις π.χ. ότι θες να κάνεις port forward. Αλλά όπως σου έχουν πει στα πολλά θέματα που έχεις ανοίξει για αυτό, κατά πάσα πιθανότητα είναι άσχετο με το θέμα στο streaming που αντιμετωπίζεις.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Μπορείς να ζητήσεις τηλεφωνικά να σου το αλλάξουν επειδή θα τους πεις π.χ. ότι θες να κάνεις port forward. Αλλά όπως σου έχουν πει στα πολλά θέματα που έχεις ανοίξει για αυτό, κατά πάσα πιθανότητα είναι άσχετο με το θέμα στο streaming που αντιμετωπίζεις.

51 λεπτά πριν, asderis είπε

Εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο για  αλλαγη και το εκαναν αμεσως.
Τη δευτερη φορα μου τα μασαγαν καπως και τους ειπα οτι εχω προβλημα με καμερες και καταγραφικο.  Το αλλαξαν παλι.

Να ξερεις οτι σε καποια φαση ακομα και να σου αλλαξουν, θα ξανα τυχει. Οποτε εχε το νου σου που και που να το κοιτας.

Τους ειπα το ποίημα για τις κάμερες και οντως το αλλαξανε σε 15'. 

ωστόσο το θεμα συνεχίζεται, το επομενο που σκεφτομαι να δοκιμασω ειναι να προσθεσω VLAN προφιλ 836 μεσω bridge μπας κ δω διαφορά. 

Δημοσ.
16 hours ago, esconiac400g said:

Τους ειπα το ποίημα για τις κάμερες και οντως το αλλαξανε σε 15'. 

ωστόσο το θεμα συνεχίζεται, το επομενο που σκεφτομαι να δοκιμασω ειναι να προσθεσω VLAN προφιλ 836 μεσω bridge μπας κ δω διαφορά. 

good luck αν νομιζεις οτι θα φυγουν τα  errors.ουτε ιντερνετ δεν θα βγεις

must σε vdsl

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwjImqDPvvT1AhVSRPEDHY25Al0QFnoECAYQAQ&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...