Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άν είναι 1,4/88hp τον KFU φοραει, είναι ο κλασικός TU με 16 βαλβίδες και μεταβλητό χρονισμό. Έχει ευπάθεια στην φλάτζα κεφαλής (αριστερά, στην μεριά του ιμάντα χρονισμού), κατά τα άλλα δεν έβγαλε άλλα προβλήματα. Στο 207 της μάνας μου έχει πραγματική κατανάλωση 9 πόλη/7,5 εκτός, στο 206 που είναι ελαφρύτερο θα είναι πιό κάτω (με 1,80 βενζίνη δεν ξέρω άν αυτό σου είναι αρκετό). Πέραν αυτού όλα τα (αρκετά, όχι σοβαρά) θέματα που έβγαλε το 206 στη ζωή του. Πλησιάζει και τα 20 χρόνια ζωής btw. Είναι ΟΚ άν το βρείς σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχει δυνατότητα για κάτι παραπάνω και είσαι διατεθειμένος να βάζεις το χέρι στην τσέπη για (μικρο)έξοδα. Μέχρι εκεί.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yolobot είπε

το fiat stilo του 06 ειναι καλο ?βγαζει προβληματα?

Θα πάρεις όλα τα μοντέλα με τη σειρά ρωτώντας αν βγάζουν προβλήματα? 

Δώσε ένα μπάτζετ να σου πουν τα παιδιά συγκεκριμένα μοντέλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρε το 206.τσεκαρε το σε μαστορα κ προχωρα.υπαρχει αφθονια σε ανταλακτικα σε καλες τιμες κ το αμαξι γενικα κραταει ακομα σε design.

ειχα 1.4 8v απο το 2003 μεχρι το 2009 και μετα πηρα 207 για εμενα και ενα 206 1.1 8v για την γυναικα μου.σε ολα τα αυτοκινητα μονο εργασιες συντηρησης κανω επι το πλειστον και ειμαι πολυ ευχαριστημενος(προφανως)

ΥΓ.βρες 8v οχι 16v.

Επεξ/σία από garrett156
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω εδώ και αρκετό καιρό ένα 206 με τον κινητήρα που λέτε,1.4 16 βαλβιδο.Μπορώ να πω ότι γενικά είναι αξιόπιστο σαν αμαξι. Εκτός από τη φλάντζα που σωστά αναφέρθηκε, καλό είναι να ελεγχθεί και ο πίσω άξονας καθώς είναι ένα σημείο που βγάζανε προβλήματα (έχει ένα δικό του σύστημα που χρησιμοποιούν τα γαλλικά, οπότε η επισκευή είναι δύσκολη και το μεταχειρισμένο δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση καθώς δεν μπορουμε να ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι) Επίσης είναι αρκετά ευαίσθητος και ο συμπιεστής για το air condition καθώς η εσωτερική ασφαλειοθήκη του αυτοκινήτου. Πιστεύω ότι αν ελεγχθούν πριν την αγορά δεν θα έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όσον αφορά την κατανάλωση, δεν κάνει και θαύματα, καίει περίπου 7.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tigergreg είπε

Πολυ   καλο  αν  εχει   κανει  τα  χλμ  που  λεει...

Ολα  χοντα  ειναι   πανω  του....

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314045297-rover-216

Δλδ αυτος σε 23 χρονια εκανε 57κ χλμ?

Αυτοματο κιολας, που ειναι πολυ πιο πιθανο να ειναι εισαγωγης?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Δλδ αυτος σε 23 χρονια εκανε 57κ χλμ?

Αυτοματο κιολας, που ειναι πολυ πιο πιθανο να ειναι εισαγωγης?

ROVER  δεν  εισαγει  κανεις  και  θεωρητικα  τουλαχιστον  ειναι  εντελως   αντιεμπορικο.

Περσι  βρηκα  και  αγορασε  συγγενικο  μου  προσωπο   ATOS  PRIME  GLX  του  2000  με  55,000  χλμ  βεβαιωμενο

απο  τα  ΚΤΕΟ  και  φυσικα   εχει  τις  μικρες  φθορες  του   αλλα   σαν   "εσωτερικη"  κατασταση   αψογο.

Αλλαχτηκαν  βεβαια  λαστιχα, καθαριστηρες, ιμαντες  κλπ  αναλωσιμα.

Υπαρχουν  ιδιοκτητες   που  για  καποιους  λογους  κανουν  πολυ  η  σχεδον  καθολου   χιλιομετρα  και

99%  το  εχουν  αγορασμενο   καινουργιο.

Η  συγκεκριμενη   ιδιοκτητρια  μενει   αναβυσσο   και  το  ειχε  μονο  για   σουπερμαρκετ  και  μπανιο.

Δεν  το  αποκλειω  λοιπον.

1852917777_Screenshot_2021-02-04Cargr-HyundaiAtos00Prime.png.4e22a24ac628d41a53cb350bcd780075.png

ΥΓ.Οι  πινακιδες  του  παντως  ειναι  του  99.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...