Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια
Χτες ξαφνικα ενω το μηχανακι ηταν σταματημενο αρχισε να χανει βεζινες απο το καρμπυρατερ,το ελυσα,το καθαρισα,κοιταξα μην ειχε κολλησει το φλοτερ και το εδεσα παλι..
το εβαλα μπροστα και η εξατμιση πεταξε βενζινες και ειδα καπνο επισης κατω απο την κεφαλη εκει που βιδωνει η εξατμιση,το πηρα μια βολτα και δεν τραβουσε καθολου,με δευτερα και με το ζορι ανεβαινα την ανηφορα...
σημερα του καθαρισα μπουζι,αλλαξα και λαδια (μπορω να πω οτι μυριζαν βενζινα) και παλι τα ιδια,με το ζορι τραβαει..
ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει??
ευχαριστω πολυ!!

Επεξ/σία από nick_rx8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει και γενικότερα είναι πολύ εύκολο να κάνεις ζημιά αν δεν γνωρίζεις  . Θυμάμαι σε ένα καρμπυρατέρ από μηχανή γκαζόν το είχα καθαρίσει μπας και δουλέψει καλύτερα και έβαλα λίγη φλατζοκολλα γιατί είχε διαρροή  αλλά με το ζόρι δούλευε μετά 😂 

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

μου εκανε εντυπωση ετσι στα καλα καθουμενα να αρχισει να τρεχει βενζινες ενω την προηγουμενη μερα ηταν μια χαρα,αργουσε βεβαια να παρει μπρος αλλα οταν επερνε ηταν οκ,θα δοκιμασω και κατι αλλα καρμπυρατερ που εχω και αν δεν γινει κατι τοτε παω σε μαστορα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nick_rx8 είπε

μου εκανε εντυπωση ετσι στα καλα καθουμενα να αρχισει να τρεχει βενζινες ενω την προηγουμενη μερα ηταν μια χαρα,αργουσε βεβαια να παρει μπρος αλλα οταν επερνε ηταν οκ,θα δοκιμασω και κατι αλλα καρμπυρατερ που εχω και αν δεν γινει κατι τοτε παω σε μαστορα

Με την πάροδο του χρόνου χαλάνε πράγματα, μπορεί να χάλασε κάποια φλάντζα/oring ένα σωρό πράγματα, πάνε σε ένα συνεργείο δεν παθαίνουν συνάχι τα μηχανάκια για να περάσει αύριο ώστε να μην χρειαστεί να το δει κάποιος με περισσότερες γνώσεις

Είναι ίδια χιλιοστά τα καρμπ που έχεις? Ξες να ρυθμίζεις? Η απλά θα τα βάλεις επάνω και θα ελπίζεις ότι θα δουλέψει με προσευχές?

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Inuyasha είπε

πάνε σε ένα συνεργείο δεν παθαίνουν συνάχι τα μηχανάκια για να περάσει αύριο ώστε να μην χρειαστεί να το δει κάποιος με περισσότερες γνώσεις.

Συνάχι δεν παθαίνει αλλά μπορεί να είναι κουρασμενο.

Δημοσ.

λοιπον παιδες το προβλημα λυθηκε,κατι μαλλον ειχε παθει η μεμβρανη του καρμπυρατερ,την εβγαλα και την ξαναβαλα και τωρα δεν ξερει τιποτα,ευτυχως δεν ειχε τρυπησει :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...