Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να βάλω hdd ή usb στο ρούτερ cosmote speedbooster ?

Nik1239

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα , έχω το ρούτερ που δίνει η cosmote με την υπηρεσία του ίντερνετ booster δηλαδή απεριόριστα δεδομένα με κόφτη στα 100gb στην ταχύτητα + την adsl γραμμή. Έχει μια usb 2 θύρα πάνω αλλά δοκίμασα και σκληρό δίσκο και usb stick αλλά δεν κατάφερα να τα κάνω ορατά στο δίκτυο μου. Θέλω να αποθηκεύω φωτογραφίες από το κινητό με την επιλογή που έχει εδώ 

Στην σελίδα του ρούτερ έχει κάποιες επιλογές τις οποίες ότι και να έκανα δεν άλλαζε κάτι. 

Πιο μετά θα ανεβάσω και φωτογραφίες από τις επιλογές που μου έχει.

Screenshot_20220208-191657_My Files.jpg

Screenshot_20220208-191603_My Files.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, poulinos είπε

δες μηπως δεν αναγνωριζει  ntfs

Μπορώ να δω περίπου τον σκληρό από τον υπολογιστή μόνο μουσική , φωτογραφίες αλλά από κινητό δεν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 13/02/2022 at 09:43, Nik1239 said:

Μπορώ να δω περίπου τον σκληρό από τον υπολογιστή μόνο μουσική , φωτογραφίες αλλά από κινητό δεν.

αρα σαν σεταρισμα εχει γινει σωστα.το θεμα ειναι με τι προγραμμα παιζει στον υπολογιστη(λογικα με αυτα που εχουν ηδη τα windows μεσα) για να βρεις κατι παρομοιο και για το κινητο.

17 λεπτά πριν, poulinos είπε

αρα σαν σεταρισμα εχει γινει σωστα.το θεμα ειναι με τι προγραμμα παιζει στον υπολογιστη(λογικα με αυτα που εχουν ηδη τα windows μεσα) για να βρεις κατι παρομοιο και για το κινητο.

Υπάρχει πρόγραμμα 😂?? Έχω με την εξερεύνηση αρχείων τον βλέπω επειδή είμαι με ethernet

Just now, Nik1239 said:

Υπάρχει πρόγραμμα 😂?? Έχω με την εξερεύνηση αρχείων τον βλέπω επειδή είμαι με ethernet

αν ειναι Ntfs πχ μπορει τα windows να τον βλεπουν.τα κινητα ομως δεν διαβαζουν Ntfs για αυτο μπορει να μην παιζει.δοκιμασε πχ με ενα Usb stic σε Fat32 να δεις το βλεπει?αν ναι τοτε φταιει το ntfs και ισως θελει προγραμμα για να διαβαζει Ntfs το κινητο.

3 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν ναι τοτε φταιει το ntfs και ισως θελει προγραμμα για να διαβαζει Ntfs το κινητο.

Όπως; 

Θα δοκιμασω σε λίγο ένα 32αρι usb σε fat32 μήπως το δει. 

Σε αυτά τι βάζω; Δεν βρήκα κάτι στην σελίδα του router να αναφέρεται σε αυτά 

Screenshot_20220227-164538_My Files.jpg

λογικα θυρα 21 εχει o ftp οσο θυμαμαι και β.δεν θα χρειαστεις στοιχεια εκτος αν στο ρουτερ και στον Ftp εχουν οριστει καποια στοιχεια για Login.αν δεν εχει καθολου καρτελα για Ftp δεν ξερω αν θα παιξει καν

2 minutes ago, Nik1239 said:

Όπως; 

Θα δοκιμασω σε λίγο ένα 32αρι usb σε fat32 μήπως το δει. 

Σε αυτά τι βάζω; Δεν βρήκα κάτι στην σελίδα του router να αναφέρεται σε αυτά 

Screenshot_20220227-164538_My Files.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...