d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 16 minutes ago, Giwrgosdr said: Μέχρι σήμερα δεν είναι η προσφορά? Ενεργοποίηση μέχρι 15/2 Το οποίο δε το βλέπω κάπου για ενεργοποίηση!!!! Τι παιχτηκε; Ηθελα να το ενεργοποησω σήμερα... 1
timos71 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, d_gkal said: Ενεργοποίηση μέχρι 15/2 Το οποίο δε το βλέπω κάπου για ενεργοποίηση!!!! Τι παιχτηκε; Ηθελα να το ενεργοποησω σήμερα... Και εγώ το ίδιο. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και λένε είχε γίνει λάθος διατύπωση. Μέχρι 14/02 ήταν οι ενεργοποιήσεις. Τώρα φεύγεις η δεν φεύγεις από την εταιρεία; Απλά στις περιοχές που κινούμαι είναι με διαφορά η καλύτερη οπότε δεν είναι εύκολη η μετάβαση.
d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, timos71 said: Και εγώ το ίδιο. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και λένε είχε γίνει λάθος διατύπωση. Μέχρι 14/02 ήταν οι ενεργοποιήσεις. Τώρα φεύγεις η δεν φεύγεις από την εταιρεία; Απλά στις περιοχές που κινούμαι είναι με διαφορά η καλύτερη οπότε δεν είναι εύκολη η μετάβαση. σοβαρα μιλας;;;; δε παιζει ενεργοποιηση σημερα;;;;; και θα με βολευαν αρκετα τα 50gb
panatha1369 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, timos71 είπε Και εγώ το ίδιο. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και λένε είχε γίνει λάθος διατύπωση. Μέχρι 14/02 ήταν οι ενεργοποιήσεις. Τώρα φεύγεις η δεν φεύγεις από την εταιρεία; Απλά στις περιοχές που κινούμαι είναι με διαφορά η καλύτερη οπότε δεν είναι εύκολη η μετάβαση. εννοειτε οτι φευγεις και πας στη κοκκινη που θα πιανεις σημα ΠΑΝΤΟΥ.. 1
Lightning_md Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Όπως έγραψα στο αρχικό post, η ενεργοποίηση στο μήνυμα που μου ήρθε έλεγε έως 14/2, ενώ η εφαρμογή έως 15/2... Προσωπικά το ενεργοποίησα στις 14/2. Πολύ πρόχειρη και αντιεπαγγελματικη αντιμετώπιση από την εταιρεία δυστυχώς για άλλη μια φορά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα