Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, Giwrgosdr said:

Μέχρι σήμερα δεν είναι η προσφορά?

Ενεργοποίηση μέχρι 15/2

Το οποίο δε το βλέπω κάπου για ενεργοποίηση!!!! 

Τι παιχτηκε; Ηθελα να το ενεργοποησω σήμερα...

• Like 1
Δημοσ.

2 hours ago, d_gkal said:

Ενεργοποίηση μέχρι 15/2

Το οποίο δε το βλέπω κάπου για ενεργοποίηση!!!! 

Τι παιχτηκε; Ηθελα να το ενεργοποησω σήμερα...

Και εγώ το ίδιο. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και λένε είχε γίνει λάθος διατύπωση. Μέχρι 14/02 ήταν οι ενεργοποιήσεις. Τώρα φεύγεις η δεν φεύγεις από την εταιρεία; Απλά στις περιοχές που κινούμαι είναι με διαφορά η καλύτερη οπότε δεν είναι εύκολη η μετάβαση.

Δημοσ.
1 hour ago, timos71 said:

Και εγώ το ίδιο. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και λένε είχε γίνει λάθος διατύπωση. Μέχρι 14/02 ήταν οι ενεργοποιήσεις. Τώρα φεύγεις η δεν φεύγεις από την εταιρεία; Απλά στις περιοχές που κινούμαι είναι με διαφορά η καλύτερη οπότε δεν είναι εύκολη η μετάβαση.

σοβαρα μιλας;;;; 

δε παιζει ενεργοποιηση σημερα;;;;;

και θα με βολευαν  αρκετα τα 50gb 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, timos71 είπε

εννοειτε οτι φευγεις και πας στη κοκκινη που θα πιανεις σημα ΠΑΝΤΟΥ..

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έγραψα στο αρχικό post, η ενεργοποίηση στο μήνυμα που μου ήρθε έλεγε έως 14/2, ενώ η εφαρμογή έως 15/2... Προσωπικά το ενεργοποίησα στις 14/2. 

Πολύ πρόχειρη και αντιεπαγγελματικη αντιμετώπιση από την εταιρεία δυστυχώς για άλλη μια φορά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...