Lightning_md Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, stelaras12 είπε Απίστευτο, χθες μου το έβγαζε ένα σήμερα όχι Δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμη και εμφανίζεται κανονικά και σήμερα.
nikos16717 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ έχω φοιτητικό καρτοκινητό και εμφανίζεται κανονικά. Για να το δω ανοίγω την εφαρμογή whatsUp -> "σέρνω" την οθόνη προς τα δεξιά για να εμφανιστούν τα διαθέσιμα πακέτα -> Στην τρίτη κατηγορία "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" το πρώτο που υπάρχεί λέει " ΜΒ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" (το οποιο ειναι τα 50gb) Επίσης φαίνεται και στην αρχική οθόνη της εφαρμογής whatsUp -> κατω από εκει που έχει τους κύκλους με τα διαθέσιμα λεπτά,mb, sms κτλ , το πρώτο γράφει Giga month, όταν το σύρω προς τα αριστερά, το αμέσως επόμενο είναι το "Δώρο 50GB για 5 μέρες αποκλειστικά για φοιτητές"
thodoris_9 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, nikos16717 είπε Εγώ έχω φοιτητικό καρτοκινητό και εμφανίζεται κανονικά. Για να το δω ανοίγω την εφαρμογή whatsUp -> "σέρνω" την οθόνη προς τα δεξιά για να εμφανιστούν τα διαθέσιμα πακέτα -> Στην τρίτη κατηγορία "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" το πρώτο που υπάρχεί λέει " ΜΒ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" (το οποιο ειναι τα 50gb) Επίσης φαίνεται και στην αρχική οθόνη της εφαρμογής whatsUp -> κατω από εκει που έχει τους κύκλους με τα διαθέσιμα λεπτά,mb, sms κτλ , το πρώτο γράφει Giga month, όταν το σύρω προς τα αριστερά, το αμέσως επόμενο είναι το "Δώρο 50GB για 5 μέρες αποκλειστικά για φοιτητές" Φοιτητικό καρτοκινητο και γω, έψαξα παντού χωρίς τύχη δυστυχώς. Ξέρει κανείς αν μπορείς να το ενεργοποιήσεις στέλνοντας κάποιο SMS; Είμαι νοσοκομείο για προγραμματισμένο χειρουργείο (γόνατο) και η ώρα περνάει αργά και βασανιστικά!
mikegad Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Thanks! και σε μένα εμφανίζεται σε φοιτητικό whats up καρτοκινητο
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, thodoris_9 είπε Είμαι νοσοκομείο για προγραμματισμένο χειρουργείο (γόνατο) και η ώρα περνάει αργά και βασανιστικά! Με το καλο και σιδερενιος! 1
thodoris_9 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Με το καλο και σιδερενιος! 3ο κι ελπίζω να είναι το τυχερό! Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου. Στείλε μου ΜΒ, χαχαχαχαχα
nikos16717 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, thodoris_9 είπε 3ο κι ελπίζω να είναι το τυχερό! Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου. Στείλε μου ΜΒ, χαχαχαχαχα Αν θέλεις στείλε σε pm το νούμερο σου να σου στείλω Περαστικά σου
thodoris_9 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, nikos16717 είπε Αν θέλεις στείλε σε pm το νούμερο σου να σου στείλω Περαστικά σου Σ' ευχαριστώ αδερφέ, πραγματικά. Μια μέρα ελπίζω να είναι, δεν είναι ανάγκη, αυτό είναι το λιγότερο άλλωστε. Και πάλι ευχαριστώ! 1
mr.robot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) **FIXED** Σε όσους ΔΕΝ υπάρχει η προσφορά και έχουν ΦΟΙΤΗΤΙΚΌ ΠΑΚΕΤΟ στην cosmote ( what's up) να σβήσουν την εφαρμογή και να την ξανά κατεβάσουν από το google play. Αυτό έκανα και πέτυχε επιτέλους. Δεν υπήρχε πουθενά σε μένα και έκανα αυτό και πέτυχε. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από mr.robot
thodoris_9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, mr.robot είπε **FIXED** Σε όσους ΔΕΝ υπάρχει η προσφορά και έχουν ΦΟΙΤΗΤΙΚΌ ΠΑΚΕΤΟ στην cosmote ( what's up) να σβήσουν την εφαρμογή και να την ξανά κατεβάσουν από το google play. Αυτό έκανα και πέτυχε επιτέλους. Δεν υπήρχε πουθενά σε μένα και έκανα αυτό και πέτυχε. Το δοκίμασα 2 φορές σβήνοντας και δεδομένα από την εφαρμογή, κάνοντας αποσύνδεση, δεν μου πέτυχε. Ίσως επειδή κρατάει τα στοιχεία μου κάπως; γιατί κάθε φορά που την άνοιγα, συνδεόταν αυτόματα στον λογαριασμό μου.
panosno1com Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Εμενα χωρις φοιτητικο μου το βγαλε, πατησα να το παρω και ενω περιμενα να μην μου το δωσει, μου το δωσε... wu
mr.robot Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 5:23 ΠΜ, thodoris_9 είπε Το δοκίμασα 2 φορές σβήνοντας και δεδομένα από την εφαρμογή, κάνοντας αποσύνδεση, δεν μου πέτυχε. Ίσως επειδή κρατάει τα στοιχεία μου κάπως; γιατί κάθε φορά που την άνοιγα, συνδεόταν αυτόματα στον λογαριασμό μου. sms σου εχει ερθει στον cosmote αριθμο σου οτι υπαρχει η προσφορα? με ενα λινκ?
thodoris_9 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, mr.robot είπε sms σου εχει ερθει στον cosmote αριθμο σου οτι υπαρχει η προσφορα? με ενα λινκ? Όχι, μάλλον τελικά δεν ήταν για όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα