Lightning_md Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 gb για 5 ημέρες για φοιτητές μέσω του app του What's up Το μήνυμα λέει για ενεργοποίηση έως και 14/02, ενώ στην εφαρμογή λέει έως 15/02. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από Lightning_md 6 4
iwnas28 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Πιο χρησιμο θα ηταν να προσφερουν 1tb για μια ωρα... 3
DrFreeman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Mήπως είναι προσωπική προσφορά; Δεν εμφανίζεται στις εφαρμογές σε φοιτητικό καρτοπρόγραμμα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Mήπως είναι προσωπική προσφορά; Δεν εμφανίζεται στις εφαρμογές σε φοιτητικό καρτοπρόγραμμα. Μαλλον, γιατι βλεπω και το "μονο για σενα" πανω πανω στην φωτο.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Και σε μένα σε φοιτητικό νούμερο, μπήκα στην εφαρμογή του γουάτς απ και μου το έχει σαν πακέτο!
SabotazNic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Και σε εμενα το βγαζει κανονικα. φοιτητικο καρτοκινητο 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Mήπως είναι προσωπική προσφορά; Δεν εμφανίζεται στις εφαρμογές σε φοιτητικό καρτοπρόγραμμα. Καρτοσυμβολαιο εχεις?
Jason13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Αν πατησεισ απορριψη πως την βρισκεις ξανα; Απο καποιο link?
agnostos99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 ποιο σαίνι έχουν προσλάβει εκεί στο μαρκετινγκ της κοσμοτε και βγάζει τετοιες προσφοράρες??? 1
stelaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Γεια χαρά, εγώ επιβεβαιώνω ότι μου το βγάζει 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Jason13 είπε Αν πατησεισ απορριψη πως την βρισκεις ξανα; Απο καποιο link? Το θέμα είναι γιατί να το κάνεις. Και από όσα λέει από κάτω, δεν θα στείλουν και παρόμοια προσφορά. Επικοινώνησε με το τσατ να σε ξανά κάνουν "subscribe" στις συγκεκριμένες προσφορές
DrFreeman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 hours ago, SabotazNic said: Και σε εμενα το βγαζει κανονικα. φοιτητικο καρτοκινητο Καρτοσυμβολαιο εχεις? Nαι, δεν έχω καρτοκινητό what's up με κάρτα. Πιθανώς αυτός να είναι ο λόγος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Nαι, δεν έχω καρτοκινητό what's up με κάρτα. Πιθανώς αυτός να είναι ο λόγος. What's up λεει ο τιτλος και το #1 ομως. Αρα δεν ειναι προσωπικη, αλλα για ολους. False alarm εδωσες. 1
DrFreeman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, matrixxx said: What's up λεει ο τιτλος και το #1 ομως. Αρα δεν ειναι προσωπικη, αλλα για ολους. False alarm εδωσες. To ρώτησα διότι στο κοντινό παρελθόν έχω πάρει αντίστοιχες προσφορές που (θεωρητικά) ήταν για χρήστες what's up. Χρησιμοποιώ κανονικά την εφαρμογή what's up παράλληλα με την κλασική της Cosmote και παίρνω πακέτα από αυτήν. Επιπλέον (και βασικότερο ίσως), το πακέτο μου είναι το "What's Up Student Καρτοσυμβόλαιο", σύμφωνα με την ονοματολογία της εταιρίας. Καθόλου περίεργο λοιπόν. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από DrFreeman typos/προσθήκες
stelaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Απίστευτο, χθες μου το έβγαζε ένα σήμερα όχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα