Προς το περιεχόμενο

Η Αγγλία αναβιώνει το σχέδιο για επιβολή επαλήθευσης ηλικίας κατά την επίσκεψη σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, manolis940 είπε

Νομίζω ότι όλοι της ηλικίας μου μεγαλώσαμε με λάθος αντίληψη για το sex και ο κύριος λόγος είναι το πορνό ένας δευτεύον είναι ο θείος που κάθεται με την νεολαία και η πρώτη κουβέντα είναι "κάνα μ@@@@κι γ@@@@@ε", αλλά αυτός είναι ένα topic μόνος του και θα τον παραβλέψω.

Πίσω στο πορνό λοιπών, που μας έμαθε ότι το sex είναι για τις κοπέλες έχουν μεγάλα και στητά στήθη και για άντρες που έχουν αντίστοιχο μόριο μεγέθους ίσα με την κουτάλα για τα μακαρόνια. Μας έδειξε ότι η γυναίκα χρειάζεται να βογκά σαν αρνί που το σφάζουν άτσαλα από το πρώτο κιόλας φίλημα στο αυτί και ας προχωρήσουμε στα πιο βαριά όπως chocking , @sh to mouth .... καλύτερα ας σταματήσω εκεί νομίζω ότι έχετε καταλάβει το point μου.

Δεν θεωρώ άδικο όλη την κίνηση του Η.Β. μιας και τα παραπάνω έχουν προκαλέσει τραύματα σε πολλούς νέους. Ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει μία πιο soft εκδοχή τους 12-18.

Φίλε μου πολύ ωραία η προσέγγιση σου και θεωρώ τα παραδείγματα που έφερες πολύ εύστοχα.

Όμως θεωρώ ότι είναι υπερβολή να κατηγορήσουμε το πορνό.

Για εμένα το πορνό συνέβαλε στην σεξουαλική απελευθέρωση και αποποινικοποίηση του σεξ. Μέσα σε λίγα χρόνια έφτασαν να βλέπουν τσόντα από μπαρμπαδες μέχρι κορίτσια και όλοι αυτοί άρχισαν να αντιλαμβάνονται το σεξ διαφορετικά. Για παράδειγμα το πορνο έδωσε έμφαση και στην ικανοποίηση της γυναίκας που μέχρι κάποια χρόνια παίζει να μην υπήρχε σαν ιδέα.

Εγώ θεωρώ ότι γενικά έκανε καλό. Όλοι εμπλουτίσαμε την ερωτική μας ζωή, δοκιμασαμε πράγματα και γενικά το θέμα σεξ εξελίχθηκε.

Τώρα σχετικά με τα εργαλεία που εμφανίζονται στο πορνό, τα φουσκωμένα στήθη και τους τουμπανους τύπους νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι κάθε δουλειά θέλει και τα ανάλογα προσόντα, θυσίες, φάρμακα και δεν νομίζω ότι θέτουν πρότυπα.

Από την εμπειρία μου, και αυτή τη φίλων μου, μπορώ να πω ότι η τσόντα ήταν κομμάτι της διαπαιδαγώγησης μου. Αλλά ποτέ δεν θυμάμαι να καλλιεργήθηκε αίσθημα υποτίμησης του γυναικείου φύλου. Πάντα η προσέγγιση ήταν αμφίπλευρη. Ούτε αγριάδες, ούτε έρχομαι και σε κλέβω. Θέλεις; Δεν θέλεις;; Πάμε για άλλα. Και αυτό ίσχυε πάντα. Οι νέες αυτές τάσεις που αντιμετωπίζουν την γυναίκα σαν κρέας θεωρώ ότι προωθήθηκαν από την έλευση των σοσιαλ.

Το φεισμπουκ κ μόνο δημιουργήθηκε για πέσιμο. Εκεί ήταν το πρώτο βάπτισμα που μέσα από την απόσταση του πληκτρολογίου ο καθένας τσεκαρε στάτους και φωτό σαν να ήταν στη λαϊκή.

Το πρόβλημα έγινε εντονότερο με το ινστα όπου η πόζα με στρινγκ αποτελεί must για κάθε ινφλουενσερ που δεν σέβεται τον εαυτό της.

Όλα τα παραπάνω πρότυπα εαν παρατηρήσετε προωθούνται πλέον από παντού, διαφημίσεις, μουσική, τραπ στοίχους, ταινίες.

Είμαστε στη φάση που το πρότυπο έχει γίνει η γυναίκα που πουλιέται.

Και σε αυτό επηρεάστηκε σίγουρα κ το πορνό... Και ξέρετε σε ποια βίντεο αναφέρομαι.. καναπές, δρόμοι Τσεχίας κτλ...

Οπότε για εμένα το πορνό είναι αθώο όσον αφορά την κατάσταση που έχουμε περιέλθει.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 8
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Να στρώσουν τον κ@@@@ τους να διαβάσουν για το σχολείο τους…

Η συνδεση μεταξυ των δυο που εκανες ειναι φοβερη. Τα δυο αυτα συνδεονται τρομερα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, marios02 είπε

Στον Μεσαίωνα τους φοράγανε σιδερένιο βρακί για να μην αμαρτάνουν. Σας θυμίζει κάτι;

Κάποιος γείτονας θα τους είχε πει κάτι... :)

Επεξ/σία από Eloy

5 ώρες πριν, kokoviosR είπε

Όσο και αν προσφερεται για πλακα ειναι σοβαρο το θεμα.

Ο κυριος που προτεινει τον έλεγχο είναι επικίνδυνος για τη δημοσια ζωη της Μ. Βρετανίας.

Εαν αποκλειστουν ολοι οι ανηλικοι έχει ιδέα ο εν λόγω κύριος πόσα κοριτσάκια, κυρίως αλλά δυστυχώς όχι μόνο , θα δεινοπαθήσουν από σαλταρισμένους νεολαίους;

Διαφωνω καθετα , η τσοντες ειναι η καταρα του αντρα. χανεις την πραγματικη επαφη και οχι τιποτα αλλο , απλα νομιζεις οτι το κανεις κιολας εγκεφαλικα.

• Like 2

51 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φίλε μου πολύ ωραία η προσέγγιση σου και θεωρώ τα παραδείγματα που έφερες πολύ εύστοχα.

Όμως θεωρώ ότι είναι υπερβολή να κατηγορήσουμε το πορνό.

Για εμένα το πορνό συνέβαλε στην σεξουαλική απελευθέρωση και αποποινικοποίηση του σεξ. Μέσα σε λίγα χρόνια έφτασαν να βλέπουν τσόντα από μπαρμπαδες μέχρι κορίτσια και όλοι αυτοί άρχισαν να αντιλαμβάνονται το σεξ διαφορετικά. Για παράδειγμα το πορνο έδωσε έμφαση και στην ικανοποίηση της γυναίκας που μέχρι κάποια χρόνια παίζει να μην υπήρχε σαν ιδέα.

Εγώ θεωρώ ότι γενικά έκανε καλό. Όλοι εμπλουτίσαμε την ερωτική μας ζωή, δοκιμασαμε πράγματα και γενικά το θέμα σεξ εξελίχθηκε.

Τώρα σχετικά με τα εργαλεία που εμφανίζονται στο πορνό, τα φουσκωμένα στήθη και τους τουμπανους τύπους νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι κάθε δουλειά θέλει και τα ανάλογα προσόντα, θυσίες, φάρμακα και δεν νομίζω ότι θέτουν πρότυπα.

Από την εμπειρία μου, και αυτή τη φίλων μου, μπορώ να πω ότι η τσόντα ήταν κομμάτι της διαπαιδαγώγησης μου. Αλλά ποτέ δεν θυμάμαι να καλλιεργήθηκε αίσθημα υποτίμησης του γυναικείου φύλου. Πάντα η προσέγγιση ήταν αμφίπλευρη. Ούτε αγριάδες, ούτε έρχομαι και σε κλέβω. Θέλεις; Δεν θέλεις;; Πάμε για άλλα. Και αυτό ίσχυε πάντα. Οι νέες αυτές τάσεις που αντιμετωπίζουν την γυναίκα σαν κρέας θεωρώ ότι προωθήθηκαν από την έλευση των σοσιαλ.

Το φεισμπουκ κ μόνο δημιουργήθηκε για πέσιμο. Εκεί ήταν το πρώτο βάπτισμα που μέσα από την απόσταση του πληκτρολογίου ο καθένας τσεκαρε στάτους και φωτό σαν να ήταν στη λαϊκή.

Το πρόβλημα έγινε εντονότερο με το ινστα όπου η πόζα με στρινγκ αποτελεί must για κάθε ινφλουενσερ που δεν σέβεται τον εαυτό της.

Όλα τα παραπάνω πρότυπα εαν παρατηρήσετε προωθούνται πλέον από παντού, διαφημίσεις, μουσική, τραπ στοίχους, ταινίες.

Είμαστε στη φάση που το πρότυπο έχει γίνει η γυναίκα που πουλιέται.

Και σε αυτό επηρεάστηκε σίγουρα κ το πορνό... Και ξέρετε σε ποια βίντεο αναφέρομαι.. καναπές, δρόμοι Τσεχίας κτλ...

Οπότε για εμένα το πορνό είναι αθώο όσον αφορά την κατάσταση που έχουμε περιέλθει.

Δεν λέω για οριστική κατάργηση του πορνό αλλά να υπάρχουν φιλτραρισμένα video για άτομα 12-18 τα οποία να μην περιέχουν τόση βία για παράδειγμα. Ο λόγος είναι ότι το πορνό μπορεί να έχει και τα θετικά του.

Συμφωνώ σχεδόν στο σύνολο όσον λες ειδικά για το ρόλο που έχουν παίξει τα social media, θα διαφωνήσω μόνο στο παρακάτω:

1 ώρα πριν, bill999r είπε

Δυστυχώς θέτουν πρότυπα και μάλιστα λανθασμένα. Κάποιοι επηρεάζονται λίγο και κάποιοι περισσότερο. Το πορνό για του περισσότερους είναι το μοναδικό μέσο της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε νεαρή ηλικία μιας και δεν υπάρχουν ανάλογα μαθήματα στο σχολείο και οι γονείς δεν ξέρουν πως να μιλήσουν στο παιδί γι αυτό το θέμα. Ούτε προτίθενται βέβαια να ρωτήσουν κάποιον που γνωρίζει.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/1753-6405.12678

• Like 1

1 λεπτό πριν, manolis940 είπε

Δεν λέω για οριστική κατάργηση του πορνό αλλά να υπάρχουν φιλτραρισμένα video για άτομα 12-18 τα οποία να μην περιέχουν τόση βία για παράδειγμα. Ο λόγος είναι ότι το πορνό μπορεί να έχει και τα θετικά του.

Συμφωνώ σχεδόν στο σύνολο όσον λες ειδικά για το ρόλο που έχουν παίξει τα social media, θα διαφωνήσω μόνο στο παρακάτω:

Δυστυχώς θέτουν πρότυπα και μάλιστα λανθασμένα. Κάποιοι επηρεάζονται λίγο και κάποιοι περισσότερο. Το πορνό για του περισσότερους είναι το μοναδικό μέσο της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε νεαρή ηλικία μιας και δεν υπάρχουν ανάλογα μαθήματα στο σχολείο και οι γονείς δεν ξέρουν πως να μιλήσουν στο παιδί γι αυτό το θέμα. Ούτε προτίθενται βέβαια να ρωτήσουν κάποιον που γνωρίζει.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/1753-6405.12678

Πολύ σωστά φίλε μου. Κ εγώ συμφωνώ πως πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σε όλους τούς τομείς.

Σίγουρα ορισμένο πορνό περιεχόμενο αγγίζει τα όρια της αρρώστιας κ θα έπρεπε να φιλτράρεται.

Από την άλλη ακόμη κ η επαφή με τέτοιο περιεχόμενο μπορεί αρχικά να σοκάρει αλλά δύσκολα θα επηρεάσει ένα φυσιολογικό παιδί, αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι η καλύτερη λύση είναι η προστασία αρχικά του παιδιού από ακραίο περιέχομενο.

Τέλος να επικροτησω το τελικό συμπέρασμα που δυστυχώς είναι κοινό πρόβλημα σε όλους τους τομείς.

Η έλλειψη συστηματικής εκπαίδευσης και καλλιέργεια κριτικής σκέψης...από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έως την θρησκεία και την οικονομία....

Πορνο υπήρχε εδώ και πολλές δεκαετίες, το πρόβλημα είναι πως σήμερα η πρόσβαση σε αυτό είναι ευκολότερη. Δεν θα ήταν κακό να υπάρξει ένας περιορισμός παρόλο που ακόμα κι έτσι, πάλι βρούνε τρόπους να δούνε πορνο.

Η πρώτη φορά που είδα τσόντες στην ζωή μου ήταν το 97-98 στα 10 μου, οι τσόντες ήτανε σε κασέτες vhs από 80s που τις είχε ο θείος μου παρατημένες μαζί με άλλες άσχετες στο ντουλάπι κάτω από το video. Τις βρήκαμε τυχαία με τον ξάδερφο μου όταν ψάχναμε καμία ταινία. Βλέπαμε τους τίτλους και λέμε στο καλό είναι αυτοί οι τίτλοι... 

Πάθαμε σοκ μέχρι να καταλάβουμε τι γινόταν εκεί... μιλάμε για άγρια πράγματα.... Τις είδαμε όλες μέχρι τέλος. Από ότι θυμάμαι από την γλώσσα ήτανε γερμανικές γιατί στο τέλος έλεγαν Ende.

Κατά πόσο μας οφέλησε το πορνο έχω τις αμφιβολίες μου, το σεξ δεν γίνεται όπως στα πορνο που εκεί έχουμε επαγγελματίες. Αν προσπαθήσεις να εφαρμόσεις το ίδιο στην πραγματικοτητα μάλλον θα έχεις πρόβλημα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ανήλικα κολλατε; Το οτι ισως θα πρεπει να κανεις register με πραγματικα στοιχεία ή credit cards ή κινητο νουμερο δεν σας θορυβει; 

Δείτε το λίγο πίσω από τον φράχτη τι κρύβεται που κ που, δεν είναι κακό. 

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1

6 ώρες πριν, kokoviosR είπε

Όσο και αν προσφερεται για πλακα ειναι σοβαρο το θεμα.

Ο κυριος που προτεινει τον έλεγχο είναι επικίνδυνος για τη δημοσια ζωη της Μ. Βρετανίας.

Εαν αποκλειστουν ολοι οι ανηλικοι έχει ιδέα ο εν λόγω κύριος πόσα κοριτσάκια, κυρίως αλλά δυστυχώς όχι μόνο , θα δεινοπαθήσουν από σαλταρισμένους νεολαίους;

Χμμμμμμμ, έκανε η κότα το αβγό η το αβγό την κότα? Οι τσόντες φτιάχνουν βιαστές ή οι βιαστές έβλεπαν τσόντες? Οι εφηβικές ορμές θα καταλαγιάσουν με τσόντες ή οι τσόντες θα διαστρεβλώσουν την οπτική τους για τον έρωτα και το σεξ? Η μήπως το άστα να βλέπουν τσόντες "χωρίς να το ξέρω" είναι και το άλλοθι των γονιών στο να μην πλησιάσουν τα παιδιά τους με αυτά τα θέματα γιατί είναι δύσκολα οπότε καταλήγουν να τα μαθαίνουν άσχημα και στρεβλά από διάφορες μπορεί και επώδυνες πηγές? Δε νομίζεις ότι αυτού του τύπου οι συλλογιστικές μπάζουν από παντού και είναι επικίνδυνες? 

Όλοι αυτοί οι πουριτανοί καραγκιόζηδες μήπως θα έπρεπε να δούνε λίγο πιο σοβαρά το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο σχολείο από επαγγελματίες με την συνδρομή ειδικών σε συνεργασία με τους γονείς για κάθε ένα παιδί και τις ιδιαιτερότητες του ξεχωριστά? Γιατί με αφορισμούς, αποφθέγματα, απαγορεύσεις, καταπίεση, φόβους θεού, και στην τύχη. Ναι μεν οι, φοβισμένοι η και οι ίδιοι πληγωμένοι γονείς βρίσκουν την εύκολη λύση του θαψίματος ή και το υποσυνείδητο άλλοθι τους. Και το πουριτανό κράτος μια επιφανειακή λύση για να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους του και τους επενδυτές του και τους χρηματοδότες του. Τα παιδιά όμως παραμένουν εκτεθειμένα και έρμαια της όποιας στρεβλής εικόνας και εμπειρίας αποκτήσουν η οποία και θα τα καθοδήγει με ότι έχει ως συνέπεια αυτό για την περαιτέρω κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή και ανάπτυξη.

Και άμα ξέρεις και από Αγγλία δε γελάς, κλαίς με τέτοιου είδους γελοίες και επιδερμικές προσεγγίσεις. Και ΟΧΙ, το πάω με όποιον νάνε όποτε νάνε αφού έχω κατουρηθεί απάνω μου από το ποτό ΔΕΝ είναι σεξουαλική απελευθέρωση, στερείτε σεβασμού, συναισθήματος και ανθρωπιάς απέναντι και στα δυο (τρία, τέσσερα κτλ) φύλα.

Η μια και πραγματική αλήθεια είναι ότι έχουμε επιτρέψει να χτιστεί μια κοινωνία που είναι ΟΛΑ για πούλημα και το βαθύτερο κακό είναι ότι επί το πλείστων το καταλαβαίνουμε και μας αρέσει, παλιότερα ενδόμυχα με λίγη ντροπή και μυστικά. Τελευταία δεν ντρεπόμαστε, δε το κρύβουμε ούτε κρατάμε τα προσχήματα! Ας μας κινητοποιήσει αυτό μπας και προστατέψουμε το μέλλον.

Η αληθεια ειναι οτι εχει αλλαξει αρκετα η εποχη και πλεον βρισκεις τα παντα. Καποιοι ζησαμε δυσκολες εποχες,  βαζαμε αλλους να μας αγορασουν κανα περιοδικο επειδη ντρεπομασταν, καποιοι σταθηκαμε τυχεροι... ποσο τυχερο μπορει να με χαρακτηρίσει κανεις, οταν στο μαγαζακι της γειτονιας, μετα απο αναβαθμιση στον 486, ο αγιος αυτος τεχνικος που μου περναγε καθε φορα μερικα παιχνιδακια, μου περασε και την δισκετα με αυτο https://www.retrogames.cz/play_445-DOS.php

• Like 1
  • Thanks 1

Το μεγάλο -το τεράστιο πρόβλημα είναι τα ναρκωτικά ,που τα βρίσκεις πιο εύκολα και απο τα τσιγάρα .Ας φροντίσουν να μειώσουν -να εξαλείψουν τα ναρκωτικά  και αν και όταν το καταφέρουν ,ας ασχοληθούν και τις "τσόντες"

Πάντως απο τσόντα κανείς δεν πέθανε ,από ναρκωτικά εκατομμύρια .

• Like 2

9 ώρες πριν, bill999r είπε

Και ξέρετε σε ποια βίντεο αναφέρομαι.. καναπές, δρόμοι Τσεχίας κτλ..

Κάτσε μισό, τί γίνεται στους δρόμους τις Τσεχίας; Γιατί ετοιμάζω ταξίδι για Πάσχα 😂😂😂

Περαν της πλάκας δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάμε τον ανθρώπινο παράγοντα και την τελική ευθύνη του καθενός μας ξεχωριστά. 

Όσο άκυρο ακούγεται το ότι ο terminator ή το Quake προκαλεί βία (επειτηδες χρησιμοποίησα παλιά παραδείγματα) άλλο τόσο μπορώ να δεχτώ ότι φταίει το πορνό για το οτιδήποτε. 

Για τα του social, εγώ αυτό που βλέπω είναι μια ανελέητη κόντρα μεταξύ των γυναικών για το ποια θα δείξει περισσότερα. Βέβαια μετά σου λέει και το κλασικό «δεν είμαι αυτό που βλέπεις, πρέπει να με γνωρίσεις», «το πως ντύνομαι δε σου δίνει δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις» και όλα αυτά τα χαριτωμένα. 

Ας είχαν την προσωπική ευθύνη να καταλάβουν τί ακριβώς κάνουν και πως εκθέτουν τον εαυτό τους ανεπανόρθωτα. Γιατί όταν φτάσουν 40 χρόνων οι φωτό με τον κωλο έξω θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Τα «κάνω ότι γουστάρω και κανεις δεν έχει δικαίωμα να με κρίνει» ας τα θυμηθούν τότε λοιπόν, και ας σταματήσουμε να κατηγορούμε το πορνό, τον Rambo και το Call of Duty για όλα τα κακά του κόσμου.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...