Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα λοιπόν προσπάθησα να αναζητήσω ενα μέσο το οποίο να μπορώ να μετατρέψω τον παρακάτω M2 (INTEL SSDPEKKF256G7L 256.0 GB) (αφού προσπάθησα να το πουλήσω και είδα οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον) σε εξωτεικό δίσκο και με ενα καλώδιο επίσης για να το συνδέω με usb.  Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Βρήκα κάποια αλλα με ενημέρωσαν σε διαφορα μαγαζια οτι δεν ξερουν η οτι δεν ειναι καταλληλα, και σε ερωτηση να παω απο το μαγαζι να το δοκιμασουμε ειπαν οτι κανεις δεν παιρνει την ευθυνη. Βρήκα εναν μονο που προσπάθησε να μου πουλήσει κάτι το οποίο κόστιζε 30 ευρώ και δεν ήξερα αμα κάνει κιολας. Στην ουσια δεν ειναι κάτι ακριβό απο τι έχω καταλάβει.  Θέλω τα φώτα σας. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ναι ετσι το εψαξα και πηρα σε καποια μαγαζια αλλα εβγαζαν την ουρα τους απεξω οταν τους ρωταγα αν σιγουρα κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/2/2022 στις 4:24 ΜΜ, Gmaras είπε

Σήμερα λοιπόν προσπάθησα να αναζητήσω ενα μέσο το οποίο να μπορώ να μετατρέψω τον παρακάτω M2 (INTEL SSDPEKKF256G7L 256.0 GB) (αφού προσπάθησα να το πουλήσω και είδα οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον) σε εξωτεικό δίσκο και με ενα καλώδιο επίσης για να το συνδέω με usb.  Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Βρήκα κάποια αλλα με ενημέρωσαν σε διαφορα μαγαζια οτι δεν ξερουν η οτι δεν ειναι καταλληλα, και σε ερωτηση να παω απο το μαγαζι να το δοκιμασουμε ειπαν οτι κανεις δεν παιρνει την ευθυνη. Βρήκα εναν μονο που προσπάθησε να μου πουλήσει κάτι το οποίο κόστιζε 30 ευρώ και δεν ήξερα αμα κάνει κιολας. Στην ουσια δεν ειναι κάτι ακριβό απο τι έχω καταλάβει.  Θέλω τα φώτα σας. Ευχαριστώ.

για εξηγησε λιγο το ....ΑΝ κανει..!  δλδ ?     ενας ανταπτορας ειναι απο Μ2 σε USB.  τι ΑΝ κανει..???? 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cabdik είπε

για εξηγησε λιγο το ....ΑΝ κανει..!  δλδ ?     ενας ανταπτορας ειναι απο Μ2 σε USB.  τι ΑΝ κανει..???? 

Πολλοί από αυτούς αναφέρουν ότι υποστηρίζουν SSD M.2 ενώ ο ts έχει έναν NVME M.2 οπότε υπάρχει πιθανότητα να μην τον αναγνωρίζουν.

Το θέμα είναι πως το κόστος ενώς τέτοιου αντάπτορα είναι μεγαλύτερο από όσο κοστίζει πλέον ο nvme που έχει, ο οποίος είναι και σχετικά μικρός σε μέγεθος, οπότε μάλλον είναι ασύμφορο το όλο θέμα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...