trooperas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά μία προσφορά που αξίζει και είδα σε διαφήμιση (ισχυει και για delivery) είναι μία απο τις καλυτερες πιτσες της αθηνας (προσωπική άποψη).
Vault13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Αρκετα καταστηματα μπαινουν με ολο το menu γκριζαρισμενο…οτι δεν φευγει το βαζουν εκει. Λες και ειμαστε πεινάλες ή αστεγοι μας φερονται Στις 8/2/2022 στις 7:13 ΜΜ, Lightning_md είπε Και ποτέ δεν (έτυχε) να έχω θέμα με πολλαπλές χρεώσεις στην κάρτα! Σε ποια εφαρμογη εγινε αυτο και ποτε; Για το box μιλας; 1
YannisPet Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, giorginho είπε Κοιτα, συνηθως οταν γραφω κατι και δεν εχω σχετικες πληροφοριες το αναφερω, διαφορετικα εχω γνωση επι του θεματος. Δες για παραδειγμα τι απεγινε η αγαπημενη σου delivery hero σε "κοτζαμ Γερμανια" (η γερμανικη μαλιστα delivery hero), οταν μπηκε στο παιχνιδι η just eat (takeaway com). Κατεληξε ολοκληρη γερμανικη αγορα απο 3-4 διαφορετικους φαγητο-ντελιβεραδες να εχει, ναι, βασικα μονο εναν (πλην κανα-δυο πολυ μικρων "παικτων" που δραστηριοποιουνται μονο σε ελαχιστες περιοχες)! https://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/lieferdienste-in-deutschland-delivery-hero-verkauft-lieferheld-pizza-de-und-foodora/23789402.html (μεταφραση google) Τα ευκολως εννοουμενα, που προκυπτουν απο αυτα που επισημαινω, ειναι οτι διαπιστωσε ο κυριος Γκροεν οτι αντι να ξοδευει 60 εκατομμυρια το χρονο σε "πεινατες", "1+1", "κουπονια" κλπ, προτιμησε να δαπανησει με την μια κοντα 1 δις (!) και να εξαγορασει τους παντες (!), ωστε να γλιτωσει 60μυρια ανα χρονο.... για οσο ζει! Δεν το λες και ασχημο ντιλ, σε 15 χρονια εχει κανει αποσβεση μονο και μονο απο την "εξοικονομηση", αλλά η πικρη αληθεια ειναι οτι εχοντας το μονοπωλιο μπορει να παει τις προμηθειες του πλεον οπου γουσταρει (εχω διαβασει για ποσοστα απο 15% εως και 33% επι του τζιρου των εστιατοριων, μαλλον μονο καποιοι που ηταν εξ αρχης σε αυτον με μακροχρονια συμβολαια και γυρω στο 10% θα εχουν ισως γλιτωσει), με αποτελεσμα τα εστιατορια να αυξανουν σημαντικα τις τιμες στην πλατφορμα αυτη για να ανταπεξελθουν, που οδηγει παλι σε ακομα μεγαλυτερα κερδη της πλατφορμας κ.ο.κ. Μαλλον λοιπον θα κανει πολυ νωριτερα αποσβεση. Και οπως ευθεως δηλωνουν οι ηδη γιγαντωμενοι takeaway/just eat σκοπευουν να το κανουν παντου αυτο! Και το "ωραιο" της υποθεσης ειναι οτι και η delivery hero δηλωσε ικανοποιημενη, προφανως γιατι ο ανταγωνισμος της κοστιζε κι αυτης ενα σωρο εκατομμυρια καθε χρονο σε μαρκετινγκ... Καλημερα 😙 Τα μαγαζιά που παραγγέλνετε έχουν τηλεφωνάκι? Καλώ την αγαπημένη μου πιτσαρία , μου φτιάχνει 2 μερακλίδικες πιτσούλες όπως ακριβώς τις ζητάω, περνάω και τις παίρνω πληρώνοντας 12€ και απολαμβάνω. Αν παραγγείλω τις ίδιες από πλατφόρμα κοστίζουν 16,80 συν ότι θα πρέπει να κάνω έκθεση ιδεών γραπτή για το πως ακριβώς τις θέλω. Το ίδιο συμβαίνει και με σουβλάκια (20 λεπτά φθηνότερα και τούμπανο) και ότι άλλο παραγγέλνω από τα μαγαζιά που έχω επιλέξει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από YannisPet 1
definitio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σαφώς υπάρχουν μαγαζιά που στην δική τους ιστοσελίδα (όσα έχουν) δίνουν είτε καλύτερες αρχικές τιμές είτε καλύτερες προσφορές/εκπτώσεις για τα ίδια πιάτα, πιθανότατα γιατί σε αυτές τις παραγγελίες δεν επιβαρύνονται με ό,τι "χαράτσι" επιβάλλει το e-food. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από definitio 1
Apos74 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, definitio είπε Σαφώς υπάρχουν μαγαζιά που στην δική τους ιστοσελίδα (όσα έχουν) δίνουν είτε καλύτερες αρχικές τιμές είτε καλύτερες προσφορές/εκπτώσεις για τα ίδια πιάτα, πιθανότατα γιατί σε αυτές τις παραγγελίες δεν επιβαρύνονται με ό,τι "χαράτσι" επιβάλλει το e-food. Το χαρατσι της efood ειναι περιπου 15% αν το καταστημα κανει διανομη με δικο του διανομεα ή περιπου 30% αν κανει ντελιβερι με μηχανακια του efood. Αρα ενα αρκετα σεβαστο ποσοστο επι της παραγγελιας πηγαινει στην εταιρια.
Lightning_md Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Vault13 είπε Σε ποια εφαρμογη εγινε αυτο και ποτε; Για το box μιλας; Ναι στο box αναφέρομαι, αλλά ούτε με το efood είχα κάποιο σχετικό πρόβλημα.
kkailas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Αυτη η προσφορα συνηθως δεν ειναι 1 + 1. Ειναι 0.7 + 0.7 στην καλυτερη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις