LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Τι το καινουριο εχει αυτο το ενα συν ενα με αυτο που ηξερα γιατι οταν θελω να παρω στις προσφορες ενα συν ενα κοιταω.
eko13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Απλα εχει περισσοτερα μαγαζια αυτην την περιοδο. 1
Lightning_md Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Προσωπικά στο box δεν είχα ποτέ θέμα. Πριν καιρό ήταν πολύ πίσω σε όλα σε σχέση με το efood (καταστήματα, προσφορές, app κλπ), αλλά με τον καιρό έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Δεν έχω παράπονο όσον αφορά τα καταστήματα παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις, η εφαρμογή τους εκσυγχρονίστηκε πριν λίγους μήνες - οι προσφορές τους είναι decent, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμα πίσω σε σχέση με το efood. Και προσωπικά χρειάστηκε να μιλήσω μια φορά με το support, στο οποίο μάλιστα κάνω μια παραγγελία - έναν καφέ νομίζω - το κατάστημα μου την αρνήθηκε για κάποιο λόγο, και πρώτου στείλω την παραγγελία σε άλλο κατάστημα, με παίρνουν μόνοι τους από την εξυπηρέτηση και μου λένε ότι λόγω της όλης φάσης με την αποτυχημένη παραγγελία θέλουν να μου κάνουν δώρο 2000 πόντους (κάτι λιγότερο από 1.50€) για την ταλαιπωρία μου! Και ποτέ δεν (έτυχε) να έχω θέμα με πολλαπλές χρεώσεις στην κάρτα! 1
baskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Ανάλογα τη περιοχή είναι.. Στη δικιά μου περιοχή ποτέ μα ποτέ δεν έχει συμμετοχή απτά 'καλα' καταστήματα. Είναι κάποιοι που συμμετέχουν πάντα και κάποια λίγα που μπαίνουν επιπλέον όταν τρέχει η προσφορά. Γενικα αδιάφορο πάντα στη περιοχή μου.
chrisxkar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 εν το μεταξυ ασχετο με τις διαφωνειες αλλα μολις αντιληφθηκα οτι σχεδον ολος ο κλαδος τους delivery στην ελλαδα ανηκει σε γερμανους (efood,box) η φιλανδους wolt
giorginho Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, chrisxkar είπε εν το μεταξυ ασχετο με τις διαφωνειες αλλα μολις αντιληφθηκα οτι σχεδον ολος ο κλαδος τους delivery στην ελλαδα ανηκει σε γερμανους (efood,box) η φιλανδους wolt Παρακαλάτε να μην μπει καμια Just Eat δυναμικα στο παιχνιδι, γιατι θα τους αγορασει ολους, οπως κανει σε αλλες χωρες, και εχοντας το μονοπωλιο δε θα ξαναδειτε ουτε (εστω αυτο το "1+1"), ουτε πεινατες ουτε ξερω γω κουπονια και τι αλλο (ακριβως δηλαδη οπως εχει ηδη κανει σε αλλες χωρες)...
Cell_7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, chrisxkar είπε εν το μεταξυ ασχετο με τις διαφωνειες αλλα μολις αντιληφθηκα οτι σχεδον ολος ο κλαδος τους delivery στην ελλαδα ανηκει σε γερμανους (efood,box) η φιλανδους wolt Εδώ τα τρένα, το ρεύμα και άλλα τα έχουν ξένοι, στο delivery θα κολώσουμε; 1
chrisxkar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, giorginho είπε Παρακαλάτε να μην μπει καμια Just Eat δυναμικα στο παιχνιδι, γιατι θα τους αγορασει ολους, οπως κανει σε αλλες χωρες, και εχοντας το μονοπωλιο δε θα ξαναδειτε ουτε (εστω αυτο το "1+1"), ουτε πεινατες ουτε ξερω γω κουπονια και τι αλλο (ακριβως δηλαδη οπως εχει ηδη κανει σε αλλες χωρες)... ενταξει θα εχουν μια συγκρουση αλλα δεν ειναι και καμια χθεσινη η delivery hero ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο την just eat φανταζομαι δεν θα την αφηνε ετσι απλα να παρει την αγορα.Ισα ισα μην σου πω πως θα τρωγαμε ακομα φθηνοτερα αν μαλλωνανε για το ποιος θα κερδισει την πιτα
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, giorginho είπε Παρακαλάτε να μην μπει καμια Just Eat δυναμικα στο παιχνιδι, γιατι θα τους αγορασει ολους, οπως κανει σε αλλες χωρες, και εχοντας το μονοπωλιο δε θα ξαναδειτε ουτε (εστω αυτο το "1+1"), ουτε πεινατες ουτε ξερω γω κουπονια και τι αλλο (ακριβως δηλαδη οπως εχει ηδη κανει σε αλλες χωρες)... Ενταξει Γιωργο, ας γινει. Προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου! Θα αγοραζουν πλεον μονο οσοι δεν μπορουν ποτε να μαγειρεψουν και θα βελτιωθει ο μεσος ορος υγιεινής διατροφης του κοσμου, δεν ειναι κακο. Και θα εχουμε και οφελος στην τσεπη οσοι παραγγελνουμε περιστασιακα τωρα, αφου το μαγειρεμα ειναι και πολυ φτηνοτερο. 2
vaggos231 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 εγω θα ελεγα οτι το προβλημα σε πεινατες και 1+1 δεν ειναι τοσο η ποσοτητα, ισως ουτε καν η ποιοτητα, ειναι το πως σε αντιμετωπιζουν ως πελατη. Εχει τυχει απο διαφορα μαγαζια κεντρο θεσσαλονικης, τα προιοντα να ειναι κακοτυλιγμενα, πεταμενα σε ενα κουτι, σαν να ανοιγω τη σακουλα και ταυτοχρονα να ακουω και την χριστοπαναγια του τυλιχτη. Κατανοω οτι το 1+1 ειναι κραχτης, περιμενω οτι δεν θα ειναι μερακλιδικη η μεριδα, και οτι σε κανεναν δεν χαριστηκε τιποτα ποτε, αλλα αυτο που πετας εσυ, εγω θα το φαω. Κ για αυτο το καλυτερο πραγμα που μπορεις να παρεις ειναι καφεδακι 1+1 και πρωινο διπλα καμια μπουγατσουλα και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. 4
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chrisxkar είπε ενταξει θα εχουν μια συγκρουση αλλα δεν ειναι και καμια χθεσινη η delivery hero ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο την just eat φανταζομαι δεν θα την αφηνε ετσι απλα να παρει την αγορα.Ισα ισα μην σου πω πως θα τρωγαμε ακομα φθηνοτερα αν μαλλωνανε για το ποιος θα κερδισει την πιτα Κοιτα, συνηθως οταν γραφω κατι και δεν εχω σχετικες πληροφοριες το αναφερω, διαφορετικα εχω γνωση επι του θεματος. Δες για παραδειγμα τι απεγινε η αγαπημενη σου delivery hero σε "κοτζαμ Γερμανια" (η γερμανικη μαλιστα delivery hero), οταν μπηκε στο παιχνιδι η just eat (takeaway com). Κατεληξε ολοκληρη γερμανικη αγορα απο 3-4 διαφορετικους φαγητο-ντελιβεραδες να εχει, ναι, βασικα μονο εναν (πλην κανα-δυο πολυ μικρων "παικτων" που δραστηριοποιουνται μονο σε ελαχιστες περιοχες)! https://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/lieferdienste-in-deutschland-delivery-hero-verkauft-lieferheld-pizza-de-und-foodora/23789402.html (μεταφραση google) Αναφορά σε κείμενο Η μεγαλύτερη υπηρεσία παράδοσης φαγητού στον κόσμο, η Delivery Hero , πουλά τη γερμανική της επιχείρηση στον Ολλανδό αντίπαλο Takeaway.com για σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Η Delivery Hero, με έδρα το Βερολίνο , θα πουλήσει τις γερμανικές υπηρεσίες Lieferheld, Pizza.de και foodora σε αντάλλαγμα για μετρητά και μετοχές στο Takeaway.com με όγκο 930 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε η εισηγμένη στο MDax εταιρεία το βράδυ της Παρασκευής. Η Delivery Hero σκοπεύει να επενδύσει μέρος των εισροών σε περαιτέρω ανάπτυξη. Οι μάρκες Foodora και Lieferheld εξαφανίζονται Η πλειοψηφία των σημερινών 480 εργαζομένων πρόκειται να αναληφθεί μετά την αγορά. Οι μάρκες Lieferheld, Foodora και Pizza.de θα καταργηθούν. «Θα αλλάξουμε όλες τις μάρκες σε Lieferando», είπε ο Jörg Gerbig, COO της Takeaway.com, στο «Tagesspiegel». «Ήμασταν πάντα υπέρμαχος της στρατηγικής ενός brand», είπε ο Gerbig, ο οποίος κάποτε ίδρυσε τη Lieferando. Η κίνηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός έξι μηνών από το κλείσιμο της συναλλαγής. «Θέλουμε να εξοικονομήσουμε 60 εκατομμύρια ευρώ από το κόστος μάρκετινγκ το 2020», λέει ο Gerbig. Ακριβή μάχη για την επικράτηση στη Γερμανία Η εταιρεία πάλευε για την κυριαρχία της γερμανικής αγοράς σε πακέτο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Ολλανδοί δραστηριοποιούνται σε αυτή τη χώρα με το σήμα Liefrando. Με αυτόν τον τρόπο, είχαν αμφισβητήσει τον ρόλο του ηγέτη της αγοράς για το Delivery Hero στην εγχώρια αγορά τους σε όλα τα μέρη. «Υπολογίζουμε ότι έχουμε τώρα 20 τοις εκατό περισσότερες παραγγελίες στη Γερμανία από ό,τι το νούμερο δύο και τρία μαζί», δήλωσε ο επικεφαλής των takeaway Jitse Groen στο Tagesspiegel τον περασμένο Ιανουάριο. Έτσι, η Lieferando ήταν μεγαλύτερη από τη Lieferheld και την Pizza.de, τις δύο κύριες γερμανικές μάρκες της Delivery Hero. Αλλά η μάχη για το μερίδιο αγοράς ήταν επίσης μια δαπανηρή μάχη μάρκετινγκ. Μακροπρόθεσμα, θα μπορούσε να υπάρχει μόνο ένας πάροχος σε κάθε μεγάλη χώρα στον κόσμο, είπε ο Groen. Τα ευκολως εννοουμενα, που προκυπτουν απο αυτα που επισημαινω, ειναι οτι διαπιστωσε ο κυριος Γκροεν οτι αντι να ξοδευει 60 εκατομμυρια το χρονο σε "πεινατες", "1+1", "κουπονια" κλπ, προτιμησε να δαπανησει με την μια κοντα 1 δις (!) και να εξαγορασει τους παντες (!), ωστε να γλιτωσει 60μυρια ανα χρονο.... για οσο ζει! Δεν το λες και ασχημο ντιλ, σε 15 χρονια εχει κανει αποσβεση μονο και μονο απο την "εξοικονομηση", αλλά η πικρη αληθεια ειναι οτι εχοντας το μονοπωλιο μπορει να παει τις προμηθειες του πλεον οπου γουσταρει (εχω διαβασει για ποσοστα απο 15% εως και 33% επι του τζιρου των εστιατοριων, μαλλον μονο καποιοι που ηταν εξ αρχης σε αυτον με μακροχρονια συμβολαια και γυρω στο 10% θα εχουν ισως γλιτωσει), με αποτελεσμα τα εστιατορια να αυξανουν σημαντικα τις τιμες στην πλατφορμα αυτη για να ανταπεξελθουν, που οδηγει παλι σε ακομα μεγαλυτερα κερδη της πλατφορμας κ.ο.κ. Μαλλον λοιπον θα κανει πολυ νωριτερα αποσβεση. Και οπως ευθεως δηλωνουν οι ηδη γιγαντωμενοι takeaway/just eat σκοπευουν να το κανουν παντου αυτο! Και το "ωραιο" της υποθεσης ειναι οτι και η delivery hero δηλωσε ικανοποιημενη, προφανως γιατι ο ανταγωνισμος της κοστιζε κι αυτης ενα σωρο εκατομμυρια καθε χρονο σε μαρκετινγκ... Καλημερα 😙 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από giorginho 1
chrisxkar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, vaggos231 είπε εγω θα ελεγα οτι το προβλημα σε πεινατες και 1+1 δεν ειναι τοσο η ποσοτητα, ισως ουτε καν η ποιοτητα, ειναι το πως σε αντιμετωπιζουν ως πελατη. Εχει τυχει απο διαφορα μαγαζια κεντρο θεσσαλονικης, τα προιοντα να ειναι κακοτυλιγμενα, πεταμενα σε ενα κουτι, σαν να ανοιγω τη σακουλα και ταυτοχρονα να ακουω και την χριστοπαναγια του τυλιχτη. Κατανοω οτι το 1+1 ειναι κραχτης, περιμενω οτι δεν θα ειναι μερακλιδικη η μεριδα, και οτι σε κανεναν δεν χαριστηκε τιποτα ποτε, αλλα αυτο που πετας εσυ, εγω θα το φαω. Κ για αυτο το καλυτερο πραγμα που μπορεις να παρεις ειναι καφεδακι 1+1 και πρωινο διπλα καμια μπουγατσουλα και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. Κραχτης ξεκραχτης το καταστημα μπηκε στο προγραμμα για να διαφημιστει και να ειναι προσβασιμο σε μεγαλυτερο κοινο και εχει αναλαβει και μια υποχεωση να λαμβανει μερος σε promo event(και αποκλειω να εχει χασουρα απο αυτο το προμο στην τελικη).Οταν δεν εξυπηρετει καλα σημαινει οτι το συγκεκριμενο καταστημα δεν δουλευει επαγγελματικα αρα αξιζει μια κακια κριτικη. Στην τελικη αν τσαντιζονται στο ενα συν ενα και πετανε το γευμα σου σα σκουπιδι ποιος μου εγγυαται εμενα, οτι αν δεν του εκατσε η γκομενα του τυλιχτη η αν πηρα τηλεφωνο και τους ειπα τι θα γινει ρε μαγκες θα ερθει ποτε η παραγγελια μου, συμπεριφερονται ακομα χειροτερα.Τετοια μαγαζια η τετοιος επαγγελματισμος τουλαχιστον εν ετη 2022 ειναι απαραδεκτος και πρεπει να εξαφανιστει 2 λεπτά πριν, giorginho είπε Δες για παραδειγμα τι απεγινε η αγαπημενη σου delivery hero σε "κοτζαμ Γερμανια" (η γερμανικη μαλιστα delivery hero), οταν μπηκε στο παιχνιδι η just eat (takeaway com). Κατεληξε ολοκληρη γερμανικη αγορα απο 3-4 διαφορετικους φαγητο-ντελιβεραδες να εχει, ναι, βασικα μονο εναν! αγαπημενη και εσυ τωρα εμενα με νοιαζει να εχω καλη και επαγγελματικη αντιμετωπιση σαν πελατης απο εκει και περα και απο την ουγκαντα να ειναι η εταιρεια ποσος με ενδιαφερει.Ουτε μετοχες εχω ουτε θα αποκτησω 1
vaggos231 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Κραχτης ξεκραχτης το καταστημα μπηκε στο προγραμμα για να διαφημιστει και να ειναι προσβασιμο σε μεγαλυτερο κοινο και εχει αναλαβει και μια υποχεωση να λαμβανει μερος σε promo event(και αποκλειω να εχει χασουρα απο αυτο το προμο στην τελικη).Οταν δεν εξυπηρετει καλα σημαινει οτι το συγκεκριμενο καταστημα δεν δουλευει επαγγελματικα αρα αξιζει μια κακια κριτικη. Στην τελικη αν τσαντιζονται στο ενα συν ενα και πετανε το γευμα σου σα σκουπιδι ποιος μου εγγυαται εμενα, οτι αν δεν του εκατσε η γκομενα του τυλιχτη η αν πηρα τηλεφωνο και τους ειπα τι θα γινει ρε μαγκες θα ερθει ποτε η παραγγελια μου, συμπεριφερονται ακομα χειροτερα.Τετοια μαγαζια η τετοιος επαγγελματισμος τουλαχιστον εν ετη 2022 ειναι απαραδεκτος και πρεπει να εξαφανιστει καλως η κακως σαν ανθρωπος, δεν μαρεσει να αφηνω κακιες κριτικες εκτος αν κατι ειναι εντελως απαραδεκτο. Οσες φορες παραγγελνω θεωρω οτι ειναι μια ευκαιρια "γιορτης" και δεν χαλιεμαι με τιποτα και εχω κερδισει απο αυτο. Ενδεικτικα, σε παραγγελια 3 πιτσων αργησαν 1,5 ωρα, τους πηρα τηλ και ρωτησα τι γινεται, λενε φορτος εργασιας, λεω δεν υπαρχει προβλημα, τις φερνουν και ειναι και οι 3 λαθος, παιρνω τηλ "παιδια ειναι λαθος οι πιτσες, δεν τις εχουμε φαει, ελατε να τις παρετε" (εν ολιγοις, ημουν εξαιρετικα ευχαριστος στην συνομιλια και ευγενικος) και η απαντηση ηταν "κρατηστε τες παιδια, δοκιμαστε τες, ερχονται και οι σωστες και χιλια συγνωμη" και εφαγα 6 πιτσες μετα. Το νοημα ειναι οτι αν οντως ο αλλος εχει χωρισει με την δικια του, η πεθανε η γιαγια του δεν θα τον κρεμασω εγω για μια κακη μερα. το κακο τυλιγμα μπορει να ειναι απο μια λακουβα στο δρομο, μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις. Επειδη ομως αντιφασκω, το εχω παρατηρησει σε 2-3 μαγαζια οτι γινοταν συνηθεια εν εντιθεσει με μη-προσφορας παραγγελιες και απλα δεν ξαναπαρηγγειλα απο εκει, προσφορα η μη. 10
Doubt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, vaggos231 είπε τις φερνουν και ειναι και οι 3 λαθος, παιρνω τηλ "παιδια ειναι λαθος οι πιτσες, δεν τις εχουμε φαει, ελατε να τις παρετε" (εν ολιγοις, ημουν εξαιρετικα ευχαριστος στην συνομιλια και ευγενικος) και η απαντηση ηταν "κρατηστε τες παιδια, δοκιμαστε τες, ερχονται και οι σωστες και χιλια συγνωμη" και εφαγα 6 πιτσες μετα
MrZeroGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, vaggos231 είπε καλως η κακως σαν ανθρωπος, δεν μαρεσει να αφηνω κακιες κριτικες εκτος αν κατι ειναι εντελως απαραδεκτο. Οσες φορες παραγγελνω θεωρω οτι ειναι μια ευκαιρια "γιορτης" και δεν χαλιεμαι με τιποτα και εχω κερδισει απο αυτο. Ενδεικτικα, σε παραγγελια 3 πιτσων αργησαν 1,5 ωρα, τους πηρα τηλ και ρωτησα τι γινεται, λενε φορτος εργασιας, λεω δεν υπαρχει προβλημα, τις φερνουν και ειναι και οι 3 λαθος, παιρνω τηλ "παιδια ειναι λαθος οι πιτσες, δεν τις εχουμε φαει, ελατε να τις παρετε" (εν ολιγοις, ημουν εξαιρετικα ευχαριστος στην συνομιλια και ευγενικος) και η απαντηση ηταν "κρατηστε τες παιδια, δοκιμαστε τες, ερχονται και οι σωστες και χιλια συγνωμη" και εφαγα 6 πιτσες μετα. Το νοημα ειναι οτι αν οντως ο αλλος εχει χωρισει με την δικια του, η πεθανε η γιαγια του δεν θα τον κρεμασω εγω για μια κακη μερα. το κακο τυλιγμα μπορει να ειναι απο μια λακουβα στο δρομο, μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις. Επειδη ομως αντιφασκω, το εχω παρατηρησει σε 2-3 μαγαζια οτι γινοταν συνηθεια εν εντιθεσει με μη-προσφορας παραγγελιες και απλα δεν ξαναπαρηγγειλα απο εκει, προσφορα η μη. Από τα πιο σωστά σχόλια που έχω διαβάσει, η για να το θέσω καλύτερα, από τα σχόλια που ο σχολιαστής τους έχει εξαιρετικό mood και τρόπο σκέψεις γενικότερα για τα ''απλά'' πράγματα και για το τι αξίζει να χαλιέσαι... Όσον αφορά το θέμα 1+1, από εμένα είναι μακριά και αγαπημένοι! Δεν θα μας σώσει η δευτερη αραβική με τρίμματα κοτόπουλου, ούτε θα μας χορτάσει. Καλύτερα από το γυραδικο/πιτσαρια/κρεπερί της γειτονιάς, κυρίως χωρίς μεσάζοντες-νταβατζήδες. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις