Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Billator είπε

Για μένα το BOX έχει περάσει εδώ και καιρό το efood.

Και περισσότερα καταστήματα και πόντους ανταμοιβής όπου μεταφράζονται σε κουπόνια με εκπτώσεις (δεν εξαργυρώνω τους πόντους μέσα στην παραγγελία αλλά παίρνω τα κουπόνια των 12ευρώ). Παραγγέλνεις που παραγγέλνεις τουλάχιστον να σου βγαίνει και πιο φθηνά. Και επίσης όταν βγάζει προσφορές δεν επιβαρύνει τα καταστήματα (που προφανώς θα μειωθούν οι προσφορές τώρα που πήρε όπως φαίνεται την μερίδα του λέοντος). Όσες αρνητικές έχω βάλει έχουν μπει κανονικά. Τα σχόλια δεν εμφανίζονται βέβαια αλλά η αρνητική μπαίνει κανονικά. 

Κοιτα το box δεν εχει φτασει ακομα την δημοτικοτητα οσο αφορα τα καταστηματα.Δηλαδη οταν εβαλα το box και ανοιξα την εφαρμογη ειχε αρκετα λιγοτερες επιλογες οποτε και το παρατησα.Αν η ποικιλια φτασει ανα περιοχη το efood τοτε θα το ξαναδοκιμασω.Τωρα οσο αφορα τα καταστηματα ενταξει σαν καταναλωτης δεν θα σου πω ψεματα τα ντιλς που κανουν με το efood ειναι δικο τους προβλημα οχι δικο μου και δεν με ενδιαφερει κιολας και μη λεμε οτι θελουμε για καποιο λογο μπαινουν στο efood και καποιο κερδος παιρνουν αλλιως απλα δεν θα εμπαιναν,δεν κανει χαρη καποιος απο τους δυο στον αλλον για την συνεργασια.

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Billator είπε

Για μένα το BOX έχει περάσει εδώ και καιρό το efood.

Και περισσότερα καταστήματα και πόντους ανταμοιβής όπου μεταφράζονται σε κουπόνια με εκπτώσεις (δεν εξαργυρώνω τους πόντους μέσα στην παραγγελία αλλά παίρνω τα κουπόνια των 12ευρώ). Παραγγέλνεις που παραγγέλνεις τουλάχιστον να σου βγαίνει και πιο φθηνά. Και επίσης όταν βγάζει προσφορές δεν επιβαρύνει τα καταστήματα (που προφανώς θα μειωθούν οι προσφορές τώρα που πήρε όπως φαίνεται την μερίδα του λέοντος). Όσες αρνητικές έχω βάλει έχουν μπει κανονικά. Τα σχόλια δεν εμφανίζονται βέβαια αλλά η αρνητική μπαίνει κανονικά. 

Καλα αμα σου τυχει να χρειαστεις ποτε το support τους θα σου πω εγω τι εχει περασει :) Ετη φωτος πισω απο Wolt και eFood. 3 φορες μου εχουν 2πλοχρεωσει την καρτα. Πριν καμια εβδομαδα μου την χρεωσαν 4 φορες!!! χωρις να περασει η παραγγελια.

Για να βγαλεις ακρη θες 1+ μηνα ενω στο Wolt πχ αντιστοιχη περιπτωση θα ηταν ενα chat των 2 λεπτων

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Κοιτα το box δεν εχει φτασει ακομα την δημοτικοτητα οσο αφορα τα καταστηματα.Δηλαδη οταν εβαλα το box και ανοιξα την εφαρμογη ειχε αρκετα λιγοτερες επιλογες οποτε και το παρατησα.Αν η ποικιλια φτασει ανα περιοχη το efood τοτε θα το ξαναδοκιμασω.Τωρα οσο αφορα τα καταστηματα ενταξει σαν καταναλωτης δεν θα σου πω ψεματα τα ντιλς που κανουν με το efood ειναι δικο τους προβλημα οχι δικο μου και δεν με ενδιαφερει κιολας και μη λεμε οτι θελουμε για καποιο λογο μπαινουν στο efood και καποιο κερδος παιρνουν αλλιως απλα δεν θα εμπαιναν,δεν κανει χαρη καποιος απο τους δυο στον αλλον για την συνεργασια.

Εγώ κρίνω με βάση την περιοχή μου, και στις περιοχές που το λειτουργώ. Τώρα σε εμένα το box έχει 112 κατάστημα efood 81. Σίγουρα ακόμα δεν έχει την ίδια δημοτικότητα παντού, αλλά το θεωρώ θέμα χρόνου. 

21 λεπτά πριν, touristas1985 είπε

Καλα αμα σου τυχει να χρειαστεις ποτε το support τους θα σου πω εγω τι εχει περασει :) Ετη φωτος πισω απο Wolt και eFood. 3 φορες μου εχουν 2πλοχρεωσει την καρτα. Πριν καμια εβδομαδα μου την χρεωσαν 4 φορες!!! χωρις να περασει η παραγγελια.

Για να βγαλεις ακρη θες 1+ μηνα ενω στο Wolt πχ αντιστοιχη περιπτωση θα ηταν ενα chat των 2 λεπτων

Είχα 2 πρόβλημα και χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο. 

1) με 2πλοχρεωση λόγω bug που έπαιζε όταν διάλεγες επαναλαμβανόμενη παραγγελία, σε 3 μέρες πήρα τα λεφτά πίσω (από τότε 200+ παραγγελίες ποτέ δεν υπήρξε διπλό χρέωση που αναφέρεις).

2) με παραγγελία που απλά δεν παρέλαβα ποτέ τα λεφτά τα πήρα την ίδια μέρα γιατί ζήτησε το box στο κατάστημα να μου τα επιστρέψει σε cash (χωρίς να το ζητήσω εγώ). 

Οπότε για μένα 2 στα 2 τέλεια εξυπηρέτηση. Σίγουρα δεν υπάρχει η ευκολία του chat, συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. 

Τέλος πάντων, για εμένα είναι τα θετικά παραπάνω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και σίγουρα μονο θετικά έφερε η εμφάνιση του box στον ανταγωνισμό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thodoris_9 είπε

Λιβαδειά, ένα μαγαζί μόνο μπήκε αλλά το έκανε δυναμικά!! 

Screenshot_2022-02-08-15-06-28-684_com.venturegeeks.efood.jpg

Φίλε μην το κοροϊδεύεις, γιατί τα βιολαντα έχουν τσιμπημένη τιμή και επίσης θα έχεις σταθερή ποιότητα και ποσότητα... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chrisxkar είπε

...Οσο για τις αρνητικες εγω ειμαι καταπελτης οταν βλεπω ιδιως καλη βαθμολογια και μου ερχεται κατι απαραδεκτο τα χωνω και ποτε δεν ειχα προβλημα μια χαρα μενουν οι αξιολογησεις μου,...

efood1.JPG.36a2dbb9178b8df087456f767eb64a51.JPG

Τι ειχε αραγε το "περιεχομενο" μου που τους πειραξε;....

Mήπως την κριτικη μου για το οτι η παραγγελια ηρθε στο 2ωρο, ενω εγραφαν για 30-40 λεπτα, και οτι απο την 1 ωρα και 10 λεπτα πηρα 2-3 φορες και μου ελεγαν οτι ηταν ηδη καθ' οδον αλλά τελικα εκανε μία επιπλεον ωρα; (χρονος διανυσης της αποστασης με το αυτοκινητο, οχι μηχανακι, περιπου στα 10-15 λεπτα αναλογως κινησης, η δε παραγγελια εγινε Κυριακη πρωι, δηλαδη αμαν κι αν ειχε κινηση η Καραμανλη (προς τα "εξω" μαλιστα!) ή αν ειχαν τοσες απειρες παραγγελιες στο μαγαζι, οπως καποια στιγμη ισχυριστηκαν, λες και απο το να με εχουν να γκρινιαζω δεν ηταν καλυτερα να πουν την αληθεια, να ζητησουν μια συγνωμη, να ακυρωσουμε την παραγγελια που σιγουρα δεν ειχαν καν ξεκινησει ακομα και να παραγγειλω απο κανεναν αλλο... να γλιτωσω και την διαρροια!)

...μήπως τους πειραξε το παράπονό μου για την liquid pizza? 

41809943_liquidpizza.jpg.1920541a2f2091d6f00025d2284ceb60.jpg

μαλιστα! αυτο το ελαφρως 'χαραγμενο' πραγμα στο κεντρο (και μαζεμενο κυριως δεξια και κατω του κεντρου) ειναι η ζυμη κυριες και κυριοι... Αλλά ουτε αυτο τους πειραξε... Και αφου προφανως το κειμενο μου ηταν μια χαρα "κόσμιο", χωρις "κακες λεξεις"...

Τι τους πειραξε τελικα και την εκοψαν;

efood2.JPG.caf95d6c0323b92e31e6cb950ca29734.JPG

Και ποια ηταν αυτη η θανασιμη αναφορα;

Ειχα τολμησει να γραψω, ωστε να περιγραψω με απολυτα σαφη για τον καθε αναγνωστη τροπο, οτι οι τηγανιτες τους πατατες ηταν "τυπου Μακντοναλντς"....

1-2 λεξεις που δεν αποτελουν απο μονες τους κανενος ειδους κριτικη (ουτε θετικη ουτε αρνητικη) πεισματικα αρνηθηκαν (οπως φαινεται στο 1ο σκριν) απλά να σβησουν ή να επιτρεψουν σε εμενα να σβησω ή να υποβαλω ξανα την κριτικη χωρις αυτες. Ο για εμενα προφανης (προφανεστατος) λογος ειναι οτι η απολυτως ειλικρινης διατυπωση του πραγματικου 💩που μου εφεραν να φαω θα τους δημιουργουσε ενδεχομενως καποιο "θεμα" με τον συνεργατη τους. Οποτε εφηυραν μια δικαιολογια για να την κοψουν εντελως. Σημειωνω οτι μεσα στην κριτικη ειχα γραψει ακομα και θετικα σχολια για μια πιτα που επισης ηταν μερος της παραγγελιας και ηταν απο τις καλυτερες που ειχα φαει εβερ!

Κατσε τωρα εσυ και ο καθενας και πειστε με οτι αξιζει να ασχοληθω με αυτους.

Εγω το efood το χρησιμοποιουσα οχι τοσο πολυ για τις προσφορες (τα περισσοτερα εστιατορια στα φυλλαδια που απλοχερα χωνουν στα γραμματοκουτια μας εχουν ηδη πολλες και συχνα πολυ αξιολογες προσφορες) αλλά για να χαζευω και να δοκιμαζω καινουργια μαγαζια, των οποιων η υπαρξη δεν ειχε τυχει ποτέ να υποπεσουν στην αντιληψη μου και των οποιων το "μενου" ειχε ενα καποιο ενδιαφερον (στη θεωρια παντα). Πρακτικα δηλαδη, ακριβως αυτο, για το οποιο τα συγκεκριμενα μαγαζια μπηκαν στην πλατφορμα (υποθετω). 

ΥΓ. Εγκυκλοπαιδικα ειχα παραγγειλει μεταξυ αλλων μια προσφορα με δωρο μικρη σαλατα (που χρεωναν 3,50€) με παραγγελια "πιτσας", μια προσφορα με δωρο κατουροκατραμι (που χρεωναν 1,40€) με παραγγελια μπέργκερ και ειχα κι ενα 10% εκπτωτικο κουπονι απο το e-food...

Επεξ/σία από giorginho
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να μη τα υποβιβάζουμε όλα συλληβδην, να πώ ενα καλό λόγο για μια ψησταριά που (κατά την γνώμη μου) δίνει τίμιες και ποιοτικές προσφορές στο 1+1 του e-food.  Eίναι το "Γευστικο" στην Βάρη.  Ισχύει για 4 είδη μόνο, αλλά π.χ. το κοτόπουλο σούβλας μερίδα είναι απίθανο, το ίδιο και τα μπιφτέκια.  Η ποσότητα είναι τουλάχιστον η ίδια, όπως και στις "εκτός προσφοράς" μερίδες, το γνωρίζω γιατί συνήθιζα να παραγγέλνω αυτά τα φαγητά και πριν αρχίσει το 1+1.  Ελπίζω μόνο μη τελειώσει σύντομα γιατί το καλοσυνηθίσαμε...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorginho είπε

efood1.JPG.36a2dbb9178b8df087456f767eb64a51.JPG

Τι ειχε αραγε το "περιεχομενο" μου που τους πειραξε;....

Mήπως την κριτικη μου για το οτι η παραγγελια ηρθε στο 2ωρο, ενω εγραφαν για 30-40 λεπτα, και οτι απο την 1 ωρα και 10 λεπτα πηρα 2-3 φορες και μου ελεγαν οτι ηταν ηδη καθ' οδον αλλά τελικα εκανε μία επιπλεον ωρα; (χρονος διανυσης της αποστασης με το αυτοκινητο, οχι μηχανακι, περιπου στα 10-15 λεπτα αναλογως κινησης, η δε παραγγελια εγινε Κυριακη πρωι, δηλαδη αμαν κι αν ειχε κινηση η Καραμανλη (προς τα "εξω" μαλιστα!) ή αν ειχαν τοσες απειρες παραγγελιες στο μαγαζι, οπως καποια στιγμη ισχυριστηκαν, λες και απο το να με εχουν να γκρινιαζω δεν ηταν καλυτερα να πουν την αληθεια, να ζητησουν μια συγνωμη, να ακυρωσουμε την παραγγελια που σιγουρα δεν ειχαν καν ξεκινησει ακομα και να παραγγειλω απο κανεναν αλλο... να γλιτωσω και την διαρροια!)

...μήπως τους πειραξε το παράπονό μου για την liquid pizza? 

41809943_liquidpizza.jpg.1920541a2f2091d6f00025d2284ceb60.jpg

μαλιστα! αυτο το ελαφρως 'χαραγμενο' πραγμα στο κεντρο (και μαζεμενο κυριως δεξια και κατω του κεντρου) ειναι η ζυμη κυριες και κυριοι... Αλλά ουτε αυτο τους πειραξε... Και αφου προφανως το κειμενο μου ηταν μια χαρα "κόσμιο", χωρις "κακες λεξεις"...

Τι τους πειραξε τελικα και την εκοψαν;

efood2.JPG.caf95d6c0323b92e31e6cb950ca29734.JPG

Και ποια ηταν αυτη η θανασιμη αναφορα;

Ειχα τολμησει να γραψω, ωστε να περιγραψω με απολυτα σαφη για τον καθε αναγνωστη τροπο, οτι οι τηγανιτες τους πατατες ηταν "τυπου Μακντοναλντς"....

1-2 λεξεις που δεν αποτελουν απο μονες τους κανενος ειδους κριτικη (ουτε θετικη ουτε αρνητικη) πεισματικα αρνηθηκαν (οπως φαινεται στο 1ο σκριν) απλά να σβησουν ή να επιτρεψουν σε εμενα να σβησω ή να υποβαλω ξανα την κριτικη χωρις αυτες. Ο για εμενα προφανης (προφανεστατος) λογος ειναι οτι η απολυτως ειλικρινης διατυπωση του πραγματικου 💩που μου εφεραν να φαω θα τους δημιουργουσε ενδεχομενως καποιο "θεμα" με τον συνεργατη τους. Οποτε εφηυραν μια δικαιολογια για να την κοψουν εντελως. Σημειωνω οτι μεσα στην κριτικη ειχα γραψει ακομα και θετικα σχολια για μια πιτα που επισης ηταν μερος της παραγγελιας και ηταν απο τις καλυτερες που ειχα φαει εβερ!

Κατσε τωρα εσυ και ο καθενας και πειστε με οτι αξιζει να ασχοληθω με αυτους.

Εγω το efood το χρησιμοποιουσα οχι τοσο πολυ για τις προσφορες (τα περισσοτερα εστιατορια στα φυλλαδια που απλοχερα χωνουν στα γραμματοκουτια μας εχουν ηδη πολλες και συχνα πολυ αξιολογες προσφορες) αλλά για να χαζευω και να δοκιμαζω καινουργια μαγαζια, των οποιων η υπαρξη δεν ειχε τυχει ποτέ να υποπεσουν στην αντιληψη μου και των οποιων το "μενου" ειχε ενα καποιο ενδιαφερον (στη θεωρια παντα). Πρακτικα δηλαδη, ακριβως αυτο, για το οποιο τα συγκεκριμενα μαγαζια μπηκαν στην πλατφορμα (υποθετω). 

ΥΓ. Εγκυκλοπαιδικα ειχα παραγγειλει μεταξυ αλλων μια προσφορα με δωρο μικρη σαλατα (που χρεωναν 3,50€) με παραγγελια "πιτσας", μια προσφορα με δωρο κατουροκατραμι (που χρεωναν 1,40€) με παραγγελια μπέργκερ και ειχα κι ενα 10% εκπτωτικο κουπονι απο το e-food...

Σε παρακαλώ για τους δυσκοιλιους του insomnia, στείλε pm, σε όποιον ζητήσει, το μαγαζι και αν έχει επίσης μπουγάτσες με milko.🤣

(τραγικοί στον τρόπο αντιμετώπισης της κριτικής σου) 🙄

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thodoris_9 είπε

Λιβαδειά, ένα μαγαζί μόνο μπήκε αλλά το έκανε δυναμικά!! 

Screenshot_2022-02-08-15-06-28-684_com.venturegeeks.efood.jpg

πριν παραγγειλεις κανε ενα κοπο και ρωτα για ημερομηνια ληξης 😂😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αυτό το 1+1 υπάρχει μόνιμα. Το χρησιμοποιώ συνέχεια από συγκεκριμένο κατάστημα που παραγγέλνω. 

Πώς λειτουργεί αυτό; 

Παίρνεις 1 Πίτσα με 8 ευρώ και 1 δώρο; 

Δεν το έχω παρατηρήσει και άρχισα να πεινάω ήδη!!! 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Πώς λειτουργεί αυτό; 

Παίρνεις 1 Πίτσα με 8 ευρώ και 1 δώρο; 

Δεν το έχω παρατηρήσει και άρχισα να πεινάω ήδη!!! 

Mε το που μπεις στο efood πάτα στο 1+1 και σου βγάζει τις προσφορές κάθε καταστήματος σε συγκεκριμένα προϊόντα. Παίζει να μην βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, di maria kun είπε

Ετοιμαστείτε για μινιον μερίδες από λουκάνικα Φρανκφούρτης

Κατάλαβα. Μια ζωή wurstel θα τρώμε. Πότε θα σηκώσουμε κεφάλι σαν λαός; 😂 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Mε το που μπεις στο efood πάτα στο 1+1 και σου βγάζει τις προσφορές κάθε καταστήματος σε συγκεκριμένα προϊόντα. Παίζει να μην βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί. 

Άρα οκ για τα μάτια του κόσμου.... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...