Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει από τις 7 έως 27 Φεβρουαρίου πατώντας το φίλτρο 1+1

Ετοιμαστείτε για μινιον μερίδες από λουκάνικα Φρανκφούρτης μπιφτέκια κοτόπουλο και ότι άλλο έχει ξεμείνει. 

Η στην σπάνια περίπτωση να έχει κάτι αξιόλογο 

• Like 6
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ισχύει πάντα, εμένα προσωπικά μόνο μια φορά μου έχει τύχει.

Τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη πέφτει πολύ άπλα στις μερίδες 1+1.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά σαντουιτσάρες πήρα....Ακριβώς, οι ίδιες που έχει κ σε νορμάλ κατάσταση το μαγαζί..Το έχω κόψει καιρό το efood,αλλά ήταν δέλεαρ η προσφορά! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην δικιά μου περιοχή δεν αξίζει τίποτα δυστηχώς.

Την προσφορά την βάζουν μόνο καταστήματα πολύ χαμηλής ποιότητας και κακής εξυπηρέτησης (κάτω από 3,8/5 αξιολογήσεις). Και πραγματικό 1+1 να είναι, με κανονικές μερίδες, πάλι δεν θα αγόραζα από τους συγκεκριμένους. Μακάρι να μπει και κανένας σωστός. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.

Κανά δυο φορές που αγόρασα με 1+1, οι μερίδες ήταν ελεεινές και η ποιότητα στα τάρταρα…

Ποτέ ξανά… Μαύρο από εμένα…

Καλή όρεξη σε όσους ήρωες αγοράσουν…

• Like 8
Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορεί να κανει εκπτώσεις στην ποσότητα ο άλλος πχ στα καλαμακια/σουβλάκια, ή ακόμα και πίτσα. Δεν είναι γύρος να σου βάλει το μισό. 

Προσωπικά δεν έχω κόψει το efood πάρα την λαίλαπα του cancel. Αν και χρησιμοποιω περισσότερο το box

Δημοσ.

Πολυ γνωστη πιτσαρια στη Πατρα με 4.5+ αξιολογηση το εκανε παλιοτερα, οι μεριδες ηταν πολυ μικροτερες απο τις κανονικες. Τουλαχιστον σε αυτους που παραγγελνουν συχνα βαλτε κανονικες μεριδες ρε τρομπες αφου ξερουν τις κανονικες. Ξεφτιλα

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, othon.gr είπε

Δεν ισχύει πάντα, εμένα προσωπικά μόνο μια φορά μου έχει τύχει.

Τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη πέφτει πολύ άπλα στις μερίδες 1+1.

Θεσσαλονικη συγκεκριμενα μπεργκεραδικο βαζει στα "1+1" πολυ μικροτερα μπιφτεκια απο οτι στα "οχι 1+1" (παρολο που τα βαφτιζει με ακριβως το ιδιο ονομα).

Εγω παντως εδω και καμια 2ετια εχω μποϊκοτ το efood γιατι κοβει αρνητικες κριτικες για αδιανοητα ευτελεις λογους και δεν δεχεται ουτε επεξεργασια ωστε να ανεβουν.

Αμα δε μπορει ο αλλος να ξερει τι γνωμη εχουν οι (εστω και περιστασιακα) δυσαρεστημενοι πελατες ενος μαγαζιου, ποιο το νοημα; (🤑)

Επεξ/σία από giorginho
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω Θεσσαλονίκη παίδες σκρολαρα καμία 60 μαγαζιά που συμμετέχουν στην προσφορά και είχαν όλα κατεψυγμένα η εναλλακτικά κρέατα στη προσφορά. Μονο ένα δίνει 1+1 μακαρονάδα (που αντικειμενικά έχει κέρδος σε τέτοιο προϊόν). 

Γύρο σουβλάκι κοτοσουβλακι κάνεις 

Επεξ/σία από costacurta
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, giorginho είπε

Θεσσαλονικη συγκεκριμενα μπεργκεραδικο βαζει στα "1+1" πολυ μικροτερα μπιφτεκια απο οτι στα "οχι 1+1" (παρολο που τα βαφτιζει με ακριβως το ιδιο ονομα).

Εγω παντως εδω και καμια 2ετια εχω μποϊκοτ το efood γιατι κοβει αρνητικες κριτικες για αδιανοητα ευτελεις λογους και δεν δεχεται ουτε επεξεργασια ωστε να ανεβουν.

Αμα δε μπορει ο αλλος να ξερει τι γνωμη εχουν οι (εστω και περιστασιακα) δυσαρεστημενοι πελατες ενος μαγαζιου, ποιο το νοημα; (🤑)

μποικοτ να κανω αν υπαρχει και αξιολογη εναλλακτικη.Το app του καθε καταστηματος δεν ειναι καν εναλλακτικη.Απο οσο ξερω η wolt κατι παει να κανει.Οσο για τις αρνητικες εγω ειμαι καταπελτης οταν βλεπω ιδιως καλη βαθμολογια και μου ερχεται κατι απαραδεκτο τα χωνω και ποτε δεν ειχα προβλημα μια χαρα μενουν οι αξιολογησεις μου,τραγικη ειναι η εφαρμογη του fagi που σε επαγγελματικα ταξιδια αναγκαστηκα να την χρησιμοποιησω,ολα τα μαγαζια ειχαν τουλαχιστον 4 αστερακια και δεν ανεβαζουν ...καμια αρνητικη απο κανεναν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Για ποσες φορες; Μια φορα ή συνεχεια για 20 μερες;

Μέχρι να τελειώσει η προσφορά (27 Φεβρουαρίου) ή σταματήσει το κατάστημα την προσφορά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisxkar είπε

μποικοτ να κανω αν υπαρχει και αξιολογη εναλλακτικη.Το app του καθε καταστηματος δεν ειναι καν εναλλακτικη.Απο οσο ξερω η wolt κατι παει να κανει.Οσο για τις αρνητικες εγω ειμαι καταπελτης οταν βλεπω ιδιως καλη βαθμολογια και μου ερχεται κατι απαραδεκτο τα χωνω και ποτε δεν ειχα προβλημα μια χαρα μενουν οι αξιολογησεις μου,τραγικη ειναι η εφαρμογη του fagi που σε επαγγελματικα ταξιδια αναγκαστηκα να την χρησιμοποιησω,ολα τα μαγαζια ειχαν τουλαχιστον 4 αστερακια και δεν ανεβαζουν ...καμια αρνητικη απο κανεναν.

Για μένα το BOX έχει περάσει εδώ και καιρό το efood.

Και περισσότερα καταστήματα και πόντους ανταμοιβής όπου μεταφράζονται σε κουπόνια με εκπτώσεις (δεν εξαργυρώνω τους πόντους μέσα στην παραγγελία αλλά παίρνω τα κουπόνια των 12ευρώ). Παραγγέλνεις που παραγγέλνεις τουλάχιστον να σου βγαίνει και πιο φθηνά. Και επίσης όταν βγάζει προσφορές δεν επιβαρύνει τα καταστήματα (που προφανώς θα μειωθούν οι προσφορές τώρα που πήρε όπως φαίνεται την μερίδα του λέοντος). Όσες αρνητικές έχω βάλει έχουν μπει κανονικά. Τα σχόλια δεν εμφανίζονται βέβαια αλλά η αρνητική μπαίνει κανονικά. 

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...