Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην  ομάδα,

Όπως προανέφερα στον τίτλο, έχω το εξής θέμα με το μοντέλο της παραπάνω συσκευής:

Πριν περίπου 1 χρόνο και κάτι το συγκεκριμένο κινητό μου έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη. Και πριν λίγες μέρες αποφάσισα να την αλλάξω μόνος μου με την βοήθεια κάποιων tutorials. To κινητό άνοιξε κανονικά και ήταν έτοιμο για χρήση. Να αναφέρω επίσης δεν το είχα συνδέσει στο internet (μιλάω για λόγους συγχρονισμού κ.τ.λ.). Ήθελα να πάρω απο το κινητό κάποιες φωτογραφίες. Απο την στιγμή που το συνέδεσα στον υπολογιστή και ύστερα άρχισαν τα ευτράπελα. Συγκεκριμένα απο την στιγμή που ενεργοποιήσα την "ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ" απο το κινητό άρχισε να την αναγνωρίζει ο υπολογιστής και το κινητό έκανε συνέχεια επανεκκίνηση μόνο του. Σαν "λούπα" ένα πράγμα με συνεχείς επανακκινήσεις. Μέχρι που μπήκε σε recovery mode. Απο εκεί και πέρα όλο τα ίδια. Ενώ πατάω στην επιλογή που μου δίνει "reboot system" όταν πάει να ξεκινήσει πάλι με πετάει στο ίδιο σημείο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να να ξανα ανοίξει φυσιολογικά; Απλά δεν θέλω να χάσω τα αρχεία μου. Είδα κάποιους τρόπους αλλα είναι μόνο με HARD RESET. 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Έπρεπε με το που το άνοιξες να πήγαινες να ενεργοποιουσες τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το ξεκλείδωμα OEM.

Έτσι θα είχες πρόσβαση.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Έπρεπε με το που το άνοιξες να πήγαινες να ενεργοποιουσες τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το ξεκλείδωμα OEM.

Έτσι θα είχες πρόσβαση.

Δυστυχώς δεν το σκέφτηκα καθόλου,  και έγινε τι έγινε. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;  Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

Εκτός και αν σε βοηθήσουν τα παιδιά τις κοινότητας εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/46231-Redmi-note-6-pro-κολλημένο-σε-fastboot-δεν-μπορω-να-κανω-flash-το-official-rom/

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

Εκτός και αν σε βοηθήσουν τα παιδιά τις κοινότητας εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/46231-Redmi-note-6-pro-κολλημένο-σε-fastboot-δεν-μπορω-να-κανω-flash-το-official-rom/

Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση!

Δημοσ.

Υπάρχει και πιθανότητα να εχει πειραχτεί με τη μ αποσυναρμολόγηση-συναρμολόγηση η καλωδιοταινία με τα 3 κουμπιά τα πλαινά.

Της γυναίκας μου εκανε τετοια κουλά, και αλλαξα αυτη τη μικρή ταινία.Δοκίμασε να το κανεις power on χωρις το πισω καπάκι και μολις ξεκινήσει να βγάλεις τη μικρή φύσα από την πλακέτα που ενώνει τα πλαινά κουμπιά. Ίσως είναι αυτό

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις παράγγειλα καινούργια κουμπιά. Όντως παίζει να είναι αυτό γιατί και με ένα ελαφρύ άγγιγμα πανω απο το power button έπιανε. Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...