sattack Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο ενα γρηγορο search δεν βρηκα κατι, οποτε το βάζω αυτό εδώ μήπως και βοηθήσει κάποιον. Κατά καιρούς σταματαγε το gmail να μου βγάζει ειδοποίηση/ notification για νέα mail. Kαι στις γυναίκας μου επίσης. ( για android). Είχα σπάσει τα νεύρα μου να τσεκάρω τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων αλλά όλες ήταν ενεργοποιημενες, δεν έφταιγε αυτό. Τελικά βρήκα ότι αυτό που φταίει είναι η διαχείριση μπαταρίας από το app. Στα settings -> apps -> Gmail -> battery κάποια στιγμή θεωρούσε το σύστημα καλό να βάλει την επιλογή optimized και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Gmail στο background να μην τσεκάρει νέα mail και να το κάνει μόνο όταν το ανοίγεις μόνος σου, πράγμα σπαστικό ειδικά όταν πρόκειται για δουλειά και πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να τσεκάρεις μόνος σου αν έχεις mail. Πρέπει η επιλογή να μπει στο unrestricted για να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Πιθανόν και σε άλλα app που έχουν πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις να φταίει αυτό. Ίσως κάποιον τον βοηθήσει αυτό. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από sattack
Fotia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δεν βγαζουν ολα τα κινητα αυτη την επιλογη μπαταρίας στο gmail . Δεν νομίζω φταίει η μπαταρία αλλά η έκδοση gmail .Συνεχεια ενημερωσεις χωρις καποιο φανερό λόγο .
sattack Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι, βασικά φταίει το σύστημα. Το android. Δεν είπα ότι φταίει η ίδια η μπαταρία. Αλλά φταίει η ρυθμιση του android. Που για κάποιο περίεργο λόγο νομίζει ότι κανει optimize αν βάζει το gmail σε κάποιου είδους "sleep" και δεν το αφήνει να τσεκάρει τα μαιλ, πράγμα απαράδεκτο. Εμένα μου έτυχε με τα Samsung. Και δεν συμβαίνει πάντα. Οπότε του τη βαρεσει. Μάλλον νομίζει ότι κάνει έτσι εξοικονόμηση μπαταρίας. Είναι αποκλειστική βλακεια της samsung? Συμβαίνει και αλλου; όταν έκανα ένα search το φορουμ είδα το καλοκαιρι κάτι παρόμοιο απο ένα oppo νομιζω, και τότε κι εκείνοι ψάχνανε τις ρυθμίσεις των notifications. Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα, αυτές ήταν πάντα ON. Τεσπα, το γράφω εδώ, αν κάποιος αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο, μήπως το βρει με το search. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από sattack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα