Gabrialkanogloy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 καλημέρα σε όλους !! με από αναβάθμιση το MacMini μου σταμάτησε να λειτουργεί. Τώρα όταν το ανοίγω φορτώνει η μπάρα με το μηλαρακι και ξεκινάει να εγκαταστήσει το λογισμικό. Βέβαια ποτέ δεν ολοκληρώνετε και αυτό επειδή για κάποιον παράξενο λόγο κλείνει η οθόνη … έχουν δοκιμάσει τα πάντα αλλα τζίφος … έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον;
kostasbm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 αναβάθμιση λογισμικού η hardware εκανες?? και όταν λες τα πάντα ...έχουν προσπαθήσει από το recovery mode να γινει επανεγκατασταση ??
filip123go Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, kostasbm είπε αναβάθμιση λογισμικού η hardware εκανες?? και όταν λες τα πάντα ...έχουν προσπαθήσει από το recovery mode να γινει επανεγκατασταση ?? Λογικά έκανε update τον SSD... Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα απαντήσει...
Gabrialkanogloy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Αναβάθμιση λογισμικού έκανα … αλλά για κάποιον λόγο σταμάτησε εκεί την ώρα μάλλον διακοπή ρεύματος …δεν γνωρίζω δεν ήμουν εκεί .. έχω κάνει πραγματικά τα πάντα έχω κάνει το recovery και με usb φορτώνει φτάνει ένα σημείο μετα σβήνει την οθόνη ενώ εξακολουθεί να λειτουργεί … έχω αλλάξει και οθόνη αλλά τίποτα .. μαλλον πρόβλημα με τον επεξεργαστή μυρίζομαι μπορεί να έκαψε Το πηγα σε ένα τεχνικό και αυτός μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι αυτο …
epinki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ποιό ακριβώς μοντέλο είναι το μηχάνημα και με τι είδος δίσκο είχε έρθει, μηχανικό ή SSD ;. Σε ποια version θέλεις να αναβαθμίσεις ;. Μήπως προκύπτει και το σφάλμα ;. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από epinki
Gabrialkanogloy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 MacMini - 2,8 Ghz Intel Core i5 - 8 GB Ram - 512 GB Samsung Pro SSD τελος του 2014 κάνω εγκατάσταση σε στον δίσκο ssd με big sure
kostasbm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Gabrialkanogloy είπε MacMini - 2,8 Ghz Intel Core i5 - 8 GB Ram - 512 GB Samsung Pro SSD τελος του 2014 κάνω εγκατάσταση σε στον δίσκο ssd με big sure γνώμη μου recovery και επανεγκατασταση οχι απο usb όταν χρειάστηκε να κάνω επανεγκατάσταση ξεκίνησα από παλιότερη έκδοση σιερα νομίζω και έκανα τα updates ενα ενα 1
Gabrialkanogloy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ το προσπάθησα και αυτό στην αρχή 🥲
Gabrialkanogloy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα !! NVRAM ναι το RMC ποιο είναι ;
atheatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δεν μένει τίποτα άλλο παρά να βγάλεις τον σκληρό και να δοκιμάσεις ξανά με ένα usb να bootareis μήπως βραχύκλώνει τίποτα στο ssd. Ακόμη δες αν η ψυκτρα του επεξεργαστή κάνει καλή επαφή. Επισης το τροφοδοτικό του καλό είναι να το ελέγξεις και να δοκιμάσεις με ένα άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα