boul4ik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά εχω το εξης θέμα, οταν μπαινω σε μια σελίδα η ανοίγω απλα τους φακέλους τα ανεμιστηρακια κάνουν σαν...να υπερφορτώνετε το σύστημα, υπάρχει κάποια λύση για αυτο? θερμοκρασίες νορμάλ
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, boul4ik είπε θερμοκρασίες νορμάλ Σε όλα τα υποσυστήματα; Μήπως υπάρχει κάποιο fan curve στο οποίο μετά από κάποια θερμοκρασία, π.χ. 60 βαθμούς δουλεύουν φουλ; 5 λεπτά πριν, boul4ik είπε τα ανεμιστηρακια κάνουν σαν...να υπερφορτώνετε το σύστημα Έχετε εντοπίσει συγκεκριμένα; Ψύκτρα επεξεργαστή ή ανεμιστηράκια κουτιού ή κάρτας γραφικών (μπορεί και τροφοδοτικού).
boul4ik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Σε όλα τα υποσυστήματα; Μήπως υπάρχει κάποιο fan curve στο οποίο μετά από κάποια θερμοκρασία, π.χ. 60 βαθμούς δουλεύουν φουλ; Έχετε εντοπίσει συγκεκριμένα; Ψύκτρα επεξεργαστή ή ανεμιστηράκια κουτιού ή κάρτας γραφικών (μπορεί και τροφοδοτικού). Συγκεκριμένα Όχι, Έχω υδροψηξη 3 μπροστά κ 3 πάνω...απλά δεν μπορώ να καταλάβω Γτ κάνει έτσι ποιό πολύ κ από τον αυφυγραντιρα ακούγεται.
Necrogenisis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Με ποιό πρόγραμμα τσεκάρεις τις θερμοκρασίες; Τα περισσότερα σου λένε και πόσο γρήγορα πάνε τα ανεμιστηράκια σου.
boul4ik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Necrogenisis είπε Με ποιό πρόγραμμα τσεκάρεις τις θερμοκρασίες; Τα περισσότερα σου λένε και πόσο γρήγορα πάνε τα ανεμιστηράκια σου. Ryzen master
Necrogenisis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, boul4ik είπε Ryzen master Το Ryzen master σου δίνει αναφορά για τα ανεμιστηράκια του συστήματος; Έχω την εντύπωση πως όχι. Κατέβασε HWiNFO ή Open Hardware Monitor σε περίπτωση που το Ryzen Master δεν σου δείχνει ταχύτητες ανεμιστήρων. Αφήνω εδώ και το Fan Control, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να χαμηλώνεις στροφές στους ανεμιστήρες (ή να τους σταματάς εντελώς) ώστε να δεις ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τον θόρυβο. 1
boul4ik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε Το Ryzen master σου δίνει αναφορά για τα ανεμιστηράκια του συστήματος; Έχω την εντύπωση πως όχι. Κατέβασε HWiNFO ή Open Hardware Monitor σε περίπτωση που το Ryzen Master δεν σου δείχνει ταχύτητες ανεμιστήρων. Αφήνω εδώ και το Fan Control, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να χαμηλώνεις στροφές στους ανεμιστήρες (ή να τους σταματάς εντελώς) ώστε να δεις ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τον θόρυβο. Είσαι ο Καλύτερος φιλέ μ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα