ixhem Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 καλησπερα φορουμ. θα ηθελα την βοηθεια σας για μια συνθεση πυργου για video render .. κανω βιντεο στο youtube. ως τωρα ειχα το λαπτοπ μου και στο θεμα του editing μου βγαινει η πιστη. δεν συζηταω καν ποσο αθλιο και επιπονο ειναι το render με το δικο μου λαπτοπ. οποτε επειδη δεν ειμαι τοσο σχετικος με τις συνθεσεις θα ηθελα να συνθεσω εναν πυρηγο κοστους 1000-1300 ευρω για βιντεο editing .. καθε προταση δεκτη.. ευχαριστω σας
nickol-us Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Θα χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες απ'οτι έχει γράψει. Πάρε την φόρμα από εδώ και συμπλήρωσε την όσο πιο αναλυτικά μπορείς ώστε να πάρεις κατάλληλες απαντήσεις στα "θέλω" σου Μην παραλείψεις να αναφέρεις τις δουλειές αλλά και το πρόγραμμα που δουλεύεις(ονομαστικά) 3
ixhem Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα διαθετω μονο για τον πυργο : 1000-1300ευρω χρηση : video editing / διαφορα σχεδια / (γιατι οχι και gaming) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Vegas pro 13 (video editing) , AutoCad (οχι τοσο) , photoshop (οχι τοσο) , διαφορα σχεδιαστικα προγραμματα για ηλεκτρολογικο σχεδιο και για cnc και για 3d εκτιπωτη. διαθετω για οθονη αλλα 300-500ευρω (μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες οπου μπορω να εχω πολλα προγραμματα ταυροχρονα ανοιχτα , ισως να εχω και 2 οθονες) Ειμαι στην Θεσσαλονικη οπως ολοι οι αγοραστες θελω τις καλυτερες πιθανες συνθεσεις στην χαμηλωτερη τιμη δεν θελω να μπω στην διαδικασιας να τον συναρμολογισω εγω αν προκειται για 20-30ευρω υποθεση αλλα αν ειναι παραπανω το συναρμολογω και μονος μου. δεν με πειραζει αν το hardware θα ειναι απο ενα μαγαζι ή απο πολλα .. ευχαριστω εκ των πρωτερων Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από ixhem
nickol-us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη σύνθεση καθώς μιλάς για "απαιτητικές" δουλειές που χρειάζονται : καλό cpu, αρκετή ram, κάρτα γραφικών, γρήγορους και μεγάλους σε χωρητικότητα δίσκους, καλό τροφοδοτικό για όλα τα παραπάνω. Προσπάθησα, να κάνω μια όσο μπορούσα all around επιλογή, δεν ξέρω αν είναι η ιδανικότερη, θεωρώ όμως οτι θα κάνει αρκετά καλή δουλειά. Sharkoon-VG7-W-RGB-Gaming μέτριο κουτάκι, κάτι να χωράει το σύστημα μέσα άνετα και να διατηρειται δροσερό σε χαμηλή τιμή Seasonic-Core-GC-650W gold τροφοδοτικο, ικανό να σηκώσει και μεγαλύτερη κάρτα, δυστυχώς full wired για να μείνεις σε λογικά πλαίσια τιμής MSI-Pro-Z690-A-DDR4 vfm μητρική για τον επεξεργαστή που ακολουθεί Intel-Core-i5-12600KF κάτι που θεώρησα πιο καλό σε αναλογία με το budget. Εναλλακτικά από amd πας για 5800x + b550 μητρική Arctic-Freezer-34-eSports-Duo μια vfm ψύκτρα G-Skill-Ripjaws-V-32GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x16GB-3600MHz Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-OC-GV-N166TOC-6GD μια σχετικά καλή κάρτα που σηκώνει το budget σου + οτι μείνει από τα 1300 (συγνώμη αλλά στα 1000 πέφτει αρκετά η ποιότητα σε πολλά κομμάτια) να τα κάνεις δίσκους, κατά προτίμηση ένα nvme για main και ένα για export. Φυσικά όλα τα παραπάνω με την προοπτική να κάνεις ο ίδιος αγορές και συναρμολόγηση, καθώς για να πετύχεις τις καλύτερες τιμές και να μείνεις εντός budget θα πρέπει να αγοράσεις πράγματα με χρονικούς περιορισμούς (παράδοση σε 4-10 εργάσιμες). Σε διαφορετική περίπτωση, ψάχνεις να δεις τι είναι λιγότερο σημαντικό για σένα ώστε να "κόψεις" και να μείνεις εντός budget Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από nickol-us 1
ixhem Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσες για μενα.. θα το μελετισω το θεμα
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 9:31 ΜΜ, nickol-us είπε Πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη σύνθεση καθώς μιλάς για "απαιτητικές" δουλειές που χρειάζονται : καλό cpu, αρκετή ram, κάρτα γραφικών, γρήγορους και μεγάλους σε χωρητικότητα δίσκους, καλό τροφοδοτικό για όλα τα παραπάνω. Προσπάθησα, να κάνω μια όσο μπορούσα all around επιλογή, δεν ξέρω αν είναι η ιδανικότερη, θεωρώ όμως οτι θα κάνει αρκετά καλή δουλειά. Sharkoon-VG7-W-RGB-Gaming μέτριο κουτάκι, κάτι να χωράει το σύστημα μέσα άνετα και να διατηρειται δροσερό σε χαμηλή τιμή Seasonic-Core-GC-650W gold τροφοδοτικο, ικανό να σηκώσει και μεγαλύτερη κάρτα, δυστυχώς full wired για να μείνεις σε λογικά πλαίσια τιμής MSI-Pro-Z690-A-DDR4 vfm μητρική για τον επεξεργαστή που ακολουθεί Intel-Core-i5-12600KF κάτι που θεώρησα πιο καλό σε αναλογία με το budget. Εναλλακτικά από amd πας για 5800x + b550 μητρική Arctic-Freezer-34-eSports-Duo μια vfm ψύκτρα G-Skill-Ripjaws-V-32GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x16GB-3600MHz Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-OC-GV-N166TOC-6GD μια σχετικά καλή κάρτα που σηκώνει το budget σου + οτι μείνει από τα 1300 (συγνώμη αλλά στα 1000 πέφτει αρκετά η ποιότητα σε πολλά κομμάτια) να τα κάνεις δίσκους, κατά προτίμηση ένα nvme για main και ένα για export. Φυσικά όλα τα παραπάνω με την προοπτική να κάνεις ο ίδιος αγορές και συναρμολόγηση, καθώς για να πετύχεις τις καλύτερες τιμές και να μείνεις εντός budget θα πρέπει να αγοράσεις πράγματα με χρονικούς περιορισμούς (παράδοση σε 4-10 εργάσιμες). Σε διαφορετική περίπτωση, ψάχνεις να δεις τι είναι λιγότερο σημαντικό για σένα ώστε να "κόψεις" και να μείνεις εντός budget Στις 9/2/2022 στις 12:29 ΠΜ, ixhem είπε ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσες για μενα.. θα το μελετισω το θεμα Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα στο θέμα του περιορισμένου budget και των απαιτήσεων, αλλά όχι επεξεργαστή με intel που να τελειώνει σε F γιατί αυτός δεν έχει igpu είναι που είναι "ανεμική" μια 1660 για αυτή την δουλειά αν τρώει και πώρους για να βγάζει την εικόνα στην οθόνη πέφτει κιάλλο η χρησιμότητα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα