fair_play Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, stefan123 είπε Για την ιστορια είχαν ξεβιδωθει οι 2 βιδες της κρεμαγιερας και κουνιοταν και χτύπαγε..το εξειδικευμενο ηθελε να κατεβασει γεφυρα για να τις σφιξει ενω ο μαστρομητσος τις εσφιξε με λιγο σπάσιμο του καρπου του...κοστος 20 ευρω ενω το αλλο δεν θα ηθελα να ξερω... Ο μαστρομήτσος με τους υπέροχους καρπούς!!!!!! 54 λεπτά πριν, meletis_m είπε Έχει ηλεκτρική υποβοήθηση ; Δες για αρχή τη στάθμη υγρών του δοχείου του υδραυλικού . Δες manual του αυτοκινήτου γιατί αναλόγως το μοντέλο υπάρχει περίπτωση να έχουν και κοινό δοχείο Θα το ψάξω αύριο και θα επανέλθω. Και εγώ δεν κατάλαβα αυτό με το κοινό δοχείο. Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fair_play είπε Ο μαστρομήτσος με τους υπέροχους καρπούς!!!!!! Θα το ψάξω αύριο και θα επανέλθω. Και εγώ δεν κατάλαβα αυτό με το κοινό δοχείο. Τι εννοείς; Είναι λάθος το κοινό δοχείο μπερδεύτηκα . Δες για αρχή τα υγρά του υδραυλικού εάν η στάθμη είναι σωστή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν ειχε υπεροχους καρπούς αλλα ο εξειδικευμένος κατα τα αλλα ευγενέστατος κύριος μια χαρα με εδιωξε μετα τον ελεγχο με ξεβιδωμενη κρεμαργιερα με κίνδυνο να σκοτωθω στην επομενη στροφη...Ραντεβού βεβαια μετά απο κανενα μηνα γιατι τον Φλεβάρη λογω Κοβιντ ειχαν θεματα διαθεσιμοτητας... Απλα ρωτώντας και πηγαίνοντας για να το δουν,αλλος ηθελε να γρασαρει την ηλεκτρικη κρεμαργιερα που δεν εχει λαδι, αλλος να αλλαξει γεφυρα και τα σινεμπλοκ της που ειναι πρακτικα αθανατα και ενας αλλος να λυσει το μισο αμαξι για να σφιξει 2 βιδες γιατι ηταν απο την μέσα μερια και δεν εφτανε το χερι... Οποτε προσοχη με τις διαγνώσεις γιατι υπαρχουν πολλοι επιτήδειοι.... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από stefan123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fair_play Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, stefan123 είπε Δεν ξερω αν ειχε υπεροχους καρπούς Φίλε μου δεν το είπα ειρωνικά. Ίσα ισα και χίλιες φορές μπράβο του γιατί έχει φιλότιμο. Καμιά σχέση με τα ρομποτακια στα εξουσιοδοτημένα που ξέρουν μόνο το πρωτόκολλο. Αν ειναι Αθήνα στείλε μου με pm τα στοιχεία του μήπως πάω κι εγώ το δικό μου σε αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα