Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμπτωση. Για κάποιο λόγο έπεσε ο διακόπτης κι εσύ νομίζεις ότι σου έκοψαν το ρεύμα. Με ένα τηλ. στην εταιρία θα το επιβεβαίωνες.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως και εγω προ διετιας ακριβως που εκοψα το ρευμα σε ενα σπιτι που ξενοικιασα απλα ήρθαν και κατεβασαν το διακοπτη, ουτε χαρτάκι ουτε τιποτα...

Εν το μεταξύ πηγα την μεθεπομενη μερα να βγαλω με τεχνικο το κλιματιστικο που μου άνηκε και ειδα οτι η ιδιοκτητρια ειχε σηκωσει κανονικα το διακοπτη και δουλευαν μαστορια μεσα, της έκανα μανουρα και της εβαλα υπεγραψε χαρτι λυσης μισθωσης αφαιρεσης οικοσκευης και αποχώρησης απο το χώρο την ημερα που εφυγα (και εγινε και η διακοπη) ώστε να μην εχω καμια ευθυνη για το τι τρελες θα κανει αυτη με το ρευμα...

Δημοσ.

όσοι μετακομίσατε που αναφέρετε απο πάνω, ρεύμα ειτε αέριο θα κρατήσετε τα ίδια προγράμματα/συμβόλαια που είχατε? η δεν σας το επιτρέπουν?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

όσοι μετακομίσατε που αναφέρετε απο πάνω, ρεύμα ειτε αέριο θα κρατήσετε τα ίδια προγράμματα/συμβόλαια που είχατε? η δεν σας το επιτρέπουν?

Ημουν στη ΔΕΗ, η ΔΕΗ δε μεταφερει. Νεα συνδεση παει..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, scarface5323 είπε

Καλημέρα.. Δεν γίνεται η μεταφορά συμβολαίου σε άλλη παροχή... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...