Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, λόγω μετακόμισης ζήτησα τη διακοπη ρεύματος και αερίου (είναι και τα δυο στην Zenith) στις 15 Φεβρουαριου. Δεν εχω καμια οφειλή ουτε σε ρευμα ουτε σε αεριο γενικα.

Σημερα γυρίζοντας σπίτι απή τη δουλειά βλέπω οτι δεν εχω ρευμα. Απο τις ασφαλειες στο πινακα του σπιτιου καταλαβα οτι κατι εγινε στο μετρητη. 

Κατεβηκα στο μετρητη ο οποιος δεν ειχε καποια ενδειξη ή καποιο αυτοκολλητο απο τη ΔΕΗ αλλα ο διακοπτης ηταν στο OFF. Τον γυρισα στο ON και εχω παλι ρευμα. Δεν εκανα καποια αλλη επεμβαση, το καπακι του μετρηση δεν ηταν καπως σφραγισμενο ή πιασμενο με κάτι. 

Σε 3 μερες ειναι να μετακομισω, σκεφτομαι αυτες τις 3 μερες οταν γυρναω βραδυ απο τη δουλεια να το ανοιγω και οταν φευγω το πρωι να το κλεινω.

Γνωριζω πως ειναι παρανομο αλλα υπαρχει αλλος τροπος; Υπαρχει περιπτωση να επικοινωνησω με ΔΕΗ και να μου το επαναφερουν αμεσα;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BreakingMad είπε

Καλησπέρα, λόγω μετακόμισης ζήτησα τη διακοπη ρεύματος και αερίου (είναι και τα δυο στην Zenith) στις 15 Φεβρουαριου. Δεν εχω καμια οφειλή ουτε σε ρευμα ουτε σε αεριο γενικα.

Σημερα γυρίζοντας σπίτι απή τη δουλειά βλέπω οτι δεν εχω ρευμα. Απο τις ασφαλειες στο πινακα του σπιτιου καταλαβα οτι κατι εγινε στο μετρητη. 

Κατεβηκα στο μετρητη ο οποιος δεν ειχε καποια ενδειξη ή καποιο αυτοκολλητο απο τη ΔΕΗ αλλα ο διακοπτης ηταν στο OFF. Τον γυρισα στο ON και εχω παλι ρευμα. Δεν εκανα καποια αλλη επεμβαση, το καπακι του μετρηση δεν ηταν καπως σφραγισμενο ή πιασμενο με κάτι. 

Σε 3 μερες ειναι να μετακομισω, σκεφτομαι αυτες τις 3 μερες οταν γυρναω βραδυ απο τη δουλεια να το ανοιγω και οταν φευγω το πρωι να το κλεινω.

Γνωριζω πως ειναι παρανομο αλλα υπαρχει αλλος τροπος; Υπαρχει περιπτωση να επικοινωνησω με ΔΕΗ και να μου το επαναφερουν αμεσα;

Απλα συνενοησου με τον επομενο/ιδιοκτητη γιατι αυτος θα πληρωσει τα κερατιατικα.. (αν κατσει να δει την πρωτη μετρηση μολις μπει σπιτι)

Δημοσ.

να ρωτησω, οταν εκανες την αιτηση διακοπης εγραφε καπου πανω την ημερομηνια που ζητησες να γινει η διακοπη; η απλα τους το ειπες και αυτοι ειπαν ναι γινεται η θα προσπαθησουμε αλλα δεν εγγυωμαστε οτι θα γινει τη συγκεκριμενη ημερομηνια. σε καθε περιπτωση το θεωρω χοντρο λαθος της εταιρειας και θα τους επαιρνα ενα τηλεφωνο

Δημοσ.

Σε ενοίκια και τέτοια, πρώτα αποχωρουμε από το σπίτι και μετά ζητάμε διεκόπη διότι μπορεί να συμβούν αποκλίσεις από τις ημερομηνίες. 

Άμεση σύνδεση δεν νομίζω να σου κάνει η ΔΕΗ, παίρνει κάποιες μέρες. Λογικά θα το είδαν αν δεν είχε σφραγίδα. Αστο έτσι, κλεινε το όταν λείπεις για δουλειά. 

Δημοσ.

Αίτηση μεταφοράς έκανα και έμμεσα διακοπή στην παλία οικία. Μέσω τηλεφωνου.

Το παράξενο είναι ότι για το αεριο μου ηρθε sms  ότι η διακοπη θα γινει στις 14/2 ενώ το ρεύμα απλά διακόπηκε σήμερα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν γίνεται διακοπή από τον δεδδηε, η ασφάλεια σφραγίζεται για να μην την ανεβάσει κάποιος

Επεξ/σία από nvel
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Σε ενοίκια και τέτοια, πρώτα αποχωρουμε από το σπίτι και μετά ζητάμε διεκόπη διότι μπορεί να συμβούν αποκλίσεις από τις ημερομηνίες. 

Άμεση σύνδεση δεν νομίζω να σου κάνει η ΔΕΗ, παίρνει κάποιες μέρες. Λογικά θα το είδαν αν δεν είχε σφραγίδα. Αστο έτσι, κλεινε το όταν λείπεις για δουλειά. 

Στο ένο σπίτι οι λογαριασμοί ήταν στην ιδιοκτήτρια και μου ζήτησε να γίνει από αρχες του μήνα η μεταβίβαση... για αυτο και βιαστηκα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BreakingMad είπε

Αίτηση μεταφοράς έκανα και έμμεσα διακοπή στην παλία οικία. Μέσω τηλεφωνου.

Το παράξενο είναι ότι για το αεριο μου ηρθε sms  ότι η διακοπη θα γινει στις 14/2 ενώ το ρεύμα απλά διακόπηκε σήμερα..

Καλησπερα.. Οταν ζητησες την διακοπη στον παροχο  δεν σου ειπαν θα γινει εντος τριων ημερων.. Ετσι γινεται... Κανονικα δεν θα επρεπε να σηκωσεις την ασφαλεια.. Δεν ειναι σωστο... Πλεον θα  θεωρηθει  ρευματοκλοπη στον  επομενο  πελατη που θα παει  για να το συνδεσει  ο Δεδδηε..

Δημοσ.

Εγω παντως κατι τετοιο αντικρυσα στο ρολοι. Ετσι ειναι και τα υπολοιπα ρολογια της πολυκατοικιας.

Το μονο που πειραξα ηταν τον συρταρωτο διακοπτη.

272787671_512632970376084_8195492370818713872_n.jpg

273060103_2200730516743796_3183883189344488609_n.jpg

Εγω παντως κατι τετοιο αντικρυσα στο ρολοι. Ετσι ειναι και τα υπολοιπα ρολογια της πολυκατοικιας.

Επισης εχω απορια.. αν εγω φυγω απο το σπιτι και παει ο ιδιοκτητης και σηκωσει το διακοπτη. Ποιος διωκεται;

Δημοσ.

Σορρυ για το jump in , μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Έφυγα από το σπιτι που νοίκιαζα τέλος του έτους , αρχές αιτήθηκα διακοπή. Μου είπαν να στείλω email και κάποια δικαιολογητικά , τα έστειλα και έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης. 17/1 ήρθε ο Λογαριασμός , εκκαθαριστικός με μέτρηση ως 10/1. Τον πληρώνω. Παίρνω πριν λίγες μέρες τηλ (αρχές Φλεβάρη) και μου λένε ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία διακοπής της σύνδεσης. Ξανά έκανα την αίτηση πάνω στη προηγούμενη και περιμένω. Τους εξήγησα δεν μένω πλέον εγώ , μου είπαν (αν έχεις τον θεό σου) να τα βρω με τον επόμενο ενοικιαστή , λες και τον ξέρω ποιος είναι. ΔΕΗ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BreakingMad είπε

272787671_512632970376084_8195492370818713872_n.jpg

273060103_2200730516743796_3183883189344488609_n.jpg

Επισης εχω απορια.. αν εγω φυγω απο το σπιτι και παει ο ιδιοκτητης και σηκωσει το διακοπτη. Ποιος διωκεται;

Διωκεται ο επομενος ενοικιαστης.. Δεν βαζουν χαρτακια στη διακοπη.. Αυτο γινοταν πολυ παλια!!! ( η παροχη ειναι παλια αυτη με χαλασμενο εξωτερικο κιβωτιο)  Ειναι πολλα ετσι και κυριως στην Αθηνα και στις μεγαλες πολεις... 

7 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Σορρυ για το jump in , μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Έφυγα από το σπιτι που νοίκιαζα τέλος του έτους , αρχές αιτήθηκα διακοπή. Μου είπαν να στείλω email και κάποια δικαιολογητικά , τα έστειλα και έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης. 17/1 ήρθε ο Λογαριασμός , εκκαθαριστικός με μέτρηση ως 10/1. Τον πληρώνω. Παίρνω πριν λίγες μέρες τηλ (αρχές Φλεβάρη) και μου λένε ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία διακοπής της σύνδεσης. Ξανά έκανα την αίτηση πάνω στη προηγούμενη και περιμένω. Τους εξήγησα δεν μένω πλέον εγώ , μου είπαν (αν έχεις τον θεό σου) να τα βρω με τον επόμενο ενοικιαστή , λες και τον ξέρω ποιος είναι. ΔΕΗ

Τις διακοπες τις κανει ο Δεδδηε.. Και οχι η Δεη... Εκει θα ρωτησεις αν εχει εκτελεστει..

Δημοσ.

Σε αλλο μετρητη που ανηκει αδειο διαμεριασμα εδω και τουλαχιστον 3 χρονια (οσο μενω στον οροφο δηλαδη) εχει χαρτακι που λεει οτι διεκοπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...