Ntouris3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, Είμαι στην Watt & Volt τον τελευταίο χρόνο και από τον Ιούλιο του 2021 δεν έχω λάβει εκκαθαριστικό λογαριασμό, μόνο έναντι, είναι φυσιολογικό αυτό;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καθε διμηνο, τετραμηνο. Αν δεν εχεις δει εκκαθαριστικό δωσε εσυ μονος σου την ενδειξη στις ημεριμηνιες που αναγράφονται στον λογαριασμο σου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από NikosKallithea
JohnnySilverhand Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 απο τον Ιουλιο θα επρεπε να εχει περασει τουλαχιστον μια φορα υπαλληλος του δεδδηε και να παρει μετρηση για να βγει εκκαθαριστικος. βρηκες κανενα χαρτακι που λεει οτι περασε αλλα δεν ειχε προσβαση στα ρολογια; με τη watt & volt το καλυτερο ειναι να δινεις εσυ τους 3 μηνες μετρηση στο mywatt και να βγαινει καθε μηνα εκκαθαριστικος και τον τεταρτο θα δεις ενα λογαριασμο σου που γραφει "επομενη καταμετρηση" εκει μπορεις να μη δωσεις μετρηση για να δεις αν θα βγαλουν αυτοι εκκαθαριστικο, αν δε βγαλουν και σε χρεωσουν μοναδες με βασει προηγουμενες καταναλωσεις, σημαινει οτι δεν πηραν μετρηση απο το δεδδηε 1
GREGORYMO Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Καλησπέρα σας, Είμαι στην Watt & Volt τον τελευταίο χρόνο και από τον Ιούλιο του 2021 δεν έχω λάβει εκκαθαριστικό λογαριασμό, μόνο έναντι, είναι φυσιολογικό αυτό; Το ρολόι είναι προσβάσιμο ?
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Καλησπέρα σας, Είμαι στην Watt & Volt τον τελευταίο χρόνο και από τον Ιούλιο του 2021 δεν έχω λάβει εκκαθαριστικό λογαριασμό, μόνο έναντι, είναι φυσιολογικό αυτό; Η προβλεπόμενη καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ είναι κάθε 4 μήνες, το λέει και πάνω στον λογαριασμό σου, οπότε κάθε 4 πρέπει να βγαίνει εκκαθαριστικός. Προφανώς από τον Ιούλιο του 2021 δεν έχει γίνει καταγραφή.
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ntouris3 είπε Καλησπέρα σας, Είμαι στην Watt & Volt τον τελευταίο χρόνο και από τον Ιούλιο του 2021 δεν έχω λάβει εκκαθαριστικό λογαριασμό, μόνο έναντι, είναι φυσιολογικό αυτό; Μηπως να παρεις τον παροχο σου να το ρωτησεις... Γιατι δεν εχουν στειλει τον λογαριασμο ακομα... Μηπως σου βαλουν ρητρες... Για ρωτησε τον Δεδδηε αν εχει παρει μετρησεις και ποτε εγινε αυτο;;
Ntouris3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το ρολόι είναι προσβάσιμο ? Αυτή τη στιγμή όχι δυστυχώς.
korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 νομίζω , η εκδοση εκκαθαριστικού είναι μία φορά το χρόνο τουλάχιστον ,χωρίς να είμαι 100% σίγουρος θα δίνεις εσύ την καταμέτρηση μέσω ΔΕΔΔΗΕ ανα δίμηνο
SabotazNic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Αυτή τη στιγμή όχι δυστυχώς. Ε προφανως θελει προσβαση στο ρολοι για να μπορεσει να καταγραψει ο οποιοσδηποτε τις kwh σου
andreas1gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το ρολόι είναι προσβάσιμο ? 10 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Αυτή τη στιγμή όχι δυστυχώς. Τότε πως περιμένεις να βγει εκκαθαριστικός;;;; Κιμ πάτα το κουμπί… 1
Ntouris3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ε προφανως θελει προσβαση στο ρολοι για να μπορεσει να καταγραψει ο οποιοσδηποτε τις kwh σου Ωπ, με παρεξήγησες. Νόμιζα εννοούσες αν μπορώ εγώ να πάω τώρα στο ρολόι. Το ρολόι είναι προσβάσιμο στους καταγραφείς.
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Αυτή τη στιγμή όχι δυστυχώς. Να φροντισεις και να παρεις τηλεφωνο τον Δεδδηε να δεις ποτε ειναι η επομενη καταμετρηση... Πηρες τηλεφωνο αν περασαν για καταμετρηση αυτο τον καιρο;; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από takoulou
Ntouris3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Τότε πως περιμένεις να βγει εκκαθαριστικός;;;; Κιμ πάτα το κουμπί… Μόλις τώρα, takoulou είπε Ε τοτε πως θα καταγραψει ο Δεδδηε ... Δεν γινεται αυτο... Πολυ κακως... Να φροντισεις και να παρεις τηλεφωνο τον Δεδδηε να δεις ποτε ειναι η επομενη καταμετρηση...Και να ειναι ανοιχτος ο χωρος αυτος.. Γιαυτο δεν σου εχει βγει λογαριασμος ακομα.. Κατάλαβα λάθος το μήνυμα του φίλου, το ρολόι ΕΙΝΑΙ προσβάσιμο.
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Ntouris3 είπε Κατάλαβα λάθος το μήνυμα του φίλου, το ρολόι ΕΙΝΑΙ προσβάσιμο. Παρε τηλεφωνο να δεις αν και ποτε εγινε η καταμετρηση... 1
Ntouris3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε απο τον Ιουλιο θα επρεπε να εχει περασει τουλαχιστον μια φορα υπαλληλος του δεδδηε και να παρει μετρηση για να βγει εκκαθαριστικος. βρηκες κανενα χαρτακι που λεει οτι περασε αλλα δεν ειχε προσβαση στα ρολογια; με τη watt & volt το καλυτερο ειναι να δινεις εσυ τους 3 μηνες μετρηση στο mywatt και να βγαινει καθε μηνα εκκαθαριστικος και τον τεταρτο θα δεις ενα λογαριασμο σου που γραφει "επομενη καταμετρηση" εκει μπορεις να μη δωσεις μετρηση για να δεις αν θα βγαλουν αυτοι εκκαθαριστικο, αν δε βγαλουν και σε χρεωσουν μοναδες με βασει προηγουμενες καταναλωσεις, σημαινει οτι δεν πηραν μετρηση απο το δεδδηε Καμία ειδοποίηση Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Ntouris3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα