Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω 2 κεραίες litebeam m5 σε απόσταση 250-300 μέτρα το πολύ.1 χρόνο τώρα λειτουργεί κανονικά.Τον τελευταίο μήνα δουλεύω τηλεργασια σε τηλεφωνικό κέντρο .Και παρατηρώ ότι η φωνή μου κόβεται αρκετα συχνά.Σαν να ψαλιδιζει .Με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω σκέφτηκα μήπως φταίνε οι κεραίες και υπάρχει packet loss.Αλλα δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στο ίντερνετ, λειτουργεί κανονικά.Αν οφείλεται σε packet loss υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?

Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει και να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα

Δημοσ.
On 07/02/2022 at 20:10, george2143 said:

Καλησπέρα έχω 2 κεραίες litebeam m5 σε απόσταση 250-300 μέτρα το πολύ.1 χρόνο τώρα λειτουργεί κανονικά.Τον τελευταίο μήνα δουλεύω τηλεργασια σε τηλεφωνικό κέντρο .Και παρατηρώ ότι η φωνή μου κόβεται αρκετα συχνά.Σαν να ψαλιδιζει .Με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω σκέφτηκα μήπως φταίνε οι κεραίες και υπάρχει packet loss.Αλλα δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στο ίντερνετ, λειτουργεί κανονικά.Αν οφείλεται σε packet loss υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?

Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει και να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα

δοκιμασε ping  μεταξυ τους.β.αλλαξε καναλι.γ. ελπιζω να ειναι σωστα στο θεμα η μια που βλεπει την αλλη.τσεκαρε το απο μεσα ποσο καλο link εχεις. αλλαξε το channel width(bandwidth) να δεις αν γινεται πιο σταθερη.και τυπικα τα τελευταια  firmware updates

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...