b-boy_steve Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Herald είπε Kαταλαβαίνεις ότι τις μητρικές δεν τις βγάζει η Intel, σωστά? Λέω εγώ τώρα...και μένα μου κάηκε το ψυγείο όταν είχα Intel στο πισί, ενώ τώρα με AMD το ψυγείο δουλεύει εδώ και 5 χρόνια. Κάπως έτσι... Ρε παιδιά τι αρλούμπες γράφεται πάλι. Δηλαδή στον 12400 δεν μπαίνουν οι παλιές σου μνήμες? Έλεος δηλαδή, χρύσα τα cpu της AMD αλλά μην πάτε να τα βγάλετε κάτι που δεν είναι. Ε vfm δεν είναι, πουλάνε σαπάκια σε τιμές χρυσού. Το chipset η Intel το φτιάχνει! Και επειδή την έπαθα εγώ και έτσουξε, κοίταξα από περιέργεια στο ίντερνετ για το ίδιο πρόβλημα και είδα ότι ήταν πολύ συχνό. Λες Asus, gigabyte κτλ να μην ξέρουν να φτιάχνουν μητρικές;;; Τώρα τα ειρωνικά για ψυγεία και ιστορίες δεν τα σχολιάζω καν...
Herald Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Το chipset η Intel το φτιάχνει! Και επειδή την έπαθα εγώ και έτσουξε, κοίταξα από περιέργεια στο ίντερνετ για το ίδιο πρόβλημα και είδα ότι ήταν πολύ συχνό. Λες Asus, gigabyte κτλ να μην ξέρουν να φτιάχνουν μητρικές;;; Τώρα τα ειρωνικά για ψυγεία και ιστορίες δεν τα σχολιάζω καν... To chipset καίγεται δηλαδή? Και το πρόβλημα που λες στο x99 ήταν commonplace σε asus μητρικές, οπότε ναί, η asus την έκανε. Η ερώτηση "λες να μην ξέρουν να φτιάχνουν μητρικές?" αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι είναι βλακώδης. Λες να μην ξέρει να φτιάχνει chipset η Intel με την ίδια λογική?
b-boy_steve Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Herald είπε To chipset καίγεται δηλαδή? Και το πρόβλημα που λες στο x99 ήταν commonplace σε asus μητρικές, οπότε ναί, η asus την έκανε. Η ερώτηση "λες να μην ξέρουν να φτιάχνουν μητρικές?" αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι είναι βλακώδης. Λες να μην ξέρει να φτιάχνει chipset η Intel με την ίδια λογική? Ναι είχε καεί και το chipset και τα vrm σε gigabyte μητρική. Οπότε θεωρώ πως είναι και της Intel πρόβλημα. Αν θυμάσαι το είχα αναφέρει και παλιότερα στο φόρουμ και τελικά απλά πήγα σε amd μεριά... Ενώ αγόρασα άλλη μητρική και είδα ότι έχει ψηθεί και το cpu. Μητρικές μου έχουν καεί πάλι... Και το cpu ποτέ. Πως κάηκε και το cpu ένας θεός ξέρει. Και όχι δεν έφταιγε ούτε τροφοδοτικό ούτε τίποτα άλλο. Οπότε μην ακούω βλακειες ότι με Intel όλα είναι ρόδινα. Αφού το πρόβλημα υπήρχε σε πολλές μητρικές μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι φταίει ΚΑΙ η Intel. Και σε τέτοια συστήματα που τα πληρώνεις χρυσά μάλιστα!!! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από b-boy_steve
SkaL- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Herald είπε Kαταλαβαίνεις ότι τις μητρικές δεν τις βγάζει η Intel, σωστά? Λέω εγώ τώρα...και μένα μου κάηκε το ψυγείο όταν είχα Intel στο πισί, ενώ τώρα με AMD το ψυγείο δουλεύει εδώ και 5 χρόνια. Κάπως έτσι... Ρε παιδιά τι αρλούμπες γράφεται πάλι. Δηλαδή στον 12400 δεν μπαίνουν οι παλιές σου μνήμες? Έλεος δηλαδή, χρύσα τα cpu της AMD αλλά μην πάτε να τα βγάλετε κάτι που δεν είναι. Ε vfm δεν είναι, πουλάνε σαπάκια σε τιμές χρυσού. Φίλε μάλλον δεν κατάλαβες καλά αυτό το απάντησα στον φίλο μας που είπε περί ddr5 και 12400 φυσικά και μπορείς να φτιάξεις 12400 με ddr4 με κάποιες απώλειες σε επιδόσεις. Αλλά προφανώς αρλούλμπες λες εσύ που δεν διαβάζεις ή δεν καταλαβαίνεις τα σχόλια. Το να πουλάς τον 5600x στα 240 και έναν κλειδωμένο 12400 στα 190 νομίζω ότι δεν βλέπω κάποια αδικία.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σχολιάζοντας τα σχόλια! Για το usersmenchbark δείτε αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=RQSBj2LKkWg), όποτε είμαι πεσμένος το βλέπω για να διασκεδάσω λίγο. Αμα το 75% των review της intel για επεξεργαστες απλά κράζουν την AMD ε ... κάτι πάει μάλλον λίίίίίγο στραβα! Μια και οι περισσότεροι τα έχουν βάλει με την AMD (όχι ότι δεν είχα και εγώ ένα δυο θέματα μέχρι τα τελευταία bios updates) ας πω και εγώ την εμπειρία μου από Intel έτσι για το contrast. Intel είχα από το 2012 μέχρι και το 2020 (δυο επεξεργαστές, ο ένας τινάχτηκε στον αέρα, χωρίς overclock κοντά στην 4ετοια και ο δεύτερος Τop Εnd που τον χρυσοπλήρωσα του κοπήκανε τα πόδια μετά τα specter και meltdown “updates” … για γέλια! Το θέμα με τα disconnections usb3 που με έπρηξαν όλοι ότι είναι σοβαρή απόδειξη για την αναξιοπιστία της AMD το είχα ΚΑΙ με τους δύο Intel μέσα στα χρόνια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η AMD αποδέχτηκε το κομμάτι της και το διόρθωσε, η Microsoft το δικό της το έκανε γαργάρα όπως και η Intel τότε . Και εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα, η intel παίζει αποδεδειγμένα βρώμικα … πάμπολλες φορές (τι να πρωτοθυμηθώ?!). Τώρα ακόμα και με τον 12900Κ που είναι ένας καλός επεξεργαστής μετά την κωμωδία της σειράς 11 (κάτι σαν τους FX της AMD λίγο παλιότερα για όσους θυμούνται) υπάρχουν ακόμα σοβαρά προβλήματα που δεν επικοινωνούντε επαρκώς και οι παρουσιάσεις της Intel αλλάζουν ανάλογος από πια πλευρά βρίσκετε η intel (του χαμένου ή του κερδισμένου, βασικά ότι κάνει και to userbenchmark, πχ E-Cores και DRM για αυτό και οι gaming επεξεργαστές τους ΔΕΝ έχουν e-cores). Κοινός έχει δώσει πολλά η intel στο κακώς εννοούμενο Marketing και έχω μάθει μέσα στα χρόνια να ακούω τις ανακοινώσεις τους συνδυαστικά πάντα και ποτέ μόνες τους. Οι επόμενες θα δείξουν γιατί έγιναν τόσο “open” με τα θέματα ασφαλείας τους (Αν και δε θέλει πολύ σκέψη, χάσανε τις κονσόλες, χάσανε την apple, χάνουν με ταχείς ρυθμούς gamers και servers και workstations) αν με βάση το παρελθόν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον κάποια βρωμιά ετοιμάζουν πάλι όπως τότε με το industrial chiler για τον ταχύτερο xeon. Και ο καλύτερος να είσαι (που ακόμα και όταν δεν ήσουν, και από ότι φαίνετε δε θα είσαι για πολύ ακόμα, δε το παραδέχτηκες ποτέ ως κακομαθημένο) κάπου θα αρχίσουν όλοι να σε παίρνουν στο ψιλό σιγά σιγά! Για εμένα πάντως επειδή ασχολούμε πολύ με VR και εκεί οι αστάθειες και τα απότομα ανεβοκατεβάσματα ισχύος ακούγονται γερά στο smoothness, πρέπει να πώ ότι το management της AMD είναι πολύ πιο smooth από αυτό της intel. Και στα normal games το ίδιο, οι intel πάντα αντιδρούν σπασμωδικά, μπορεί να είχα 5-6 frame χαμηλότερα από intel με AMD αλλά το γενικό performance ήταν πάντα πιο «άνετο» και «ευχάριστο» από intel, αλλά αυτό είναι δικιά μου υποκειμενική αίσθηση. Τώρα σε ότι άφορα επιλογή επεξεργαστή για workstation την τωρινή εποχή, δανείζομαι κάτι που διάβασα κάπου και μου άρεσε: “Our Intel glorious armies are victoriously retreating. AMD scum chases them in disarray” … έχει φάει χώμα η intel και το πορτοφόλι μου το χάρηκε πάρα πολύ! Πήγα σε Ryzen top end και έχω βρει την υγειά μου σε multithreaded all core workload ΔΕΝ υπάρχει τίποτα αποδοτικότερο και power efficient (σε γραφείο δουλεύει 24/7). Πριν το 2012 είχα Phenom δεν υπήρχαν αυτά τα τσιπάκια και ο ανταγωνισμός ήταν αστείος. Για όποιον ξέρει την ιστορία και με ποιους τρόπους η intel μάζεψε φράγκα και βγήκε μπροστά θα καταλάβαινε πόσο κορόιδα είμαστε που αρπαζόμαστε για πάρτη τους και το πόσο σημαντικό είναι το ότι η AMD βγήκε μπροστά αυτή την εποχή. Θα πληρώνατε τον 12900Κ 1500 ευρώ και λίγα λέω. Δείτε τιμές που κολλάγανε πρό ryzen στα high end τσιπάκια τους, το λέω γιατί τα έχω πληρώσει αυτά τα λεφτά και το ήξερα και με μούντζωνα από τότε, ένεκα η επαγγελματική ανάγκη! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Mikelaman
vins Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Αχ τι τέλεια! Να σκας 300-400άρια και αντί να σου λένε δεν έχουμε κανένα κενό ασφαλείας, να σου λένε είμαστε λίγο καλύτερα από τους άλλους! Γλυκούληδες όλοι τους
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Herald είπε To chipset καίγεται δηλαδή? Και το πρόβλημα που λες στο x99 ήταν commonplace σε asus μητρικές, οπότε ναί, η asus την έκανε. Η ερώτηση "λες να μην ξέρουν να φτιάχνουν μητρικές?" αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι είναι βλακώδης. Λες να μην ξέρει να φτιάχνει chipset η Intel με την ίδια λογική? κοιτα είναι λίγο unrelated αλλά με βάση αυτό https://arstechnica.com/information-technology/2020/03/5-years-of-intel-cpus-and-chipsets-have-a-concerning-flaw-thats-unfixable/ και αυτό, https://www.theverge.com/2020/3/6/21167782/intel-processor-flaw-root-of-trust-csme-security-vulnerability για να θυμηθούμε λίγο όσοι ασχολούμαστε λίγο σοβαρότερα και όχι μόνο με τα benchmarks του Tomb Raider. H intel το έχει καταντήσει λίγο σα τα windows όλο τρύπες αλλά αν θέλεις να παίζεις μόνο παιχνιδάκια άντε και κανα render για το youtube μια χαρα καλή είναι. Για σοβαρή βαριά δουλεια και εγώ μέχρι πρόπερσυ intel είχα μέχρι που η AMD έκανε το θαύμα της. Απο τότε ήταν γνωστά τα θέματα του X99 και όχι μόνο οι εκρήξεις! Οπως ο άκρως αποπροσανατολιστικός τρόπος που γράφει στα specs το TDP η Intel που ηταν έμμεσος λόγος να αντινάζοντε κάποιες gigabyte motherboard μια περιοδο κάποτε. Για σοβαρή δουλειά δεν είναι πλέων ούτε καν ο adler lake για όποιον τα βαζει κάτω και τα υπολογίζει όλα. Περιμένουμε το επόμενο θαύμα της Intel για να δούμε πως θα κινηθούμε γιατι μέχρι τωρα δε μας τα λέει και πολλά ούτε με τον adler lake (συνδιαστικά μιλόντας πάντα για complete build) δεδομένων των συνθηκών.
Herald Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Mikelaman είπε κοιτα είναι λίγο unrelated αλλά με βάση αυτό https://arstechnica.com/information-technology/2020/03/5-years-of-intel-cpus-and-chipsets-have-a-concerning-flaw-thats-unfixable/ και αυτό, https://www.theverge.com/2020/3/6/21167782/intel-processor-flaw-root-of-trust-csme-security-vulnerability για να θυμηθούμε λίγο όσοι ασχολούμαστε λίγο σοβαρότερα και όχι μόνο με τα benchmarks του Tomb Raider. H intel το έχει καταντήσει λίγο σα τα windows όλο τρύπες αλλά αν θέλεις να παίζεις μόνο παιχνιδάκια άντε και κανα render για το youtube μια χαρα καλή είναι. Για σοβαρή βαριά δουλεια και εγώ μέχρι πρόπερσυ intel είχα μέχρι που η AMD έκανε το θαύμα της. Απο τότε ήταν γνωστά τα θέματα του X99 και όχι μόνο οι εκρήξεις! Οπως ο άκρως αποπροσανατολιστικός τρόπος που γράφει στα specs το TDP η Intel που ηταν έμμεσος λόγος να αντινάζοντε κάποιες gigabyte motherboard μια περιοδο κάποτε. Για σοβαρή δουλειά δεν είναι πλέων ούτε καν ο adler lake για όποιον τα βαζει κάτω και τα υπολογίζει όλα. Περιμένουμε το επόμενο θαύμα της Intel για να δούμε πως θα κινηθούμε γιατι μέχρι τωρα δε μας τα λέει και πολλά ούτε με τον adler lake (συνδιαστικά μιλόντας πάντα για complete build) δεδομένων των συνθηκών. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για Physical access σωστά? Ότι θα μπεί ο άλλος σπίτι μου ας πούμε και το πρόβλημα είναι αν θα κάτσει 8 ώρες να εγκαταστήσει key logger στο PC. Νομίζω οι home users που ασχολούνται με αυτό απλά κοροιδεύουν τον εαυτό τους. 12 ώρες πριν, SkaL- είπε Φίλε μάλλον δεν κατάλαβες καλά αυτό το απάντησα στον φίλο μας που είπε περί ddr5 και 12400 φυσικά και μπορείς να φτιάξεις 12400 με ddr4 με κάποιες απώλειες σε επιδόσεις. Αλλά προφανώς αρλούλμπες λες εσύ που δεν διαβάζεις ή δεν καταλαβαίνεις τα σχόλια. Το να πουλάς τον 5600x στα 240 και έναν κλειδωμένο 12400 στα 190 νομίζω ότι δεν βλέπω κάποια αδικία. Δεν ξέρω από που προκύπτουν οι τιμές σου, αλλά για τα φτηνότερα ετοιμοπαράδοτα στο skroutz έχουμε 180€ για τον 12400f (ο σκέτος δεν συγκρίνεται καθώς έχει iGPU που ο 5600x δεν έχει), και 260€ για τον 5600x. Και προφανώς ο 12400f είναι πιο γρήγορος. Σόρρυ αλλά, τραγωδία είναι η τιμή του 5600x.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για Physical access σωστά? Ότι θα μπεί ο άλλος σπίτι μου ας πούμε και το πρόβλημα είναι αν θα κάτσει 8 ώρες να εγκαταστήσει key logger στο PC. Νομίζω οι home users που ασχολούνται με αυτό απλά κοροιδεύουν τον εαυτό τους. Η τρύπα στο φανελάκι με το λεκέ απο πορτοκαλάδα στο σπίτι δεν πολυαπασχολεί ... αλλά ενοχλεί! Η τρύπα στο κουστούμι της δουλειάς όμως ... λέει και προκαλεί πολλά!!!
Herald Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Mikelaman είπε Η τρύπα στο φανελάκι με το λεκέ απο πορτοκαλάδα στο σπίτι δεν πολυαπασχολεί ... αλλά ενοχλεί! Η τρύπα στο κουστούμι της δουλειάς όμως ... λέει και προκαλεί πολλά!!! Aν δουλεύεις στη Nasa ίσως. Σοβαρά θες να μου πείς ότι σε κρατάει ξύπνιο το βράδυ το γεγονός ότι μπορεί να μπουκάρει κάποιος στον επαγγελματικό σου χώρο, και αυτός ο κάποιος είναι ο 1 στους 1 εκατομμύριο που μπορεί να επιτύχει να hackari το PC σου χρησιμοποιωντάς τα vulnernability της Intel? Εμένα πιο πολύ με απασχολεί μην μπεί και πάρει το PC μαζί του πάντως...
nick0lis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως τα περισσότερα κράτη έχουν αποσύρει τους Ίντελ από την διαχείριση. Ακόμα και η administration του μπαιτεν άλλαξε τους xeon με ryzen pro.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Herald είπε Aν δουλεύεις στη Nasa ίσως. Σοβαρά θες να μου πείς ότι σε κρατάει ξύπνιο το βράδυ το γεγονός ότι μπορεί να μπουκάρει κάποιος στον επαγγελματικό σου χώρο, και αυτός ο κάποιος είναι ο 1 στους 1 εκατομμύριο που μπορεί να επιτύχει να hackari το PC σου χρησιμοποιωντάς τα vulnernability της Intel? Εμένα πιο πολύ με απασχολεί μην μπεί και πάρει το PC μαζί του πάντως... Νομίζω περιέγραψα επιγραμματικά/χιουμοριστικά τι με απασχολεί στο σπίτι και τι στη δουλεία, συμφωνώ σε αυτό που λες και τελευταία με βάση και αυτό, επιλέγω AMD. Παλιότερα επέλεγα intel. Αν νομίζεις ότι αυτά τα προβλήματα απασχολούν μόνο τη ... NASA ! πρέπει να σου πω ότι εδώ στην ψωροκώσταινα γνωρίζω μια κρατική και τρεις ιδιωτικές οντότητες (η μία από αυτές είναι και πασίγνωστη στο πανελλήνιο) οπού είναι απολύτως αναγκαίος ο πάρα πολύ υψηλός βαθμός ασφάλειας και πιστοποίησης .... και χωρίς να είναι θέμα το κόστος δεν έχουν ούτε σκεφτεί ποτέ να πάνε σε intel!
Herald Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, nick0lis είπε Πάντως τα περισσότερα κράτη έχουν αποσύρει τους Ίντελ από την διαχείριση. Ακόμα και η administration του μπαιτεν άλλαξε τους xeon με ryzen pro. Ε αυτό είπα και πιο πάνω. Αν δουλεύεις στη Nasa ή δίπλα στον πλανητάρχη δεκτή η ανησυχία. Οτιδήποτε άλλο όμως ξεπερνάει και τα όρια του trolling 5 λεπτά πριν, Mikelaman είπε Νομίζω περιέγραψα επιγραμματικά/χιουμοριστικά τι με απασχολεί στο σπίτι και τι στη δουλεία, συμφωνώ σε αυτό που λες και τελευταία με βάση και αυτό, επιλέγω AMD. Παλιότερα επέλεγα intel. Αν νομίζεις ότι αυτά τα προβλήματα απασχολούν μόνο τη ... NASA ! πρέπει να σου πω ότι εδώ στην ψωροκώσταινα γνωρίζω μια κρατική και τρεις ιδιωτικές οντότητες (η μία από αυτές είναι και πασίγνωστη στο πανελλήνιο) οπού είναι απολύτως αναγκαίος ο πάρα πολύ υψηλός βαθμός ασφάλειας και πιστοποίησης .... και χωρίς να είναι θέμα το κόστος δεν έχουν ούτε σκεφτεί ποτέ να πάνε σε intel! Aμα είναι αναγκαίος ο πολύ υψηλός βαθμός ασφαλείας....πρώτα αποκλείεις το physical access. Να το επαναλάβω γιατί ίσως δεν κατάλαβες, το physical access ξέρεις τι είναι? Να μπεί ο επίδοξος μέσα στην εν λόγω ιδιωτική οντότητα και να έχει το PC φάτσα φόρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Herald είπε Ε αυτό είπα και πιο πάνω. Αν δουλεύεις στη Nasa ή δίπλα στον πλανητάρχη δεκτή η ανησυχία. Οτιδήποτε άλλο όμως ξεπερνάει και τα όρια του trolling Aμα είναι αναγκαίος ο πολύ υψηλός βαθμός ασφαλείας....πρώτα αποκλείεις το physical access. Να το επαναλάβω γιατί ίσως δεν κατάλαβες, το physical access ξέρεις τι είναι? Να μπεί ο επίδοξος μέσα στην εν λόγω ιδιωτική οντότητα και να έχει το PC φάτσα φόρα. Και αν λόγο της φύσης της λειτουργείας του συστήματος όχι μόνο δεν μπορείς αλλα επιβάλετε physical Access on site. Η και remote access κατά περίπτωση? ... για να μη το κουράζουμε η επιλογή σοβαροτέρων ανθρώπον και απο εμένα και απο εσένα που ασχολούντε με αυτα είναι AMD και όχι απο χτες, αλλά απο προχτες και απεπεξαπανεκαθεν! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Mikelaman
Herald Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Mikelaman είπε Και αν λόγο της φύσης της λειτουργείας του συστήματος όχι μόνο δεν μπορείς αλλα επιβάλετε physical Access on site. Μάλλον δεν κατανοείς, έλλειψη κοινής λογικής. Ο Μπάμπης ο Σουγιάς έχει physical access στο σύστημα σου. Έχει σημασία αν θα χρησιμοποιησεί τα vulnernability της Intel ή θα στο σηκώσει και θα φύγει? Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω αλλά δεν το κατανοείς. Όταν φτάσει κάποιος στο σημείο να αποκτήσει physical access στον υπολογιστή δεν με απασχολεί με ποιόν τρόπο θα κάνει αυτό που θέλει να κάνει. 9 λεπτά πριν, Mikelaman είπε για να μη το κουράζουμε η επιλογή σοβαροτέρων ανθρώπον και απο εμένα και απο εσένα που ασχολούντε με αυτα είναι AMD και όχι απο χτες, αλλά απο προχτες και απεπεξαπανεκαθεν! Argumentum ad populum και unsubstantiated opinion σε κάνουν εξορισμού λάθος. Κάποιοι (δεν ξέρουμε ποιοί, πρέπει να σε πιστέψουμε) οι οποίοι υποστηρίζεις ότι είναι σοβαροί (δεν το ξέρουμε καθώς δεν τους ξέρουμε, είναι απλά η γνώμη σου) επιλέξαν AMD (επίσης δεν το ξέρουμε, πρέπει απλά να σε πιστέψουμε), άρα....πρέπει να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα. Και ένας φίλος μου (απτο χωριό δεν τον ξέρεις) πολύ πιο σοβαρός από εσένα και από εμένα επέλεξαν Intel, τώρα τι κάνουμε? Ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο? Την πατήσαμε Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Herald
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα