lefstef Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Έξυπνη κίνηση από την Intel, αν και παραδέχεται ότι έχει bugs, με αυτή την κίνηση αν προκύψει κανένα σοβαρό θα γυρίσει και θα πει, εγώ σας τα είπα, έχουν bugs
Dimitris_1981 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Το δικό μου παγουρινό είναι καλύτερο γιατί έχει και καλαμάκι! Αμε….
panakos_thess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ιντελ εχω αλλα αυτα που λεει ειναι για γελια! 1
grgz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Κάποτε τους διαφήμιζαν για γρηγορότερους - ισχυρότερους, τώρα έχουν λιγότερα bugs. Ό,τι μπορεί κανείς. 4
N1ko5zAN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Σε άλλα νέα αυξάνεται το ποσοστό εντοπισμού σφαλμάτων. Από 92% σε 93% με ιδίους πόρους.
hant Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ας μου δώσει πίσω τα μισά λεφτά γιατί τα cpus της σχεδόν κόπηκαν στην μέση σε επιδόσεις και μετά μιλάμε. Μέχρι τότε AMD όχι για κάνα άλλο λόγο, γιατί είναι καλύτερη και ποιο vfm και future vfm από την Ίντελ. Αυτα 5
mistiri0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Άρα ξέρατε...και είχατε και κάνει και συγκριτικά με τους άλλους? Και οι κάρτες σας στον θεό γιατί είσαστε πολύ καλοί ε? Μια χαρά!
neoxrated Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχοντας στην κατοχη μου και intel και amd, μπορω να πω οτι η intel ειναι πολυ πιο σταθερη και smooth παρα την amd (αν και πιο προσφατο setup). Βεβαια μπορει να φταιει κ καποιο αλλο εξαρτημα. Για μια καρτα amd sapphire που ειχα στο παρελθον δεν θελω να συζητησω καν την δραματικη εμπειρια μου. Παροτι οι amd ειναι αρκετα δυνατοι πλεον και VFM δεν θα το ξαναρισκαρω διοτι χρησιμοποιω το πισι για δουλεια. Ισως ειμαι ατυχος με την amd τι να πω Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από neoxrated 2
Neural_handshake Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, AtiX είπε Έτσι μπράβο βρε Intel, δείξε ποιος έχει το πάνω χέρι στους επεξεργαστές… εχεις πει κ καλυτερα αστεια 2
Eloy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σουρωτήριιιιιι 1 ώρα πριν, neoxrated είπε Έχοντας στην κατοχη μου και intel και amd, μπορω να πω οτι η intel ειναι πολυ πιο σταθερη και smooth παρα την amd (αν και πιο προσφατο setup). Βεβαια μπορει να φταιει κ καποιο αλλο εξαρτημα. Για μια καρτα amd sapphire που ειχα στο παρελθον δεν θελω να συζητησω καν την δραματικη εμπειρια μου. Παροτι οι amd ειναι αρκετα δυνατοι πλεον και VFM δεν θα το ξαναρισκαρω διοτι χρησιμοποιω το πισι για δουλεια. Ισως ειμαι ατυχος με την amd τι να πω Δεν είσαι άτυχος, αλλά τυχερός... Είδες τα στραβά της amd νωρίς... Σε άλλους, τους παίρνει χρόνια να τα δουν ή κάνουν οτι δεν τα βλέπουν και έχουν home page την σελίδα BIOS update της μητρικής τους και της Agesa... Α, κι έχεις μείνει πίσω... Τα τελευταίo χρονικό διάστημα δεν είναι ούτε vfm... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Eloy 2 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, grgz είπε Κάποτε τους διαφήμιζαν για γρηγορότερους - ισχυρότερους, τώρα έχουν λιγότερα bugs. Ό,τι μπορεί κανείς. Γιατί σε επιδόσεις είναι πίσω με τους Alder Lake?
paulJ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Η κάθε εταιρεία προσφέρει τα δικά της καλά,αν και η Intel ανέκαθεν ήταν πιο αξιόπιστη εταιρεία με καλύτερη διαχείριση πυρήνων, από το 2017 όμως η AMD τα κατάφερε με τους αξιόλογους Ryzen και πλέον θεωρώ ότι και οι δύο εταιρείες μπορούν να προσφέρουν κάτι καλό και αξιόπιστο, αν καί αυτόν τον καιρό λόγω τιμών η Intel είναι πιο VFM πρόταση για ένα καλό και budget pc Η κάθε εταιρεία προσφέρει τα δικά της καλά,αν και η Intel ανέκαθεν ήταν πιο αξιόπιστη εταιρεία με καλύτερη διαχείριση πυρήνων, από το 2017 όμως η AMD τα κατάφερε με τους αξιόλογους Ryzen και πλέον θεωρώ ότι και οι δύο εταιρείες μπορούν να προσφέρουν κάτι καλό και αξιόπιστο, αν καί αυτόν τον καιρό λόγω τιμών η Intel είναι πιο VFM πρόταση για ένα καλό και budget pc
cmvrgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Ότι και να κάνει η intel μόνο σόμπες τσιπ ξέρει να φτιάξει. Ας αφήσει τις φανφάρες και ας φτιάξει κάτι με μεγάλη απόδοση για τα λάπτοπ και της φορητές συσκευές όπως έκανε η Apple και η AMD. Όσο για το άρθρο της intel οι τρίχες της έφτεγαν. 1
koolisk6 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 ποσο αφελεις ειστε που διαλεγετε κ μεριες κ φανατικα κιολας.... οι περισσοτερες κινησεις κ των 2 εταιρειων εινα προσχεδιασμενες προμελετημενες κ συμφωνημενες κατω απ το τραπεζι... για ποιο λογο? για να σας τα παιρνουν φυσικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα